Horoscop știri

Calea astrelor 21-27 Noiembrie 2022

Berbec

În această săptămână, Berbecii implementează noi idei și gândesc strategic. Acest nativ știe ce vrea și nu se lasă manipulat de oamenii care îl înconjoară. Astrologii spun că se poate simți în pericol din cauza unor situații de la locul de muncă sau studii. Poate conștientiza că unele acțiuni îi pot aduce mai multe dezavantaje, decât avantaje chiar dacă este un comportament corect.

În această săptămână, zodia Berbec va fi nevoită să își asume nu doar problemele sale, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Taur

În această perioadă, Taurii petrec timp mai mult în preajma oamenilor apropiați și încearcă să asculte, nu doar să critice. De asemenea, zona economică este foarte bine evidențiată în a doua jumătate a săptămânii și acordă suficient timp detaliilor. Nu este exclus că în calea lor pot apărea oameni invidioși, care nu pot suporta că cineva poate face mai mult și mai bine decât ei.

Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, zodia Taur nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Gemeni

Gemenii controlează acțiunile unei persoane în această săptămână, întrucât simt că multe lucruri pot degrada dacă nu intervin ei. Poziția astrelor arată că acest nativ poate crește foarte mult din punct de vedere a vieții profesionale și descoperă că există o cale mai ușoară pentru a ajunge acolo unde își dorește. Finalul săptămânii îi aduce multe surprize în viața lor personală, în special dacă are copii sau un partener de viață.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Gemeni, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Rac

Poziția planetelor arată că în această perioadă, Racii au nevoie de liniște și relaxare. Nu vor să rezolve problemele altor oameni și să se implice în certuri inutile. Este o săptămână despre distracții, discuții, persoane plăcute și inteligente. Astrologii mai spun că acest nativ nu vrea să piardă timp pe lucruri, care până la urmă nu o să-i aducă nici bani, nici plăcere.

Astrele spun că medical, zodia Rac nu va fi într-o formă excelentă, deoarece există tendința scăderii imunității. Prin urmare au nevoie de grijă suplimentară.

Leu

Leii nu sunt speriați de dificultăți în această perioadă, pentru că au învățat să facă față. Se organizează rapid și stabilesc niște condiții concrete pentru a colabora cu cineva. Acest nativ nu poate suporta minciuna, dar în a doua parte a săptămânii, este în stare să explodeze din cauza unui lucru care nu este prezentat adevărat. Din fericire, acest nativ reușește să scoată adevărul la suprafață.

Organismul zodiei Leu trece prin niște schimbări importante și s-ar putea să simtă niște amețeli sau dureri de cap.

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele descoperă o mare oportunitate pe plan profesional și acționează foarte rapid. Acest nativ iese în evidență prin talentul și efortul pe care îl depune într-un anumit domeniu. Sunt admirați și apreciați pentru curajul de care dau dovadă în fiecare zi. Finalul săptămânii îi aduce zodiei Fecioară mai multă motivație și chiar situații care o fac să iasă din zona de confort.

Conjuncția planetelor arată că zodia Fecioară la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Balanță

Balanțele descoperă o mare oportunitate în această perioadă și vor afla care este puterea destinului. Acest nativ conștientizează că are suficiente abilități ca să facă față la unor cerințe. Este plin de încredere și acest lucru îl ajută să ocupe cele mai bune locuri. În a doua jumătate a săptămânii, Balanțele sunt ajutate să-și termine cât mai repede un proiect sau o activitate care îi pot duce la un nou nivel.

La capitolul sănătate, zodia Balanță se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomandă să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Scorpion

Scorpionii pot ajunge la capătul răbdării în această săptămână, fiindcă comportamentul unei persoane îi fac să-și schimbe rapid părerea. Nu vor să accepte prea mult timp iresponsabilitatea și lipsa de atitudine în unele situații. Astrologii spun că în această perioadă, Scorpionii sunt destul de impulsivi și spun tot ce cred, chiar dacă pot jigni pe cineva.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Scorpion nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități!

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii au intrat într-un ritm de muncă destul de solicitant și nu prea știu cum să se oprească. Vor să facă multe lucruri, dar nu le ajunge suficient timp ca să reușească tot. În a doua parte a săptămânii, spusele unei persoane apropiate îi pot pune pe gânduri și sunt puși în situația în care să aleagă dintre două lucruri pe care le iubesc foarte mult.

La capitolul sănătate, zodia Săgetător se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Astrele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, deoarece nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Capricorn

Capricornii trec prin schimbări pe plan personal și simt că trebuie să facă un pas important până nu a devenit totul prea târziu. Cu toate că este o perioadă destul de grea, acest nativ dă dovadă de prudență, sârguință, înțelepciune și acuratețe. Conjuncția planetelor arată că energia negativă a unor oameni îi poate desconcentra și chiar irita, deoarece văd doar partea rea.

Astrologii sfătuiesc ca zodia Capricorn să își controleze emoțiile, întrucât își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Vărsător

Astrele spun că potențialul energetic va crește pe tot parcursul săptămânii, datorită carismei, curajului și încrederii. Apar noi idei și propuneri, care transformă zodia Vărsător într-un om țintă valoroasă. De asemenea, poziția planetelor mai scot în evidență că acest nativ trebuie să fie atent la femeile din preajmă, pentru că pot țese intrigi sau pot să vă pună bețe în roată.

Zodia Vărsător trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Pești

În această săptămână, Peștii profită la maxim de șansele care apar în fața lor, mai ales când vine vorba de bani. Muncesc din greu și demonstrează că sunt oameni pe care te poți baza în cele mai grele situații. În a doua parte a săptămânii, Peștii ies mai des la o cafea și discuții în jurul bunătăților preferate. Se simt cu adevărat împliniți, deoarece tot în jurul lor începe să devină mai sigur.

În această săptămână, zodia Pești va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzut, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...