featured Horoscop știri

2022 – Horoscopul toamnei: Venus benefic, Mercur retrograd

Berbec – Obligațiile de serviciu, mai complexe

Lucrurile par să se complice la serviciu, în luna septembrie, şi te înţelegi tot mai greu cu șefii sau cu oamenii pentru care lucrezi. În prima jumătate a lunii trebuie să depui un efort mai mare să rezolvi problemele legate de serviciu. Relaţia de cuplu pare, însă, mult mai echilibrată, iar iubirea te va face cu adevărat fericită, în octombrie. Dacă eşti singură acum, nu vei încheia luna octombrie fără să ai o relaţie, chiar dacă este de scurtă durată. Spre sfârşitul toamnei, vei găsi o cale să scapi de constrângerile şi de problemele financiare cu care te confrunţi.

Taur  – Se conturează o direcție nouă!

Toamna are surprize mari pentru tine și schimbări care te vor îndrepta pe un alt drum. Relaţia de dragoste ocupă primul loc în viaţa ta, mai ales în septembrie. Problemele de cuplu par mai complicate, dar, dacă aveţi deplină încredere unul în celălalt, veţi trece peste ele. Octombrie este luna în care poţi face schimbări mari în carieră şi în care poţi găsi un loc de muncă mai bun. Dar evenimentele cele mai importante ale toamnei te aşteaptă în noiembrie, când vei porni pe o direcţie nouă în viaţă. Drumul tău pare că se va schimba în funcţie de alegerile pe care le va face partenerul de viaţă.

Gemeni – Situațiile delicate se rezolvă în septembrie

Toamna aduce momente tensionate, dar vei găsi soluții la timp. Mici întâmplări fericite sau oameni de bine te vor ajuta să ieşi dintr-o situaţie neplăcută. Până spre sfârşitul lunii septembrie vei scăpa de problemele pe care nu ştii cum să le rezolvi şi te vei putea ocupa de proiectele personale mai deosebite. De-a lungul toamnei, vei lua diverse decizii cu privire la cariera ta şi vei încerca să îţi transformi o pasiune mai veche sau un hobby într-o modalitate de câştig. Relaţia de dragoste pare să fie mai puţin importantă, deşi noiembrie este perioada optimă pentru o nouă pasiune.

Rac –Activități și investiții noi

Încearcă să rezolvi problemele pe rând și nu îți mai face griji din orice. Investeşte toată energia în activităţi noi, în care ar fi bine să îi atragi şi pe copii, dacă eşti mamă. Căsnicia pare să ajungă la un impas spre mijlocul toamnei, când vei cere mai mult din partea soţului. Vor fi momente tensionate între voi, dar veţi descoperi că puteţi face lucruri extraordinare împreună, puteți investi mai mult în casă și în educația copiilor. Dacă aveți credite la bancă, încercați să le plătiți integral în luna noiembrie, poate cu ajutorul unor rude mai avute, arată horoscopul toamnei 2022.

Leu – Poți începe o etapă nouă în viață

Începe o perioadă în care trebuie să te ocupi de situația financiară. Renunță la călătorii și micile distracții sezoniere și păstrează banii pentru cele mai îndrăzneţe vise. Ai şanse mari să închei cu succes un proiect dedicat familiei, în toamna aceasta, precum construcţia unei case sau mutarea într-o localitate în care copiii tăi pot avea un viitor mai bun. Aproape tot sezonul, Marte se află în zodia ta şi te sprijină să găseşti soluţii foarte bune pentru situaţiile mai dificile. Datorită lui, vei găsi şi persoanele potrivite să te ajute fie cu bani, fie cu actele necesare.

Fecioară – Un alt loc de muncă

Toamna aceasta, zodia ta îţi poate îndeplini o mulţime de dorinţe. Mercur și Venus colaborează pentru a îndepărta obstacolele de care te-ai lovit până acum. Caută un alt loc de muncă şi vei avea succes, dacă nu eşti mulţumită cu salariul din prezent. Prietenii s-ar putea să îţi ofere soluţii la care nu te-ai gândit, cu privire la şansele tale profesionale. Din noiembrie, se îmbunătăţeşte considerabil situaţia materială a familiei. Vei avea posibilitatea să investeşti în educaţia copiilor şi să le oferi mai mult decât ce le oferă şcoala.

Balanţă – Ia-ți concediu în septembrie!

Profită de vremea bună cu care începe toamna. Te mai poţi bucura de zile libere şi poate chiar de o vacanţă departe de casă, la început de septembrie. Din octombrie începe o perioadă mult mai aglomerată şi plină de schimbări în familie. Odată cu salariul de la sfârşitul acestei luni, situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte, iar octombrie va fi o lună mai bogată. În schimb, luna noiembrie poate fi mai dificilă la serviciu şi vei fi nevoită să lucrezi mai mult. Se anunţă şi probleme cu persoanele care îţi datorează bani și care nu prea au de unde să plătească.

Scorpion – Pregătește-te să plătești datorii vechi

Încearcă să te bucuri de zilele frumoase din septembrie şi amână lucrurile mai puţin plăcute pe care le ai de făcut. În primele zile de septembrie, ți-ar prinde bine o călătorie prin țară. Dar, în cea de a doua jumătate a lunii, trebuie să iei în serios munca şi situaţiile mai dificile cu care se confruntă familia ta. Vei fi tentată să încerci lucruri noi, să cauţi de lucru în alt domeniu, dar situaţia nu se va schimba peste noapte. În dragoste, lucrurile par mult mai simple şi nu se anunţă schimbări mari. Din noiembrie, fii pregătită să plăteşti datoriile vechi şi foloseşte cu grijă banii pe care îi câştigi.

Săgetător – Activități noi alături de copii

Toamna vine cu tot felul de schimbări și trebuie să te acomodezi unor situații noi. Dar nimic nu pare să fie prea stabil până la sfârșitul anului. Poţi fi martora unor schimbări majore în viaţa socială, care te vor afecta în bună măsură pe plan profesional. Până atunci, însă, trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate în căsnicie și să te ocupi de educația copiilor. Dacă ai deja copii mari, cu copii la rândul lor, toamna aceasta te vei ocupa mai mult de un nepot care necesită atenție sporită la școală.

Capricorn – Vei rezolva probleme vechi de familie

Cariera va fi pe planul doi, dar familia și prietenii joacă un rol important în viaţa ta, la începutul toamnei. Treci prin situaţii în care ai nevoie de sfatul celor apropiaţi şi le împărtăşeşti temerile tale. Cu siguranţă, soluţiile lor te vor inspira şi vei reuşi să rezolvi o mare parte din probleme. Ar fi bine să te fereşti de împrumuturi şi de negocieri, pentru că există riscul să pierzi mulţi bani. Dacă se iveşte şansa să lucrezi pe cont propriu, merită să profiţi de ea. În noiembrie, astrele vor fi mai generoase cu banii, arată horoscopul toamnei 2022.

Vărsător –Vești bune în carieră

Sunt șanse mari să promovezi pe un post mai bun şi poţi face lucruri îndrăzneţe care îţi pot aduce profit. Ideile tale sunt bine primite de şefi şi vei fi încurajată să le pui în aplicare încă din luna septembrie. Octombrie îţi aduce mai multe noutăţi legate de viaţa personală, iar astrele te avertizează să fii mai atentă cu starea ta de sănătate. Spre sfârşitul toamnei, vei găsi o modalitate să înmulţeşti banii de care dispui, tocmai la timp pentru cadourile pe care vrei să le cumperi familiei cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Peşti –Planuri noi până la sfârșitul anului

Toamna începe cu mici surprize în relaţia de dragoste. Unele dintre ele pot fi destul de neplăcute, dar trebuie să ţii cont că pot fi greşeli pe care soțul nu avea cum să le evite. Deciziile pripite ale partenerului de viaţă pot aduce necazuri de scurtă durată, dar le veți depăși împreună. După data de 10 octombrie, ar fi bine să îţi faci planuri noi de viitor. Ar fi bine să te gândeşti la toate lucrurile pe care vrei să le realizezi în viitorul apropiat şi să începi deja să faci primii paşi, pentru că astrele te vor ajuta.

 

 

Sursă foto -pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...