featured Horoscop știri

Calea astrelor 8-14 august 2022

Berbec

Astrologii spun că este o săptămână grea, dar extrem de frumos, deoarece au lângă ei oamenii puternici, mentori și persoane cu autoritate și succes. Aceștia sunt gata să-i sprijine și să-i acorde o mână de ajutor. Cu toate acestea, Berbecii trebuie să fie mai atenți, întrucât unii vor să profite. Unele persoane vă pot ajuta cu unele servicii, dar deja știu ce contraserviciu vor cere mai târziu.

Berbecii au parte de o săptămână frumoasă la capitolul sănătate, fiindcă pot scăpa de o afecțiune. De asemenea, găsesc o soluție bună pentru a reduce stresul din viața lor.

Taur

Taurii dau dovadă de multă diplomație în această săptămână și au foarte multe de câștigat în urma unor discuții de la locul de muncă. Astrologii menționează că au șanse să crească din punct de vedere profesional și mai apoi financiar. La final de săptămână, pot fi dezamăgiți într-o persoană apropiată, întrucât nu se aștepta că va lua o decizie importantă fără să-i întrebe.

Taurii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Gemeni

Stelele arată că în această săptămână, Gemenii vor lucra mult la acte și documente importante. Vor căuta informații și detalii la ceea ce vă preocupă. De asemenea, nu este exclus că vor avea de lămurit chestiuni de asigurări, impozit, plăți financiare, moștenirii și împrumuturi. La final de săptămână, Gemenii se pot împotmoli și vor asculta sfatul înțelept a unei persoane mai în vârstă.

În această săptămână, zodia Gemeni va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Rac

Astrele spun că pentru Raci vine o săptămână complicată, mai ales din punct de vedere emoțional, fiindcă apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua parte a săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență.

În această săptămână, Racii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Leu

La început de săptămână, acest nativ poate trece printr-un eșec, dar din fericire Leii nu dau mâinile în jos. În așa fel, la final de săptămână se bucură de un real succes pe plan profesional, fiindcă nu se sperie de eșecuri. De asemenea, acest nativ va ajuta foarte mult oamenii, care acum se află într-o situație dificilă. Binele făcut altora acum, se va întoarce înzecit la voi mai târziu.

Astrele arată că în această perioadă, Leii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Fecioară

Fecioarele se trezesc cu o problemă la locul de muncă, fiindcă nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua jumătate a săptămânii se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine, deoarece șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Fecioară, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Balanță

Balanțele evită aventurile financiare în această perioadă, fiindcă multe lucruri din jurul lor nu sunt stabile. În prima jumătate a săptămânii, cumpără câteva obiecte necesare pentru locul de muncă sau studii. De asemenea, poate avea o discuție serioasă legată de viitorul unei relații. Finalul săptămânii aduce surprize legate de viața lor personală. Este timpul să facă o decizie majoră.

Astrele spun că Balanțele trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Scorpion

În această perioadă, Scorpionii evită aventurile financiare și nu se implică în acțiuni dubioase. Astrologii spun că în această săptămână sunt mai înțelepți și problemele îi înconjoară. La mijloc de săptămână, taurii vor avea o situație jenantă la locul de muncă sau la studii și va fi nevoit să implice mai multe persoane. Stelele mai arată că Scorpionii sunt mult mai capabili în chestiuni legate de bani și finanțare.

Poziția planetelor arată că Scorpionii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid.

Săgetător

Săgetătorii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Poziția planetelor arată că în a doua parte a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile.

Stelele arată că zodia Săgetător la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Capricorn

Astrologii spun că casa muncii este bine aspectată în această perioadă pentru zodia Capricorn, în așa fel, vă puteți asuma responsabilități în plus. De asemenea, conjuncția planetelor mai arată că starea acestui nativ este atât de misterioasă și mistică încât cei din jur nu vă pot înțelege. Pe plan financiar, lucrurile merg foarte încet, dar sigur spre punctul unde vreți să ajungeți.

La capitolul sănătate, Capricornii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, deoarece a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Vărsător

Vărsătorii sunt plini de fericire și entuziasm în această săptămână, pentru că simt că sunt iubiți și apreciați de cei din jur. Nu este exclus că în prima parte a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observată de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, Vărsătorii fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu este gata să renunțe la ei.

Astrologii recomandă ca în această perioadă, Vărsătorii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Pești

În prima jumătate a săptămânii, Peștii au parte de discuții, examene, întâlniri sau negocieri importante. În orice caz sunt foarte ocupați și depun efort să termine totul la timpul potrivit, deoarece cineva îi presează din spate. În a doua parte a săptămânii, atmosfera este mai liniștită, întrucât petrece timpul cu rudele sau cu prietenii. De asemenea, își pot aminti de câteva talente sau abilități pe care de mult nu le-au aplicat.

În această săptămână, Peștii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...