featured Horoscop știri

Ce zodii își găsesc adevărata dragoste după vârsta de 30 de ani

Balanță

Femeia balanță devine pe parcursul anilor tot mai puternică și caută un bărbat la fel de puternic sau poate mai puternic decât ea. Până la vărsat de 30-32 de ani experimentează foarte mult la capitolul dragoste. Își cunoaște corpul, dorințele și adevăratele vise. Alege să se căsătorească târziu, fiindcă este de părerea că să nu trebuie să se grăbească când este vorba de împărțirea timpului și spațiului cu o persoană până la sfârșitul vieții.

Săgetător

Femeia săgetător își găsește adevărata dragoste după 30 de ani, deoarece până atunci experimentează și se joacă cu dragostea. Este o femeie curajoasă și își dorește libertate. Astrologii spun că este o femeie cu picioarele pe pământ și știe un lucru cert: ce e al ei e pus deoparte. De asemenea, alegerile pe care le face în această perioadă sunt mult mai raționale și nu se mai conduce după prima impresie.

Leu

Stelele arată că femeia leu trece prin multe experiență plăcute și mai puțin plăcute la capitolul dragoste, dar nu regretă absolut nimic. Toate aceste momente o fac mai puternică și după 30 de ani știe mai bine ce își dorește cu adevărat. De asemenea, datorită maturității, femeia leu atrage la ea doar bărbați serioși și pregătiți pentru relații de durată. Fără îndoială nu o mai poți amăgi sau duce de nas, deoarece a mai trecut prin asta.

Berbec

Astrologii spun că femeia berbec își dorește o familie, dar nu vrea să se grăbească cu asta pentru a nu face greșeli. Până la 30 de ani este destul de impulsivă, grăbită și emoțională. Dar după vârsta de 30 de ani devine mai calmă și nu mai reacționează acut la fiecare problemă, deoarece găsește rapid rezolvarea. Stelele arată că femeia berbec în această perioadă atrage spre ea doar bărbați serioși, înțelepți și darnici.

Scorpion

Femeia scorpion își poate găsi marea dragoste după 30 de ani, fiindcă este mai selectivă și mai decisă. După câteva experiențe, această femeie a înțeles ce își dorește de la viață și nu are de gând să coboare niște cerințe. După 30 de ani este frumoasă, puternică și deșteaptă. Nu o mai poți păcăli, deoarece are o intuiție bine dezvoltată. În această perioadă are parte de un bărbat așa cum își dorește.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...