Horoscop știri

Calea astrelor 12-18 septembrie 2022

Berbec

Astrologii menționează că în această perioadă, un simplu hobby se poate dezvolta într-o adevărată afacere. Conjuncția planetelor arată că acest nativ este extrem de atent la completarea documentelor, pentru că își dă seama că unele erori pot influența rezultatul final. În a doua parte a săptămânii, Berbecii se dezvoltă spiritual și intelectual.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Berbec, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Taur

În această perioadă, Taurii rezolvă lucruri importante legate de job și casă. Stelele mai arată că pregătesc terenul pentru unele discuții serioase, fiindcă nu își doresc să supere sau să jignească o persoană. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, rolul zodiei Taur devine tot mai mare în cadrul unui proiect sau eveniment.

Astrele spun că zodia Taur trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Gemeni

Gemenii rezolvă lucruri importante în această săptămână și nu pierd niciun detaliu legat de o persoană. Sunt atenți la cuvintele pe care le folosesc și își concentrează privirea pe lucrurile care joacă un rol major în viața lor profesională și personală. Astrologii spun că în această perioadă, Gemenii simt foarte bine minciuna și acest lucru îi ajută să scape de multe capcane.

În această perioadă, Gemenii se simt destul de bine și nu sunt afectați emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Rac

Racii sunt cu ochii în patru pe o persoană sau pe o problemă, fiindcă își dau seama că lucrurile evoluează mult prea repede. Este o săptămână mai complicată, fiindcă au foarte mari emoții în legătură cu o problemă. Cu toate acestea, în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se descurcă cu toate provocările și găsește suma necesară de bani.

Stelele arată că zodia Rac la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Leu

În această perioadă, Leii se vor confrunta cu oameni dificili și extrem de agitați. Astrele menționează că acest nativ nu se așteaptă la anumite reacții și este pus în situația în care să facă schimbări chiar în ultimul moment. Conjuncția astrelor mai arată că Leii vor încerca să intre de două ori în același râu și s-ar putea să găsească aceleași probleme.

La capitolul sănătate, Leii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomandă să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Fecioară

În această săptămână, Fecioarele își folosesc la maxim inteligența, prudența și curiozitatea. Astfel, obțin succese atât în zona profesională, cât și pe plan personal. La mijloc de săptămână, întâlnesc niște oameni importanți, care îi pot deschide ochii la unele lucruri. De asemenea, este posibil ca o prietenie să evolueze până la o relație amoroasă.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, Fecioarele să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Balanță

Balanțele își schimb de urgență planurile, fiindcă la început de săptămână intervine ceva spontan. Astrologii spun că își extind o afacere sau un proiect și vor fi mândri pentru succesele obținute. Se abțin de la achiziții mari, întrucât știu că vor avea nevoie de bani în viitorul apropiat. De asemenea, sunt extrem de atenți cu concurenții și rivalii care apar la final de săptămână.

În această săptămână, Balanțele ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, pentru că bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Scorpion

Astrologii spun că este o perioadă de a reflecta și a reîncărca bateriile pentru zodia Scorpion. Își fac ordine în cameră, dulapuri și, bineînțeles, în gânduri. De asemenea, se eliberează de lucrurile care deja și-au îndeplinit scopul. Poziția planetelor arată că, în a doua jumătate a săptămânii, Scorpionii profită de clipele libere și merg în oraș cu prietenii. Prin intermediul celorlalți pot fi observați de cineva care o să le ofere un viitor important.

Astrele recomandă ca zodia Scorpion să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Săgetător

Săgetătorii iau o decizie extrem de rapidă pe plan profesional și sunt gata să facă un pas important pentru a opri valul de probleme care vine spre ei. În a doua jumătate a săptămânii, se întâmplă multe lucruri în interiorul lor, în special că există și o provocare pentru a depăși trecutul. Orice se întâmplă în această perioadă, Săgetătorii își păstrează rațiunea și picioarele pe pământ.

Săgetătorii trebuie să devină mai atenți la medici și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Capricorn

În această săptămână, Capricornii se simt obosiți și epuizați, fiindcă sunt înconjurați de oameni care le iau toată energia. Astrologii spun că chiar dacă lucrurile nu merg atât de bine cum și-au dorit, acest nativ nu se grăbește să renunțe la ceva important. Poziția planetelor mai arată că în a doua parte a săptămânii, Capricornii se pot confrunta cu mai multe probleme juridice, care nu mai pot fi amânate.

În această săptămână, zodia Capricorn va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o schimbare în sfera iubirii și încearcă să nu agraveze lucrurile, deoarece totul poate să se dărâme în câteva secunde. Este foarte atent în acțiunile sale și își selectează cuvintele atunci când abordează un subiect. Pe plan profesional totul merge destul de bine, chiar foarte bine, întrucât a câștigat încrederea unui om important.

În această săptămână, Vărsătorii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute, pot crea tensiune a sistemului nervos.

Pești

Această săptămână este plină de emoții și impresii pentru zodia Pești, fiindcă se confruntă cu o mulțime de situații noi. În cadrul unor evenimente sau întâlniri acest nativ va străluci și își va arăta talentele. De asemenea, temperamentul îl va ajuta să își țină pozițiile și să găsească argumente mai bune pentru a demonstra că nu în zadar ocupă o anumită funcție sau statut.

Astrele arată că în această perioadă, Peștii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...