featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 7 Mai 2022

Berbec

În această zi, s-ar putea să apară câteva probleme legate de casă, dar care se rezolvă destul de repede, fiindcă Berbecii nu lasă totul pe ultima sută de metri. La mijloc de zi, se poate bucura de compania unor oameni plăcuți și poate savura o mâncare delicioasă, gătită cu drag. Iar finalul zilei va aduce surprize pe plan personal, întrucât o persoană își dorește foarte mult să vă facă mai fericiți.

Taur

Taurii au noroc la bani în această zi, fiindcă vin de acolo de unde nu se aștepta. Astrologii susțin că acest nativ își exprimă foarte bine gândurile și dorințele, din acest motiv, este o zi în care totul merge după plan. Stelele arată că se vor implica în organizarea unui eveniment sau întâlnire important, în care Taurii au posibilitatea să se evidențieze.

Gemeni

Gemenii se distrează de minune în această zi alături de oamenii pe care îi respectă și îi iubește. Este o zi extrem de interesantă, fiindcă Gemenii trec prin diferite situații amuzante care vor rămâne în memoria lor pe foarte mult timp. Iar în a doua jumătate a zilei, multe lucruri nu vor merge după plan, dar oricum acest nativ nu își pierde buna dispoziție.

Rac

Racii se distrează de minune în această zi și primesc plăcere de la diferite surprize care apar pe parcurs. Stelele arată că acest nativ se poate implica într-o discuție, din care o să extragă câteva informații utile, pe care le poate folosi în viitor. În a doua jumătate a zilei, Racii pot întâlni diferiți oameni, unii amuzanți, alții extrem de ciudați, dar care le aduc diferite momente interesante.

Leu

Leii pot afla informații interesante în această zi, care pot fi legate de partenerul de viață sau de o persoană pe care o cunoaște foarte bine. Stelele mai arată că este o zi extrem de ciudată, fiindcă apar oameni dubioși și situații care scot la iveală detalii necunoscute. În a doua jumătate a zilei, lucrurile se mai liniștesc și Leii se pot bucura de o atmosferă mai plăcută.

Fecioară

Fecioarele în această zi se mobilizează foarte bine și se apucă de treabă, întrucât vor să reușească să facă mai multe lucruri în prima parte a zilei. Iar în a doua jumătate a zilei, pot face rost de niște bani în plus și se pot trezi cu mai multe complimente legate de activitatea lor. Stelele mai arată că mai aproape de seară, Fecioarele se bucură de compania unor oameni.

Balanță

Balanțele în această zi pot avea stări de anxietate și se vor gândi foarte mult cum poate să rezolve o problemă. Este o zi în care Balanțele vor avea nevoie de discuții deschise și înțelegerea celor din jur. Stelele arată că mai aproape de seară o persoană apropiată va veni cu o idei logică foarte bună pentru a rezolva problema în care se află.

Scorpion

Scorpionii în această zi primesc ajutor din mai multe părți și rezolvă foarte repede toate treburile planificate pe azi. În prima parte a zilei, acest nativ poate primi o noutate legată de un job sau o sumă de bani care întârzie să apară. Stelele mai arată că în a doua parte a zilei, Scorpionii se bucură de atenția unei persoane și poate chiar abordează niște subiecte foarte importante.

Săgetător

În această zi, Săgetătorii își îmbunătățesc relația cu partenerul de viață sau cu un prieten. Are o dispoziție foarte bună și găsește câte o glumă la fiecare situație. Iar în a doua jumătate a zilei, petrece timpul foarte interesant, pentru că o persoană poate veni cu o propunere mai provocatoare. Stelele arată că ziua se încheie foarte frumos și plăcut.

Capricorn

Capricornii în această zi se pot întâlni cu oamenii care vin de departe sau cu care nu s-a văzut de foarte mult timp. Este o zi plină de relaxare și Capricornii în sfârșit pot face câteva lucruri legate de propria persoană. Astrele spun că în această zi, Capricornii își pot găsi o nouă ocupație care îi aduce plăcere, dar și bani în plus. Nu este exclus că pot apărea persoane invidioase.

Vărsător

În această zi, Vărsătorii așteaptă un răspuns foarte important, care îi poate hotărî soarta. De asemenea, se pot stresa din cauza unor lucruri mărunte, dar care le pot afecta un anumit plan. Stelele mai arată că în viața lor poate apărea o persoană nouă, care le schimbă părerea despre un subiect mai sensibil. Este o zi complicată, dar care va aduce mai multă claritate în viitorul lor.

Pești

Peștii se pricep foarte bine la diferite înțelegeri în această zi și vin cu mai multe inițiative. Acest nativ este foarte vorbăreț și găsește cuvintele potrivite pentru a aduce mai multe persoane pe partea sa. În a doua parte a zilei, poate face mai multe cumpărături legate de casă sau de propria persoană. Astrologii spun că vor găsi câteva obiecte pe care le căuta de mult timp.

 

 

Sursă foto –  pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...