featured Horoscop știri

Calea astrelor – Cum te influențează planeta zodiei tale

Berbec – Marte

Planeta masculina, a curajului, dorintei si energiei, Marte te transforma intr-o femeie independenta, luptatoare, care nu se teme sa se descurce pe cont propriu. Nu accepti sa ti se impuna limite, reguli, interdictii. Esti plina de pasiune si mereu gata de actiune. Iar daca simti tot timpul nevoia de o noua provocare, daca faci orice sa te autodepasesti, tot lui Marte trebuie sa-i multumesti.

Taur – Venus

Feminitatea si frumusetea iti sunt puse in evidenta de Venus, zeita iubirii, cea care te face atragatoare, jucausa si totodata practica, muncitoare, dornica de stabilitate, fiindca banii intra tot sub jurisdictia ei. Nevoia ta de confort, bunul gust, faptul ca iti iei in serios rolul de sotie, de mama si ca esti reprezentanta uneia dintre cele mai fidele zodii lui Venus i se datoreaza.

Gemeni – Mercur

Planeta Mercur te ajuta sa fii creativa, ingenioasa, curioasa si expresiva. Esti maestra cuvintelor, cu care te joci cu usurinta si placere deosebita. Tot ce tine de comunicare este potentat de astrul care te domina, de aceea Gemenii au multi prieteni si o usurinta extraodinara de a se adapta in situatii diverse. Da vina pe Mercur si cand esti nehotarata sau nelinistita.

Rac – Luna

Este astrul emotiilor, al intuitiei, al fertilitatii si maternitatii. Sub influenta Lunii Racii sunt sensibili, emotivi, introvertiti, visatori. Tot Luna este responsabila pentru firea ta schimbatoare, uneori cicalitoare, pentru tristetea nejustificata si pentru pesimism, dar si pentru dragostea profunda pe care o ai de oferit. In cazul tau, inima este mult mai puternica decat ratiunea.

Leu – Soarele

Leul este, dupa multi, zodia cea mai puternica dintre toate si cea mai invidiata. Calitatea Leilor de a straluci, de a iesi in evidenta, de a domina este data de Soare, planeta-simbol pentru viata, ego, expresivitate, vitalitate. Astrul care te guverneaza iti aduce o usurinta extraordinara de a te face remarcata, placuta si urmata de toata lumea. Uneori, esti aroganta si excesiv de incapatanata.

Fecioara – Mercur

Mercur e planeta care te determina sa fii cu picioarele pe pamant, reponsabila, constienta de prioritatile tale si extrem de corecta. Dar, ca in cazul Gemenilor, esti oscilanta, schimbatoare. Se da o batalie in sufletul tau in fiecare clipa si nu ai parte de liniste aproape niciodata. Mereu iti faci planuri, calcule si esti atenta la orice detaliu. Dar, datorita lui Mercur, iei mereu decizii excelente.

Balanta – Venus

Pasiunea Balantelor pentru arta, pentru frumos si dorinta de a fi mereu inconjurate de oameni i se datoreaza planetei Venus. Ea te transforma intr-un magnet pentru cei din jur, te face captivanta, iti confera o frumusete mai presus de cea a trupului. Daca Balantele sunt inimoase, corecte, mereu zambitoare, dornice de armonie si incantatoare, planeta Venus are mare parte din merit.

Scorpion – Pluto

Scorpionii nu puteau fi guvernati decat de misteriosul si controversatul Pluto. Atractia acestei zodii pentru ezoterism, dar si stransa legatura cu natura sunt potentate de Pluto. Intensitatea sentimentelor Scorpionului, atractia lui pentru viata si moarte deopotriva, dorinta de control, de posesie, dar si de protectie, de renastere sunt explicate astfel pe deplin.

Sagetator – Jupiter

Considerat Marele Benefic, Jupiter este planeta norocului si abundentei, a calatoriilor, a dezvoltarii personale. Credinta puternica, latura religioasa a Sagetatorilor i se datoreaza tot acestui astru. Sagetatorii au o istetime aparte si le place sa se inconjoare cu oameni speciali, capabili, intelepti. Tot Jupiter te face dornica de aventura, de a descoperi locuri si experiente noi, incitante.

Capricorn – Saturn

Este planeta disciplinei, a autoritatii, a maturitatii. Datorita ei Capricornii dau dovada inca din tinerete de o atitudine precauta, ordonata, cumpatata. Prudenta si chibzuita, nu esti usor de pacalit si nu e simplu sa ti se castige increderea. Un suflet intelept si o buna sfatuitoare, stii sa pastrezi un secret si sa intinzi o mana de ajutor. Totusi, din cauza lui Saturn iti impui prea multe restrictii.

Varsator – Uranus

Planeta excentricitatii, a rebeliunii, a spontaneitatii, Uranus este motivul pentru care simti atat de puternic nevoia de a te face diferenta oriunde ajungi, de a schimba lumea. Iti place sa fii o sursa de inspiratie pentru ceilalti si reusesti tot ce-ti propui prin multa munca. Tot datorita influentei uraniene esti extrem de inventiva si lupti pana la capat pentru visurile tale.

Pesti – Neptun

Cand ti se spune ca esti prea visatoare, cu capul in nori, da vina pe Neptun. E astrul care iti stimuleaza creativitatea, imaginatia si sensibilitatea. Iti place sa ajuti, oferi cu sufletul deschis si fara sa astepti nimic in schimb. Compasiunea, increderea in oameni, faptul ca nu incetezi niciodata sa crezi in minuni i se datoreaza tot zeului marii.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...