featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 3 august

Berbec

O întâlnire cu o persoană aduce în această zi multă speranță și motivație zodiei Berbec. De asemenea, vor coordona un proiect sau un eveniment, care are ca scop dezvoltarea personalității sau cunoașterea lumii. Poziția planetelor mai arată că este posibil să-i intre câțiva bani în cont și își va face câteva planuri pentru ei.

Taur

În această zi, Taurii pot primi un telefon important, pe care îl așteaptă de ceva timp. O să le aducă multă bucurie, dar în același timp o să-și facă griji pentru câteva persoane. De asemenea, se implică în niște discuții legate de o sumă de bani, deoarece știe că o parte din bani trebuie să ajungă la ei în buzunar. Stelele mai arată că la finalul zilei, Taurii pot avea mici dureri de stomac.

Gemeni

Stelele arată că zodia Gemeni se va face remarcată prin ceva și toată atenția se va îndrepta la ei în această zi. Astrologii mai adaugă că acest nativ simte foarte bine că poate mai mult, din acest motiv, nu se va mulțumi cu ce are, dar va insista să meargă mai departe. De asemenea, pot lua câteva ceva pentru interiorul locuinței din banii strânși din economii.

Rac

Racii nu pierd timpul în zadar în această zi și acționează cât mai rapid. S-ar putea ca partenerul de viață sau o rudă să vină cu o idee foarte bună, chiar dacă de la început o priviți ca ceva ciudat. Astrele mai arată că acest nativ nu tace când simte că este vorba despre o nedreptate. În unele momente pot acționa chiar extrem de dur.

Leu

În această zi, Leii vor fi vizitați de mai multe persoane și se va simți importanți, fiindcă primesc atenția dorită. Poziția planetelor mai arată că vin banii de la serviciu sau fie din afaceri sau proiecte particulare. De asemenea, îi apare dorința de a vedea locuri noi și a savura bucate pe care de ceva timp nu lua mai mâncat.

Fecioară

Fecioarele se simt mai puternice în această zi, chiar dacă multe lucruri nu merg după plan. Acest nativ știe foarte bine să manipuleze și să obțină ce își dorește, în special când este vorba de bani. Astrologii observă că Fecioarele nu se lasă bătute și nu renunță după primul eșec. Își găsesc suficiente puteri ca să înceapă din nou și să facă un lucru mai calitativ, mai bun și mai major.

Balanță

Balanțele iau decizii radicale pe plan personal, fiindcă simt că lucrurile nu se mai pot desfășura în așa ritm. Simt nevoia de a evada, dar mai întâi de toate clarifica toate problemele, fiindcă nu mai vor să se întoarcă la ele. În a doua jumătate a zilei, acest nativ se întâlnește cu mai mulți prieteni pentru a se distra și chiar a stabili niște detalii legate de un eveniment.

Scorpion

În această zi, Scorpionii iau decizii radicale, pentru că simt că este timpul să intervină într-o relație. În prima jumătate a zilei, astrologii observă foarte multe acțiuni din partea acestei zodii, care nu mai vrea să rabde și să accepte unele sancțiuni sau reguli. Poziția planetelor mai arată că pot avea noroc la bani, în special cu investițiile, pentru că au o privire extrem de atentă la detalii.

Săgetător

Săgetătorii fac câțiva pași înapoi la capitolul carieră, dar își dau seama că au nevoie de acest lucru. Stelele arată că acest nativ se află într-o perioadă în care are dorința de a reflecta și a analiza mai multe variante. Astrologii menționează că în a doua parte a zilei, acest nativ va găsi mai multe informații și chiar o persoană îi oferă o mână de ajutor.

Capricorn

Capricornii se eliberează de emoțiile inutile care apar în această zi și încearcă să se concentreze pe lucrurile pozitive. De asemenea, un adevăr important este pe cale să apară în viața lor. Iar în a doua parte a zilei, se pot întâlni cu mai mulți prieteni pentru a petrece timpul distractiv și a vorbi despre un eveniment sau întâlnire ce urmează să fie.

Vărsător

Vărsătorii își fac griji pentru o persoană apropiată, întrucât își dau seama că sunt foarte mulți factori care îi pot afecta. Astrologii menționează că în prima parte a săptămânii, acest nativ cercetează ceva și caută răspunsuri la niște întrebări. De asemenea, aleg să se bazeze pe instinct, mai ales când este vorba de dragoste și relație.

Pești

Peștii sunt pe val, fiindcă dragostea le bate în ușă. Sunt în centrul atenție și se bucură de compania unor oameni. De asemenea, acest nativ nu pierde ocazia de a face cunoștință cu cineva care îi place. Peștii sunt îndrăzneți și nu așteaptă foarte mult timp, întrucât știu că trebuie să facă ei primul pas. Finalul zilei îi aduce câteva discuții interesante.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...