featured Horoscop știri

Astre și numerologie – Cum ne influențează cifrele viața

Previziuni pentru 2022 in functie de numarul personal

Numarul 1: daca acesta este numarul tau personal, atunci anul 2022 va fi plin de realizari, mai ales pe planul profesional, unde te vei bucura de aprecieri; acest lucru te va motiva si te va face sa devii si mai buna in ceea ce faci.

Numarul 2: in cazul numarului doi, previziunile din numerologie releva faptul ca, in 2022, vei reusi sa treci peste anumite prejudecati si sa le demonstrezi celor care nu au crezut in tine ca esti capabila de orice iti propui.

Numarul 3: se pare ca, daca acesta este numarul tau, previziunile astrologice legate de numerologie evidentiaza ca, in 2022, te vei decide asupra ce iti doresti sa faci cu adevarat in viata si vei incepe sa muncesti pentru acel lucru.

Numarul 4: conform previziunilor astrologice legate de numerologie, in ceea ce priveste anul 2022, urmatoarea perioada este excelenta daca iti doresti sa iti schimbi locul de munca sau, pur si simplu, sa incepi ceva nou.

Numarul 5: in cazul in care iti doreai sa faci ceva de mult timp insa nu ai avut curajul necesar sau posibilitatea financiara, conform previziunilor astrologice ale anului 2022, acum a sosit momentul.

Numarul 6: anul acesta ai putea sa intri intr-o serie de conflicte cu unii colegi de la locul de munca, fapt ce ti-ar putea afecta si pozitia actuala. Incearca sa iti pastrezi calmul si trateaza orice situatie cu seriozitate si respect, indiferent cu cine ai de a face.

Numarul 7: anul acesta este favorabil pentru a te implica intr-o relatie de lunga durata. Mai mult, daca ai deja un partener stabil, exista sanse mari sa fii ceruta in casatorie.

Numarul 8: se pare ca anul acesta este favorabil pentru a incepe o afacere sau a face o achizitie mai mare, cum ar fi cumpararea unei case sau a unei masini. In oricare situatie te-ai afla, este bine sa analizezi toate posibilitatile inainte…

Numarul 9: chiar daca anul acesta nu te vei imbogati brusc, nici nu este cazul sa iti faci prea multe griji, fiindca situatia la financiara va fi stabila. Cu toate acestea, ar fi bine sa acorzi mai multa importanta sanatatii, pe care ai cam neglijat-o in ultima vreme.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...