featured Horoscop știri

Ce zodii sunt foarte compatibile în 2023?

Berbec și Balanță

Berbecii sunt lideri înnăscuți și au o natură dominantă. Ei leagă prietenii grozave cu nativii Leși Săgetător, semne de foc, la fel de puternice și pasionale ca și ei. Dar într-o relație de dragoste, Berbecul nu vrea că partenerul lor să fie dominant. Drept urmare, vor fi compatibili cu Balanța, care este extrem de sinceră și are o fire mai calmă, perfectă pentru complementaritate.

Taur și Fecioară

Persoanele născute sub semnul Taurului sunt persoane orientate spre familie care apreciază romantismul și dragostea și știu să le și creeze în cuplu. În 2023 vor forma o compatibilitate excelență cu semnul Fecioarei, sexy, onest și la fel de familist ca și ei. O potrivire specială care va naște multe căsătorii în 2023.

Scorpion și Pești

Scorpionul este un semn mai dur, cel puțin în aparență, atunci când vine vorba de dragoste. Partea bună este că sunt iubiți extrem de pasionali și cred în iubirea adevărată. În 2023, vor formă cupluri excelente cu carismaticii și emotivii nativi Pești. Compatibilitatea lor este maximă și dacă se vor întâlni, iubirea lor va fi desprinsă din povești.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...