featured Horoscop știri

Ce zodii nu se tem să spună ce gândesc – Top 3

Vărsătorii – comunicatorii înăscuţi

Nu doar că iubesc să comunice şi să îşi spună părerile pertinente, ci au şi un spirit rebel. Asta înseamnă că nu se sfiesc să spună ceea ce cred, indiferent de situaţie.

Deoarece se află sub semnul aerului, sunt comunicatori înnăscuți. Folosesc cuvintele şi îşi leagă ideile astfel încât să rezolve orice probleme şi reuşesc să scape basma curată din aproape orice situaţie. Lucrul ăsta e demn de luat în seamă dacă te pregăteşti să începi o discuţie cu un vărsător, mai ales dacă aveţi păreri diferite.

Deşi au tendinţa de a-şi menţine cu încăpăţânare unele idei, la fel de repede îşi pot schimba părerile de pe o zi pe alta. În plus, atunci când cred cu tărie în ceva, ajung chiar să ţină predici ca să îi convingă şi pe ceilalţi de veridicitatea ideilor lor. Tocmai de aceea îi poţi vedea în lucrând în organizaţii şi fundaţii care susţin diferite cauze sau drepturi.

Gemenii – onestitatea fără perdea

Gemenii au numeroase opinii şi poţi avea siguranţa că nu vor ezita să le împartă cu ceilalţi. Persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal sunt cu picioarele pe pământ şi vei fi surprins câte lucruri interesante, dar şi amuzante poţi afla dacă te afli în preajma lor.

Îi deranjează oamenii care bârfesc, aşa că nu vei auzi bârfe de la ei, ci numai idei pertinente. În plus, gemenii obişnuiesc să spună adeseori adevărul şi îşi exprimă opiniile fără să se gândească de două ori că ar putea fi auziţi de cine nu trebuie. Sunt acele persoane care spun tot ce au în minte, fără să filtreze informaţia.

Aşa că dacă ai un prieten care e în zodia gemenilor, ţine cont că te vei trezi de multe ori în situaţii în care îţi va spune adevărul în faţă, fără ocolişuri, şi fără ca tu să îl ceri.

În afară de această trăsătură caracteristică, gemenii pot fi nişte persoane agreabile şi prieteni adevăraţi. Acestea sunt motive să afli mai multe despre gemeni, mai ales că te poţi distra pe cinste cu ei.

Săgetătorii – comunicatori fără reţineri

Săgetătorii sunt persoane inteligente prin natura lor, iubesc să exploreze idei noi şi nu se sfiesc să îşi spună părerile, chiar dacă uneori asta înseamnă că pot răni persoana de lângă ei. Aşa sunt ei, pur şi simplu nu pot să îşi muşte limba şi să tacă din gură. Dacă nu e de acord cu deciziile prietenilor sau ale partenerului de viaţă, nu va ezita să spună clar şi răspicat ceea ce gândeşte.

Acest lucru se datorează în mare parte şi încrederii nemărginite pe care o au în propria persoană. Îşi formulează ideile şi acţionează în consecinţă. Dacă vrei o părere obiectivă, ei îţi vor spune ceea ce gândesc.

Poate asta e ceea ce îi face adevăraţi parteneri de viaţă. Mereu vor fi oneşti în legătură cu sentimentele lor şi nu îşi vor pierde timpul inutil.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...