featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 2 Mai 2022

Berbec

În această zi, Berbecii profită de mai multe oportunități și nu pierd ocazii în care pot face câțiva bani în plus. De asemenea, vor fi extrem de optimiști în legătură cu un proiect sau job. În a doua jumătate a zilei, acest nativ observă că lucrurile încet, încet se aranjează și își dă seama că primele rezultate apar, chiar dacă sunt destul de mici.

Taur

Tauriii au parte de o zi liniștită și se bucură de atenția celor apropiați. Este o zi plină de momente frumoase și memorabile, deoarece acest nativ are chef de nebunii și senzații noi. De asemenea, în a doua parte a zilei, Taurii pot pleca într-o călătorie sau vizită spontană. Stelele arată că în această zi apar multe lucruri neplanificate, dar care aduc momente frumoase.

Gemeni

Gemenii în această zi nu pot sta liniștiți și serioși, fiindcă au în interiorul lor o energie care îi provoacă să facă câteva nebunii și acțiuni, pe care în mod normal nu le face. De asemenea, acest nativ se poate implica într-o relație sau discuție, în care se străduie să clarifice câteva detalii, dar și aici cu foarte mult umor și energie pozitivă.

Rac

Poziția planetelor arată că în această zi, Racii fac multe drumuri și se pot lăuda cu o rapiditate, întrucât vor să pună la punct mai multe treburi neterminate. În prima partea zilei, poate întâlni o persoană care îi poate strica dispoziția, pentru că nu este suficient de atentă la detalii. Cu toate acestea, ziua se încheie foarte frumos și romantic.

Leu

Leii rezolvă lucruri importante în această zi și se străduie să se implice cât mai mult pentru a face un lucru cât mai calitativ. Stelele arată că în a doua jumătate a zilei, Leii simt nevoia de a schimba ceva în interiorul casei și stabilește niște reguli. Iar la final de zi, se poate întâlni cu niște rude sau poate ieși în oraș cu prieteni mai vechi.

Fecioară

În această zi, Fecioarele rezolvă lucruri importante și încearcă să evite cât mai mult posibil riscul. Fecioarele sunt niște persoane serioase și puternice în situații dificile, dar în această zi se manifestă mai bine decât în mod normal. În a doua jumătate a zilei, vor rezolva o mulțime de treburi, care s-au adunat din cauza sărbătorilor. De asemenea, pot primi mesaje și apeluri importante pentru cariera lor sau pe plan financiar.

Balanță

Balanțele pun punct unei etape din viața lor și vor să înceapă ceva de la început. Este o zi importantă pentru ei, fiindcă se stabilesc detalii care pot să le influențeze statutul social. De asemenea, vor încerca să vorbească cu o persoană influentă pentru a schimba câteva condiții. Iar mai aproape de seară se poate întâlni cu niște vechi prieteni.

Scorpion

Dimineața este favorabilă pentru mai multe discuții și clarificarea unor detalii importante. De asemenea, Scorpionii se vor apuca de o treabă pe care a lăsat-o mult timp fără atenție. Stelele mai arată că în a doua parte a zilei, Scorpionii pot beneficia de niște oportunități foarte bune. Din acest motiv, trebuie să răspundă la mai multe apeluri sau mesaje.

Săgetător

Săgetătorii în această zi sunt mai serioși și se implică în rezolvarea unor probleme. S-ar putea ca unele informații să-i tulbure liniștea sufletească și își dă seama că trebuie să acționeze destul de rapid. În a doua jumătate a zilei, acest nativ se poate întâlni cu câțiva prieteni mai vechi și pot face câteva activități pe care le planifica de ceva timp.

Capricorn

Este o zi bună pentru zodia Capricorn, pentru că este în centrul atenție și se bucură de mai multe laude, pentru că se descurcă foarte bine într-un domeniu. În prima parte a zilei, această zodie va avea nevoie de ajutor și îl va obține, dar va fi nevoit să renunțe la ceva important. Astrologii mai spun că nu este exclus că o persoană îi poate aduce vești bune legate de un job.

Vărsător

În această zi, Vărsătorii se pot simți extrem de obosiți din cauza faptului că lucrează mai mult decât în mod normal. Cu toate că sunt extenuați, în același timp se simt mulțumiți că au dus până la capăt un proiect important. Iar în a doua jumătate a zilei, pot ieși în oraș pentru a face câteva cumpărături sau pentru a se întâlni cu niște prieteni mai vechi.

Pești

În această zi, Peștii dau dovadă de tact și diplomație cu cei din jur. Din acest motiv, se pot bucura de oamenii înțelegători, care încearcă să nu depășească limitele posibile. Astrele sunt favorabile în această zi în domeniu social și se vor înțelege foarte bine cu unii oamenii. Astrologii spun că nu este exclus că la final de zi poate face câteva cumpărături spontane.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...