featured Horoscop știri

Cum se comportă zodiile când se îndrăgostesc?

Berbec

Berbecului ii place sa te provoace si sa te faca sa iesi din zona ta de confort. Fie ca te va invita intr-un loc pe care nu il frecventezi, fie ca te va incuraja sa iti schimbi rutina, poti sa fii sigura ca are sentimente pentru tine!

Taur

Atunci cand un nativ Taur dezvolta sentimente pentru tine, acesta nu te va scapa din ochi! Va avea mereu grija de tine si te va pune pe primul loc. Chiar daca nu sunteti intr-o relatie in mod oficial, el nu se va teme sa iti ofere tot confortul.

Gemeni

Chiar daca poate parea usor inabordabil, atunci cand te place, el te va cauta. Va incerca sa poarte discutii lungi cu tine si te va face sa razi cat mai mult.

Rac

Te-ai intrebat ce face cand incepe sa se indragosteasca de tine nativul Rac? Nimic mai simplu! Acesta iti va acorda toate atentia lui. Va incerca sa iti faca toate poftele si sa se asigure ca ai parte de tot ceea ce este mai bun.

Leu

Chiar si Leul poate fi mai maleabil atunci cand se indragosteste. Acesta iti va acorda timpul si atentia lui si va incerca sa fie prezent, totul pentru a-si atinge obiectivul de a incepe o relatie cu tine.

Fecioara

Mereu devotat cu cei dragi, nativul Fecioara va fi acolo pentru tine. Va raspunde mereu cand il vei suna si iti va arata ca te poti baza pe el.

Balanta

Nativul Balanta tinde sa devina un romantic incurabil atunci cand se indragosteste. Va face gesturi mici, dar pline de insemnatate. Nu va pierde nicio oportunitate de a te impresiona si va incerca mereu sa se faca remarcat.

Scorpion

Daca este nascut sub semnul zodiacal al Scorpionului si daca te place, va incerca sa fie in acord cu tine. Va fi pe aceeasi lungime de unda si va parea ca este versiunea ta masculina.

Sagetator

Daca un Sagetator se va indragosti de tine, primul semn va fi acela ca isi va face mereu timp pentru tine. Oricat de ocupat ar fi, te va include in programul lui.

Capricorn

Este usor sa iti dai seama atunci cand un Capricorn se indragosteste de tine. Acesta isi va face planuri alaturi de tine pe o perioada indelungata si te va include in activitatile sale.

Varsator

Atunci cand Varsatorul este indragostit de tine, nu se teme sa te prezinte grupului de prieteni. Daca observi ca acesta vrea sa te faca parte a grupului sau, este un semn clar ca te vrea in viata lui.

Pesti

Atunci cand nativul Pesti incepe sa se indragosteasca, el te va pune pe un piedestal. Nu conteaza ca nu sunteti inca intr-o relatie, pentru el vei fi cea mai importanta persoana din viata lui.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...