Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 28 Martie 2022

Berbec

Berbecii pot să se certe cu cineva în această zi și s-ar putea să spună mai multe lucruri, pe care le păstra în secret. Stelele arată că este foarte important ca Berbecii să se ferească de bancheri, brokeri sau chiar avocați, fiindcă pot fi periculoși pentru banii pe care îi dețin. De asemenea, în prima jumătate a zilei, pot primi o noutate și vor atrage atenția unor oameni importanți.

Taur

Taurii sunt obsedați de ceva în această zi și s-ar putea ca mai mulți oamenii să vadă acest lucru. Nu este exclus că Taurii se vor decide totuși să facă primul pas, deoarece nu mai poate aștepta. Astrologii mai spun că talentele de diplomat, pe care le poate folosi în această zi îi ajută să obțină mai repede ce își dorește, dar trebuie să renunțe la ceva. În a doua parte a zilei se vor simți bine și împăcați.

Gemeni

Poziția planetelor arată că Gemenii vor avea parte de o zi plină de suspans și adrenalină. Colegii sau prietenii îi vor face mai multe surprize chiar la locul de muncă sau la studii. Stelele mai arată că partenerul de viață sau o rudă nu o să vă spună adevărul sau din cauza faptului că nu vor să vă supere sau din cauza faptului că vor să ascundă pentru ca ei să pară mai buni.

Rac

Racii găsesc soluții pentru unele probleme legate de viața lor personală. Este o zi tensionată, dar foarte productive, pentru că reușesc să facă chiar mai multe lucruri decât și-au planificat de la bun început. Astrele mai arată că acest nativ poate participa la o întâlnire sau eveniment, după care poate ieși cu buzunarele mai pline decât a intrat. De asemenea, poate stabili un detaliu important în legătură cu serviciu sau studii.

Leu

Leii au noroc la dragoste în această zi, pentru că persoanele care au o relație stabilă pot trece la un alt nivel, care o să-i permită să se simtă mai sigur și mai iubit. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, Leii au toate șansele să primească și o sumă de bani, pe care o așteaptă de foarte mult timp. Mai aproape de seară se pot trezi cu niște invitați în casa lor.

Fecioară

În această zi, Fecioarele au mai multe trebuie legate de familie și casă. Încearcă să reușească cât mai multe, deoarece vor să fie pregătite pentru un eveniment sau întâlnire. În prima parte a zilei, se pot trezi cu mai multe certuri legate de un lucru care nu a fost făcut la timp sau chiar niște bani, care au fost cheltuiți foarte repede. Mai aproape de seară poate pleca într-o scurtă vizită sau la o distracție.

Balanță

Balanțele pot cunoaște un om important în această zi și cu ajutorul lui va face un pas important în legătură cu cariera lor. Stelele mai arată că în această zi, Balanțele sunt extrem de atente la detalii și verifică cu acuratețe informațiile pe care le citesc sau le aud de la unele persoane. Iar în a doua jumătate a zilei, acest nativ va realiza activități care îi captivează și le trezește entuziasmul.

Scorpion

Scorpionii au o zi destul de dificilă, întrucât la locul de muncă se adună foarte multe sarcini, dar acest nativ mai trebuie să termine treburile începute câteva zile în urmă. În a doua parte a zilei, primesc o noutate sau un mesaj în care pot fi invitați la un eveniment sau pot descoperi un detaliu, foarte util în unele situații. De asemenea, s-ar putea ca Scorpionii să investească într-un proiect, care este destul de promițător.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi excelentă, deoarece totul merge cum trebuie și nu apar surprize neplăcute. Este o zi special pentru acest nativ, fiindcă înțelege cât de important este să ai lângă tine oamenii de încredere, care mereu vor ajunge la timpul potrivit. În a doua jumătate a zilei, Săgetătorii se vor vedea cu niște prieteni sau rude, pe care îi vede foarte rar, din cauza unor probleme.

Capricorn

Capricornii nu pot accepta refuzul în această zi și fac tot posibilul ca să ajungă acolo unde își doresc. Sunt destul de insistenți și pot deranja mai mulți oamenii cu asta. Cu toate acestea, Capricornii își văd foarte clar scopul și nu este gata să renunțe le propriile vise. În a doua parte a zilei, se pot întâlni cu o persoană, care poate să le hotărască o parte din problemele sale.

Vărsător

Vărsătorii întâlnesc în această zi oameni ciudați, care pot veni cu propuneri dubioase și lipsite de logică. Astrologii spun că este o zi periculoasă pentru această zodie și este foarte important să evite diferite conflicte. De asemenea, s-ar putea ca partenerul de viață sau o persoană apropiată să nu își mai dorească să se țină de cuvânt sau să abandoneze ceva la jumătate de cale.

Pești

Astrologii spun că Peștii întâlnesc în această zi oameni ciudați, dar plini de idei ingenioase. Astrele arată că este timpul potrivit ca acest nativ să se alăture unui proiect sau să facă un pas important pentru cariera sa. În a doua jumătate a zilei, Peștii se relaxează mai mult, fiindcă își termină toate treburile și se gândește la o modificare pe care o poate face în casă.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...