featured Horoscop știri

Topul zodiilor potrivite pentru căsătorie

Taur

Taurii sunt persoane dedicate. Se dedică prea mult poate cuiva. Ei caută o relație onestă, loială și apropiată. Și din cauză că investesc mult într-o relație, se așteaptă la rândul lor să fie iubiți la fel. Căsătoria este sacră pentru ei. Se gândesc serios la o astfel de implicare și o plănuiesc de mult timp.

Pești

Toată lumea știe că sensibilii Pești visează cu ochii deschiși momentul când vor păși braț la braț cu persoana iubită și își vor face jurăminte eterne. Ei au crezul că pentru fiecare om din lume există sufletul pereche. Pentru ei, partenerul de viață este ceva prețios și știu să țină aproape un om.

Rac

Racii iau în serios fiecare relație și se gândesc de două ori înainte să înșele. Își privesc persoana iubită ca pe ei înșiși și nu sunt în stare să rănească sentimente. Dacă cei din jur le spun că relația nu va merge, ei nu vor abandona ceea ce au început. Au încredere totală în partenerul de viața.

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară sunt pretențioase când vine vorba de partenerul de viață. Nu vor rămâne în preajma ta dacă nu sunt interesate. Fecioarele nu vor arăta sentimente de iubire dacă nu le simt. Atunci când se implică într-o relație amoroasă, sunt acolo trup și suflet. În căsnicie predomină armonia, iar când vine vorba de certuri, nu trec cu vederea până nu rezolvă situația.

Capricorn

Femeia Capricorn este soția perfecta. În educația copiilor, aceste native pot fi dure, dar mereu au motive bune în spate. În general, Capricornii sunt interesați în relații de lungă durată și de căsătorie. Sentimentele cu care își iubesc partenerul de viață se deosebesc vizibil de celelalte. Poți recunoaște un Capricorn îndrăgostit doar prin felul cum își privește persoana iubită. Chiar și după ani de căsătorie, Capricornii își vor surprinde partenerii și îi vor curta…

Scorpion

Relațiile amoroase ale Scorpionilor încep printr-o prietenie solidă. Pentru ei, e foarte importantă încrederea reciprocă, iar la primele întâlniri îți vor testa aptitudinile. Nu treci testul până nu treci prin „foc”. Poate de asta e greu să își găsească un partener de căsătorie. Dar când își găsesc iubirea vieții, e greu să îi mai despartă cineva. Scorpionii sunt genul de parteneri de viață cu care faci orice, iar după cină veți spăla amândoi vasele.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...