featured Horoscop știri

Ce semne zodiacale au noroc în dragoste?

Berbec

Avand in vedere ca sunteti nativii unei zodii pline de energie, ce debordeaza bunastare si voie buna, in mod clar reusiti mai mereu sa va angrenati in diferite relatii amoroase, de orice fel ar fi ele (de lunga sau scurta durata). Sunteti niste persoane foarte ambitioase, asa ca atunci cand cineva va pune capac, veti face orice va sta in putinta pentru a o cuceri, chiar daca in primele dati va va refuza categoric. Datorita faptului ca dati dovada de perseverenta, se poate spune ca aveti noroc intr-ale dragostei.

Gemeni

Sunteti niste nativi cu o fire extrem de comunicativa si reusiti sa va duceti viitorii parteneri exact unde va doriti. Cei din anturaj sunt foarte gelosi pe succesul de care dati dovada, insa soarta este de partea voastra doar din cauza acestui aspect: stiti cum si cand sa actionati, in functie de tipul de persoana pe care-l aveti in fata. Cu toate acestea, nu sunteti adeptii relatiilor de durata, va plictisiti foarte rapid, iar aventurile sunt la ordinea zilei.

Leu

Se pare ca nici nu trebuie sa mai mentionam de ce Leii au un noroc “chior” in dragoste, fara a se chinui prea tare: Soarele le da puterea de a o lua mereu de la capat si langa persoane care chiar le merita toata atentia. Sunt persoane atragatoare si le este de-a dreptul imposibil sa stea singuri, intr-o noapte calduroasa, spre exemplu. Cu toate acestea, cauta siguranta insa pana nu vor gasi exact ceea ce cauta, fara niciun fel de abatere, vor avea parte numai de relatii fugitive si aventuri.

Balanta

Va declarati norocosi intr-ale amorului doar din simplul motiv ca atrageti persoanele de sex opus fara prea mult efort depus. Debordati incredere, siguranta si reusiti, fara batai de cap, sa aveti la picioare exact persoana de care aveti nevoie. Va doriti relatii serioase, de durata, insa depinde foarte mult de partener; acesta trebuie sa va aduca cu picioarele pe pamant si sa va mai opreasca din cand in cand din visare…

Varsator

Aveti o fire energica si zambiti tot timpul, indiferent de situatia in care sunteti pusi. O persoana nu se va plictisi langa voi, deoarece mereu veti gasi metode noi de a surprinde si a binedispune. Sunteti optimist, iar datorita acestui motiv atrageti mereu persoane pozitive. Aveti noroc in dragoste si gratie simtului umorului, care este mai mult decat bine dezvoltat.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...