Horoscop știri

Calea astrelor 17 – 23 Octombrie 2022

Berbec

Berbecii pot lua decizii importante care îi pot duce mai aproape de visul lor în această săptămână. Se implică în noi proiecte, discuții și fac pași importanți pentru a-și îmbunătăți viața. Se vor descurca foarte bine în lucrul în echipă și reușesc să ajungă la un numitor comun. Conjuncția astrelor arată că la finalul săptămânii, demonstrează că este capabil să facă acțiuni concrete pentru a schimba ceva în viața lor.

La capitolul sănătate, zodia Berbec se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Astrele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, fiindcă nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Taur

În această săptămână, Taurii scot tot ce e mai bun din ei, pentru că au multe motive legate de locul de muncă. Stelele arată că acest nativ își expun intențiile într-un mod clar și concis. Acest lucru îi ajută să nu-și facă dușmani noi și să mențină un echilibru într-un grup. De asemenea, cei din jur apreciază gesturile generoase pe care le face zodia Taur în această perioadă.

Astrele recomandă ca zodia Taur să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Gemeni

Gemenii scot tot ce e mai bun din ei și demonstrează că sunt oameni de încredere. Aceste zile îi provoacă să evolueze și să iasă din zona de confort. Conjuncția planetelor arată că instinctul lor este destul de puternic și de aceea își urmează vocea interioară, iar părerea celor din jur nu contează foarte mult. Finalul săptămânii, este plin de activități în familie.

Gemenii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Rac

Racii nu pot accepta un adevăr în această perioadă și nu le vine a crede că o persoană se poate transforma atât de mult într-o perioadă destul de scurtă. Din acest motiv, astrologii observă că în a doua jumătate a săptămânii, sensibilitatea acestui nativ este la cote maxime. Racii vor învăța că totul este trecător, chiar și dezamăgirile de care au parte în raport cu anumiți oameni.

În această săptămână, zodia Rac va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Leu

Astrele arată că zodia Leu va începe săptămâna destul de greu, dar o vor termina cu bucurie. Vor avea ocazii să se manifeste și să rezolve tot ce și-au propus. Rațiunea va câștiga în această perioadă, în special în timpul unor conflicte. Este suficient de matur ca să țină la distanță persoane care le poate aduce doar probleme. La final de săptămână, Leii vor fi cât se poate de activi, fiindcă se ocupă cu ce le place cel mai mult.

În această săptămână, zodia Leu va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Fecioară

Fecioarele descoperă o nouă persoană, care le deschide lumea în fața lor și îi fac să se simtă din nou liberi. Este o perioadă plină de emoții frumoase, dar și mai puțin frumoase, fiindcă apar oameni care își arată nemulțumirea într-un mod neplăcut. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ simt puterea în mâinile lor și fac mai mulți pași importanți pe plan profesional sau financiar.

Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, zodia Fecioară nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Balanță

Astrele arată că vine o perioadă destul de instabilă pentru zodia Balanță din cauza unor probleme cu rudele sau cu prietenii. Acest nativ va fi atras de un altfel de stil de viață și va crește interesul pentru un nou domeniu. În a doua parte a săptămânii, obțin un răspuns important de la o persoană și acest lucru îi permite să acționeze imediat. De asemenea, vor fi puși în situația să finalizeze rapid unele sarcini gospodărești.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Balanță, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Scorpion

În această perioadă, Scorpionii se bucură de aprecierea și stima celor din jur. Se descurcă foarte  bine cu provocările care apar, în special în prima jumătate a săptămânii. Demonstrează că are o experiență foarte mare și știe ce trebuie de făcut în diferite  situații. De asemenea, pe plan financiar se poate întâmpla o explozie, deoarece vin banii la ei foarte repede și în cantități mari.

Astrele spun că zodia Scorpion trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână plină de distracții, întrucât petrec timpul într-o companie de oameni care mereu sunt puși pe glume. Se simt în largul lor și își pot exprima gândurile fără a auzi o critică din partea celor din jur. De asemenea, astrologii observă că este cel mai bun moment pentru a pune punct unei relații toxice sau unui proiect, care nu mai aduce nimic bun în viața zodiei Săgetător.

În această perioadă, zodia Săgetător se simte destul de bine și nu este afectată emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Capricorn

Astrologii spun că în această perioadă, Capricornii aleg cu inima și fac multe decizii, care sunt extrem de ciudate pentru cei din jur. La locul de muncă pot primi o ofertă care îi fac să creadă că nu este nimic pierdut și mai are o șansă să se manifeste. În a doua jumătate a săptămânii, Capricornii se consumă psihic extrem de mult din cauza unei probleme pe care o are o persoană apropiată.

Conjuncția astrelor arată că zodia Capricorn la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Vărsător

Vărsătorii se simt cu adevărat fericiți în această perioadă, fiindcă trăiesc niște clipe minunate și s-ar putea să înceapă să simtă ceva pentru o persoană. De asemenea, poate apărea o ispită, care îi poate strica planurile. Astrele mai spun că multe dorințe vor începe să se îndeplinească, în special cele legate de lucrurile materiale. Finalul săptămânii este cu adevărat uimitor.

La capitolul sănătate, zodia Vărsător se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomandă să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Pești

Stelele arată că zodia Pești nu se lasă ușor cucerită de aparențe, pentru că știe că lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de pus în cuvinte. În special când la mijloc sunt mize importante. De asemenea, maniera în care alege acest nativ să-și facă treaba la locul de muncă vorbește despre implicare și profesionalism. Astrologii spun că energiile planetelor conlucrează intens în favoarea zodiei Pești.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Pești nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...