Horoscop știri

Calea astrelor 4 – 10 iulie 2022

Berbec

Berbecii încearcă să controleze tot în această săptămână, întrucât își dau seama că au o mare responsabilitate față de cineva. Astrele arată că este o perioadă în care acest nativ face totul cât mai bine posibil și este atent la dorințele oamenilor din jur. Iar în a doua parte a săptămânii, Berbecii vor fi răsplătiți pentru munca depusă și nu este exclus că suma va crește.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Berbec, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Taur

Este o perioadă dificilă pentru zodia Taur, dar care îi aduce multe lucruri noi și oameni de încredere. În prima jumătate a săptămânii, Taurii își dau seama cum trebuie să acționeze într-o situație și învață câteva lucruri importante. Iar în a doua parte a săptămânii, Taurii pot relua niște negocieri, dar vin cu noi condiții pentru colaborare.

Astrologii menționează că Taurii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Gemeni

Gemenii sunt plini de energie în această perioadă și pot face lucruri minunate. În prima parte a săptămânii, acest nativ poate cunoaște oameni frumoși, care sunt gata să-i ajute. Poziția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, Gemenii sunt foarte hotărâți și vor să primească un răspuns rapid de la o persoană, deoarece nu mai pot aștepta. Pot primi vești despre o comandă sau un eveniment.

Poziția planetelor arată că Gemenii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai multe vitamine.

Rac

Racii trec prin niște schimbări la locul de muncă, fiindcă stresul și oboseala care s-a acumulat în ultimul timp îi motivează să facă un pas important. Iar la mijloc de săptămână, pot primi o propunere avantajoasă și se gândesc serios să își achiziționeze un obiect prețios. Iar la final de săptămână, se preocupă mai multe de problemele familie și poate chiar încep să își facă câteva planuri legate de un eveniment sau călătorie.

Astrologii spun că zodia Rac la capitolul sănătate poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Leu

În această perioadă, Leii trec prin niște schimbări la locul de muncă și se pot chiar certa cu cineva din cauza unei condiții, care nu-i permit să facă câteva lucruri. Stelele mai arată că până la final de săptămână pot primi mai multe oferte, dar care vin la pachet și cu niște condiții neconvenabile. Iar în relație, lucrurile merg foarte bine și s-ar putea ca partenerul de viață să conștientizeze unde a greșit.

La capitolul sănătate, Leii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Fecioară

În prima jumătate a săptămânii, Fecioarele pot descoperi un adevăr, care o să-i permită să se comporte altfel cu o persoană importantă din viața lor. Stelele mai arată că acest nativ poate face un pas major pe plan financiar, chiar dacă știe că există și unele riscuri. În a doua parte a săptămânii, Fecioarele pot avea discuții serioase cu partenerul de viață sau cu un membru a familie în legătură cu o sumă de bani.

Astrologii recomandă ca în această perioadă, Fecioarele să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Balanță

Este o săptămână în care compromisurile pot să-l coste scump pe acest nativ, deoarece sunt nevoiți să renunțe la ceva important. Astrologii menționează că este o perioadă complicată pentru zodia Balanță, dar o să își dea seama foarte rapid cine este cu adevărat prieten, care este gata să ajute indiferent de situație. Finalul săptămânii poate aduce mai multe momente frumoase alături de partener sau familie.

În această săptămână, Balanțele ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Scorpion

Scorpionii pun întrebări incomode și pot avea adevărate revelații, fiindcă înțeleg sensul unor evenimente sau comportamente. Iar în a doua parte a săptămânii, își poate schimba principiile legate de viața lor personală și pot renunța la prejudecăți sau doctrine învechite. Poziția planetelor mai arată că Scorpionii se pot implica în niște activități, care în viitor îi pot aduce bani în plus.

Scorpionii au parte de o sănătate de fier în această săptămână și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrologii recomand ca zodia Scorpion să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.

Săgetător

Este o săptămână foarte bună pentru zodia Scorpion, care se simte fericită și împlinită. În prima parte a săptămânii, poate duce până la capăt un proiect sau un lucru, la care lucrează de ceva timp. Astrele mai arată că o persoană importantă pentru acest nativ o să-i ajute să depășească starea de nesiguranță. Astrologii menționează că în această perioadă, Săgetătorii întreprind acțiuni dictate de ceea ce simt.

Săgetătorii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de o săptămână bună din toate punctele de vedere, fiindcă acest nativ se implică în multe situații și proiecte care îi aduce bani în plus. Stelele mai arată că Capricornii vor fi determinați să își reorganizeze zona profesională și să stabilească noi condiții, care sunt mai avantajoase. La mijloc de săptămână, vor cunoaște un om important care va juca un rol semnificativ nu doar pe plan profesional, dar și personal.

Astrologii scot în evidență că această săptămână trece destul de liniștit pentru zodia Capricorn la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne.

Vărsător

Vărsătorii au idei ingenioase în această săptămână și se apucă să implementeze lucrurile care la prima vedere par extrem de dificile. Această zodie este foarte bine concentrată și echilibrată când este vorba de partea profesională a vieții sale. Și astrele scot în evidență că pot avea un mare succes, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. De asemenea, pot apărea oameni în viața zodiei Vărsător care pot să încerce să le strice câteva planuri.

În această perioadă, sănătatea Vărsătorilor nu are de suferit. Dar trebuie să fie foarte atenți la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, fiindcă vă puteți trezi cu dureri de burtă.

Pești

În prima jumătate a săptămânii, Peștii se pot confrunta cu unele cheltuieli nedorite sau să fie nevoiți să apeleze la economii pentru a face față unei situații complicate. De asemenea, vor găsi o soluție pentru a rezolva probleme unei persoane apropiate. Iar la final de săptămână, acest nativ are parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viață sau din partea unei persoane care manifestă simpatie față de ei.

Astrele arată că în această perioadă, Peștii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

 

 

Sursă foto – pixaba.com

S-ar putea să-ți mai placă și...