featured Horoscop știri

Calea astrelor 31 Octombrie – 6 Noiembrie 2022

Berbec

În această săptămână, Berbecii scot tot ce e mai bun din ei, întrucât au multe motive legate de locul de muncă. Poziția planetelor arată că acest nativ își expun intențiile într-un mod clar și concis. Acest lucru îi ajută să nu-și facă dușmani noi și să mențină un echilibru într-un grup. De asemenea, cei din jur apreciază gesturile generoase pe care le face zodia Berbec în această perioadă.

Astrele recomandă ca zodia Berbec să își controleze emoțiile, fiindcă își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Taur

Astrologii spun că potențialul energetic va crește pe tot parcursul săptămânii, datorită carismei, curajului și încrederii. Apar noi idei și propuneri, care transformă zodia Taur într-un om țintă valoroasă. De asemenea, astrele mai scot în evidență că acest nativ trebuie să fie atent la femeile din preajmă, deoarece pot țese intrigi sau pot să vă pună bețe în roată.

Zodia Taur trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Gemeni

Gemenii nu pot accepta un adevăr în această perioadă și nu le vine a crede că o persoană se poate transforma atât de mult într-o perioadă destul de scurtă. Din acest motiv, astrele observă că în a doua parte a săptămânii, sensibilitatea acestui nativ este la cote maxime. Gemenii vor învăța că totul este trecător, chiar și dezamăgirile de care au parte în raport cu anumiți oameni.

În această săptămână, zodia Gemeni va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Rac

Astrologii arată că zodia Rac va începe săptămâna destul de greu, dar o vor termina cu bucurie. Vor avea ocazii să se manifeste și să rezolve tot ce și-au propus. Rațiunea va câștiga în această perioadă, mai ales în timpul unor conflicte. Acest nativ este suficient de matur ca să țină la distanță persoane care le poate aduce doar probleme. La final de săptămână, Racii vor fi cât se poate de activi, deoarece se ocupă cu ce le place cel mai mult.

În această săptămână, zodia Rac va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Leu

Leii descoperă o nouă persoană, care le deschide lumea în fața lor și îi fac să se simtă din nou liberi. Este o perioadă plină de emoții frumoase, dar și mai puțin frumoase, deoarece apar oameni care își arată nemulțumirea într-un mod neplăcut. În a doua parte a săptămânii, acest nativ simte puterea în mâinile lor și fac mai mulți pași importanți pe plan profesional sau financiar.

Conjuncția astrelor arată că în această perioadă, zodia Leunu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Fecioară

Stelele arată că în această săptămână, Fecioarele trec prin experiențe noi și vor simți dorința de a schimba locul sau cel puțin a vorbi despre o posibilă mutare. De asemenea, în relațiile personale posibil să apară niște dificultăți, deoarece planurile nu corespund la amândoi. Cu toate că trece prin momente neplăcute în familie, acest nativ nu se grăbește să arunce cu cuvinte dure, fiindcă înțelege că lucrurile se vor schimba cu timpul.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Fecioară, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Balanță

Balanțele trec prin experiențe noi pe plan personal și simt că trebuie să vorbească mai mult pentru a clarifica niște probleme. Este o săptămână complicată din punct de vedere emoțional, deoarece prea multe lucruri se adună în jurul lor și nu fac față. În schimb pe plan financiar, Balanțele reușesc să facă mai mulți bani din lucruri pe care le considera doar hobby.

Astrologii spun că medical, zodia Balanță nu va fi într-o formă excelentă, pentru că există tendința scăderii imunității. Prin urmare au nevoie de grijă suplimentară.

Scorpion

Scorpionii nu sunt speriați de dificultăți în această perioadă, deoarece au învățat să facă față. Se organizează rapid și stabilește niște condiții concrete pentru a colabora cu cineva. Acest nativ nu poate suporta minciuna, dar în a doua jumătate a săptămânii, este în stare să explodeze din cauza unui lucru care nu este prezentat adevărat. Din fericire, acest nativ reușește să scoată adevărul la suprafață.

Organismul zodiei Scorpion trece prin niște schimbări importante și s-ar putea să simtă niște amețeli sau dureri de cap.

Săgetător

Astrologii menționează că în această perioadă, Săgetătorii aleg cu inima și fac multe decizii, care sunt extrem de ciudate pentru cei din jur. La locul de muncă, pot primi o ofertă care îi face să creadă că nu este nimic pierdut și mai au o șansă să se manifeste. În a doua parte a săptămânii, Săgetătorii se consumă psihic extrem de mult din cauza unei probleme pe care o are o persoană apropiată.

Conjuncția planetelor arată că zodia Săgetător la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Capricorn

Capricornii se simt cu adevărat fericiți în această perioadă, întrucât trăiesc niște clipe minunate și s-ar putea să înceapă să simtă ceva pentru o persoană. De asemenea, poate apărea o ispită, care îi poate strica planurile. Astrele mai adaugă că multe dorințe vor începe să se îndeplinească, mai ales cele legate de lucrurile materiale. Finalul săptămânii este cu adevărat uimitor.

La capitolul sănătate, zodia Capricorn se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Vărsător

Conjuncția planetelor arată că zodia Vărsător nu se lasă ușor cucerită de aparențe, fiindcă știu că lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de pus în cuvinte. Mai ales când la mijloc sunt mize importante. De asemenea, maniera în care alege acest nativ să-și facă treaba la locul de muncă, vorbește despre implicare și profesionalism. Astrologii menționează că energiile planetelor conlucrează intens în favoarea zodiei Vărsător.

Astrele recomandă ca în această perioadă, zodia Vărsător nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Pești

Peștii pot lua decizii importante care îi pot duce mai aproape de visul lor în această săptămână. Se implică în noi proiecte, discuții și fac pași importanți pentru a-și îmbunătăți viața. Se vor descurca foarte bine în lucrul în echipă și reușesc să ajungă la un numitor comun. Conjuncția planetelor arată că la finalul săptămânii, demonstrează că acest nativ este capabil să facă acțiuni concrete pentru a schimba ceva în viața sa.

La capitolul sănătate, zodia Pești se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Astrele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, întrucât nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...