Horoscop știri

Calea astrelor 19-25 septembrie 2022

Berbec

În această perioadă, Berbecii rezolvă lucruri importante legate de job și casă. Stelele mai arată că pregătesc terenul pentru unele discuții serioase, întrucât nu își dorește să supere sau să jignească o persoană. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, rolul zodiei Berbec devine tot mai mare în cadrul unui proiect sau eveniment.

Astrele spun că zodia Berbec trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se va bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Taur

Taurii sunt extrem de înțelepți și echilibrați în această perioadă. Din acest motiv, este foarte greu să-i amăgești sau să-i încurci în detalii. Astrologii spun că în prima jumătate a săptămânii, s-ar putea să obțină un statut important la locul de muncă sau în cadrul unui eveniment. De asemenea, are unica posibilitate de a obține o sumă de bani pentru niște declarații sau acțiuni simple.

În această perioadă, Taurii se simt destul de bine și nu sunt afectați emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Gemeni

Gemenii sunt cu ochii în patru pe o persoană sau pe o problemă, deoarece își dau seama că lucrurile evoluează mult prea repede. Este o săptămână mai complicată, pentru că au foarte mari emoții în legătură cu o problemă. Cu toate acestea, în a doua parte a săptămânii, acest nativ se descurcă cu toate provocările și găsește suma necesară de bani.

Stelele arată că zodia Gemeni la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Rac

În această perioadă, Racii se vor confrunta cu oameni dificili și extrem de agitați. Astrologii menționează că acest nativ nu se așteaptă la anumite reacții și este pus în situația în care să facă schimbări chiar în ultimul moment. Conjuncția astrelor mai arată că Racii vor încerca să intre de două ori în același râu și s-ar putea să găsească aceleași probleme.

La capitolul sănătate, Raci se pot trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomandă să vă gândiți foarte bine dacă meritați o anumită ocupație sau plăcere, care va apărea pe parcurs.

Leu

Leii în această săptămână, își folosesc la maxim inteligența, prudența și curiozitatea. Prin urmare, obțin succese atât în zona profesională, cât și pe plan personal. La mijloc de săptămână, întâlnesc niște oameni importanți, care îi pot deschide ochii la unele lucruri. De asemenea, este posibil ca o prietenie să evolueze până la o relație amoroasă.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, Leii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele trec prin schimbări radicale pe plan personal și își face mai multe planuri legate de viitor. Astrologii spun că pe plan profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine, fiindcă șefii au o atitudine bună față de activitatea lor. De asemenea, pot beneficia de o călătorie sau vacanță aproape gratuită datorită unor cunoștințe sau abilități pe care le deține.

La capitolul sănătate, Fecioarele se pot lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Stelele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, deoarece nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Balanță

Balanțele trec prin schimbări radicale în această săptămână și simt că lucrurile merg într-o direcție bună. Acest nativ își stabilește noile priorități și nu vor să piardă o posibilitate legată de job sau bani. În a doua jumătate a săptămânii, Balanțele pot avea o discuție cu un membru al familie și primește niște detalii importante. De asemenea, pe plan financiar, apar tot mai multe propuneri, dar trebuie să fie atenți ca să nu treacă printr-o capcană.

Astrele recomandă ca zodia Balanță să își controleze emoțiile, întrucât își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Scorpion

Scorpionii pot fi geloși și plini de aroganță într-o situație, în care simt că sunt amăgiți și duși de nas. Acest nativ nu mai vrea să rabde și să accepte unele condiții. Este o săptămână în care această zodie o să se revolte și o să își întoarcă tot ce îi aparține. În a doua parte a săptămânii, Scorpionii participă la un eveniment sau întâlnire care îi aduce mai mulți bani în buzunar și mai mulți cunoscuți într-un domeniu.

Scorpionii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii se simt obosiți și epuizați, întrucât sunt înconjurați de oameni care le iau toată energia. Astrele spun că chiar dacă lucrurile nu merg atât de bine cum și-au dorit, acest nativ nu se grăbește să renunțe la ceva important. Poziția planetelor mai arată că în a doua jumătate a săptămânii, Săgetătorii se pot confrunta cu mai multe probleme juridice, care nu mai pot fi amânate.

În această săptămână, zodia Săgetător va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Capricorn

Capricornii au parte de o schimbare în sfera iubirii și încearcă să nu agraveze lucrurile, pentru că totul poate să se dărâme în câteva secunde. Este foarte atent în acțiunile sale și își selectează cuvintele atunci când abordează un subiect. Pe plan profesional, totul merge destul de bine, chiar foarte bine, fiindcă a câștigat încrederea unui om important.

În această săptămână, Capricornii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Vărsător

Această săptămână este plină de emoții și impresii pentru zodia Vărsător, deoarece se confruntă cu o mulțime de situații noi. În cadrul unor evenimente sau întâlniri acest nativ va străluci și își va arăta talentele. De asemenea, temperamentul îl va ajuta să își țină pozițiile și să găsească argumente mai bune pentru a demonstra că nu în zadar ocupă o anumită funcție sau statut.

Astrele arată că în această perioadă, Vărsătorii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire, sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Pești

Astrologii scot în evidență că în această perioadă, un simplu hobby se poate dezvolta într-o adevărată afacere. Conjuncția planetelor arată că acest nativ este extrem de atent la completarea documentelor, deoarece își dă seama că unele erori pot influența rezultatul final. În a doua jumătate a săptămânii, Peștii se dezvoltă spiritual și intelectual.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Pești, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...