featured Horoscop

HOROSCOP – Sfatul zilei 27 Martie 2022

Berbec

Este o zi în care Berbecii vor să se clarifice ce vor de la viața lor personală și profesională. Își dau seama că au în fața lor niște obstacole, care nu-i permit să combine aceste două părți din viața lor. De asemenea, Berbecii își pot da seama că o persoană nu mai este așa cum de la începu, când de-abia s-au cunoscut. Seara o va petrece în compania unui film, serial, video sau o carte bună.

Taur

Astrologii spun că în această zi, Taurii primesc o atenție sporită din partea unui om, care până acum părea că nu știe de existența lor. Iar acest lucru îi pune în gardă. Astrele observă că în această zi este foarte important ca Taurii să se ferească de bancheri, brokeri sau chiar avocați. De asemenea, în a doua parte a zilei, vor face niște lucruri care vor fi extrem de evidente și vor atrage atenția unor oameni importanți.

Gemeni

Gemenii sunt obsedați de ceva în această zi și s-ar putea ca mai mulți oamenii să vadă acest lucru. Nu este exclus că Gemenii se vor decide totuși să facă primul pas, fiindcă nu mai pot aștepta. Astrologii mai adaugă că talentele de diplomat, pe care le poate folosi în această zi îi ajută să obțină mai repede ce își dorește, dar trebuie să renunțe la ceva. În a doua jumătate a zilei se vor simți bine și împăcați.

Rac

Astrele spun că acest nativ va avea parte de o zi plină de suspans și adrenalină. Colegii sau prietenii îi vor face mai multe surprize chiar la locul de muncă sau la studii. Poziția planetelor arată că partenerul de viață sau o rudă nu o să vă spună adevărul sau din cauza faptului că nu vor să vă supere sau din cauza faptului că vor să ascundă pentru ca ei să pară mai buni.

Leu

Leii găsesc soluții pentru unele probleme legate de viața lor personală. Este o zi tensionată, dar foarte productive, deoarece reușesc să facă chiar mai multe lucruri decât și-au planificat de la bun început. Astrele mai arată că Fecioarele pot participa la o întâlnire sau eveniment, după care pot ieși cu buzunarele mai pline decât au intrat. De asemenea, pot stabili un detaliu important în legătură cu serviciu sau studii.

Fecioară

Fecioarele au noroc la dragoste în această zi, deoarece persoanele care au o relație stabile pot trece la un alt nivel, care o să-i permită să se simtă mai sigur și mai iubit. De asemenea, în a doua parte a zilei, Fecioarele au toate șansele să primească și o sumă de bani, pe care o așteaptă de foarte mult timp. Mai aproape de seară, se pot trezi cu niște invitați în casa lor.

Balanță

În această zi, Balanțele au mai multe trebuie legate de familie și casă. Încearcă să reușească cât mai mult, fiindcă vrea să fie pregătit pentru un eveniment sau întâlnire. În prima jumătate a zilei, se pot trezi cu mai multe certuri legate de un lucru care nu a fost făcut la timp sau chiar niște bani, care au fost cheltuiți foarte repede. Mai aproape de seară, poate pleca într-o scurtă vizită sau la o distracție.

Scorpion

Scorpionii pot cunoaște un om important în această zi și cu ajutorul lui va face un pas important în legătură cu cariera lor. Stelele mai arată că în această zi, Scorpionii sunt extrem de atenți la detalii și verifică cu acuratețe informațiile pe care le citesc sau le aud de la unele persoane. Iar în a doua parte a zilei, acest nativ va realiza activități care îi captivează și le trezește entuziasmul.

Săgetător

Săgetătorii au o zi destul de dificilă, fiindcă la locul de muncă se adună foarte multe sarcini, dar acest nativ mai trebuie să termine treburile începute câteva zile în urmă. În a doua jumătate a zilei, primesc o noutate sau un mesaj în care pot fi invitați la un eveniment sau pot descoperi un detaliu, foarte util în unele situații. De asemenea, s-ar putea ca Săgetătorii să investească într-un proiect, care este destul de promițător.

Capricorn

Capricornii au o zi destul de dificilă din cauza unui om, care îl presează foarte mult. În prima jumătate a zilei, va încerca să ducă până la capăt un lucru legat de serviciu sau studii, dar vor apărea mai multe obstacole. Astrele mai adaugă că zodia Capricorn poate primi un apel sau un mesaj pe care îl așteaptă de ceva timp. Iar în a doua jumătate a zilei, acest nativ se concentrează pe familia sa.

Vărsător

Vărsătorii nu pot accepta refuzul în această zi și fac tot posibilul ca să ajungă acolo unde își doresc. Sunt destul de insistenți și pot deranja mai mulți oamenii cu asta. Cu toate acestea, Vărsătorii își văd foarte clar scopul și nu este gata să renunțe le propriile vise. În a doua jumătate a zilei, se pot întâlni cu o persoană, care poate să le hotărască o parte din problemele sale.

Pești

Peștii în această zi pun în mișcare câteva proiecte sau planuri pe care le aveau în gând de ceva timp. Cu toate că totul merge bine în această zi, s-ar putea în a doua parte a zilei, Peștii să primească o veste cu privire la o anumită întârziere a unor planuri sau evenimente. De asemenea, pe plan personal, acest nativ se va simți un pic ignorant, deoarece nu primește atenția de care are nevoie.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...