featured Horoscop știri

Top 5 zodii greu de iubit și de înțeles

Fecioara

Ca sa iubesti o Fecioara, mai intai trebuie sa te apropii de ea, ceea ce nu e deloc simplu cu acest semn zodiacal rezervat si distant, care isi fereaca portile sufletului cu zece lacate si arunca cheia. Si inainte, si dupa ce incepe o relatie, Fecioara ramane extrem de analitica si critica, iar daca nu esti intocmai cum isi doreste ea, va incerca la infinit sa te corecteze si sa te schimbe. Incapatanata, disciplinata si minutioasa, devine obositoare cu dorinta ei de a te transforma in partenerul perfect, cel pe care l-a visat toata viata.

Scorpion

Scorpionul poate fi extrem de senzual, de pasional, dar si posesiv pana in panzele albe. Te iubeste mult, dar isi doreste de la tine totul, fiecare gand, fiecare vis, fiecare zambet. Nu poti sa-i ascunzi nimic si vrea sa-ti stapaneasca intreaga viata. Gelos, orgolios, razbunator, mofturos, poate deveni repede sufocant si te secatuieste de energie. Cel mai greu de suportat este ca, de multe ori, nici nu ai idee ce ai facut sau n-ai facut de l-ai suparat. Imaturitatea emotionala este cea care complica enorm existenta partenerului unui Scorpion.

Gemeni

Dificultatea de a relationa cu ei vine din faptul ca sunt nemaipomenit de indecisi. Geamanul acum vrea un lucru, acum vrea altul si tot pe tine se supara ca nu le are pe toate. Desi nu pare, este foarte sensibil si nu stii niciodata la ce reactii sa te astepti din partea lui, daca glumeste sau e serios, daca e suparat sau doar cu gandul departe. In plus, Geamanul adora libertatea si uraste sa se simta constrans in vreun fel. Faptul ca nu-si asuma angajamente si se razgandeste foarte des aduce sentimente de nesiguranta in cuplu.

Capricorn

Capricornii si asuma responsabilitati, iar asta nu poate fi decat o mare calitate – sunt eficienti, practici si stii sigur ca te poti baza pe ei. Insa acest semn zodiacal are obiceiul sa trataze relatiile de iubire ca pe o afacere, cantarindu-ti calitatile, defectele si luand decizii bazate pe ratiune mai mult decat pe iubire. Este rezervat in sentimente si destul de rece, astfel ca ajungi sa te intrebi des daca intr-adevar te iubeste. Mai ales ca pune intotdeauna pe primul loc munca, de unde concedii amanate, seri petrecute la birou, weekend-uri in care nici nu poate fi vorba de relaxare…

Leu

Un Leu asteapta sa fie mereu laudat, apreciat, tinut in puf, iar daca se intampla sa nu-i acorzi destula atentie, isi schimba imediat atitudinea intr-una nemultumita, plina de repros. Ceea ce poate deveni obositor. In plus, Leul se poarta de parca n-ar avea nevoie de tine si s-ar descurca la fel de bine si singur. Fara sa vrea, are o atitudine de sef, ceea ce te face sa te simti neimportanta si neglijata. Orgolios si incapatanat, nu recunoaste cand greseste si vrea sa aiba mereu ultimul cuvant, de unde multe contraziceri si tensiuni.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...