featured Horoscop știri

Ce zodii debordează de romantism

Berbec

Într-o relație amoroasă, Berbecii sunt interesați să le ofere partenerilor experiențe inedite și interesante, așa că ideea de spontaneitate este cu siguranță pe placul lor. Încearcă în fiecare zi să-și surprindă persoanele iubite cu gesturi făcute din afecțiune, fie că e vorba de pregătirea unei cine, vizionarea unui film de dragoste sau de planificarea unei întâlniri romantice.

Rac

Încă de la începutul unei povești de dragoste, Racii își obișnuiesc partenerii cu gesturi romantice. Nu se sfiesc deloc să arate cât de mult iubesc și acordă o importanță foarte mare iubirii. Se dedică în totalitate unei relații și adoră să le pregătească surprize oamenilor dragi, fără să aștepte să primească același lucru în schimb.

Leu

Leii încearcă în fiecare zi să-și exprime sentimentele în moduri mărețe, de la vacanțe scumpe în destinații exotice și până la cadouri fabuloase. Desigur, nu este singurul mod prin care își arată iubirea, iar prin eforturile lor vor să-și facă partenerii să se simtă fericiți și iubiți. Sunt deschiși și loiali într-o relație și te îndrăgostești rapid de felul lor de a fi.

Balanță

Balanțele consideră că nu este niciodată prea mult romantism într-o relație. Sunt cunoscute pentru faptul că sunt o companie excelentă și că se gândesc în primul rând la binele altora. Uneori, au tendința să-și trateze partenerul de parcă ar fi centrul universului lor și vor să mențină pasiunea cât mai mult timp.

Pești

Peștii iubesc cu pasiune și arată din plin acest lucru. Caută în partenerul de cuplu profunzime la nivel emoțional și să pună alături de el bazele unei relații sănătoase, armonioase. Nu ezită să facă cele mai drăguțe complimente, sunt cei mai afectuoși dintre semnele zodiacale și își fac partenerul să se simtă iubit.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...