featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 14 Martie 2022

Berbec

Berbecii au parte de câștiguri în această zi și își vor da seama că efortul lor nu a trecut în zadar. De asemenea, acest nativ se poate lăuda cu niște reușite legate de familie sau de cariera lor. Se simt împliniți și fericiți că nu au dat mâinile în jos atunci când se simțeau extrem de prost. În a doua parte a zilei, poate primi și o propunere în care Berbecii pot avea posibilitatea să facă niște bani.

Taur

Este o zi mai grea la locul de muncă, întrucât intervin niște oamenii care au prea multe pretenții. În prima jumătate a zilei, acest nativ va fi destul de nervos și foarte greu își va controla emoțiile. De asemenea, astrologii mai spun că pot ieși în oraș sau pot petrece timpul într-un loc mai deosebit. În a doua parte a zilei, Taurii se relaxează și sunt foarte atenți la detalii.

Gemeni

Gemenii își pot face dușmani în această zi, chiar dacă nu-și doresc acest lucru. Vor apărea în această zi câțiva oamenii care vor avea foarte multe pretenții și cerințe. De asemenea, în prima jumătate a zilei Gemeni, vor fi nevoiți să facă o alegere dintre două variante. Va fi o decizie foarte dificilă, dar extrem dede importantă pentru viitorul lor. Iar seara va fi plină de emoții.

Rac

Racii sunt preocupați de treburile gospodărești și se gândesc mai mult la confortul familiei. În prima jumătate a zilei, vor primi o noutate legată de niște bani care au fost investiți în ceva. Stelele mai arată că Racii sunt extrem de serioși atunci când rezolvă o problemă amoroasă și încearcă să caute acolo unde alți oamenii nici nu atrag atenția. Este o zi perfectă pentru a pune un punct în legătură cu un subiect.

Leu

Este o zi perfectă pentru zodia Leu, fiindcă totul merge foarte bine și nimic nu-i deranjează. Este o zi destul de liniștită la locul de muncă sau la studii și, Leii au posibilitatea mai mult timp să acorde lucrurilor pe care le iubește. De asemenea, nu este exclus ca în a doua jumătate a zilei, Leii să întâlnească un om din trecut sau o persoană cu care sunt legate niște amintiri neplăcute.

Fecioară

În această zi, Fecioarele pot primi ajutorul necesar și se simt în siguranță. De asemenea, au posibilitatea să evolueze în cariera lor și să își schimbe situația financiară. Stelele mai arată că este o zi perfectă pentru a ieși în oraș cu prietenii și a stabili niște detalii legate de un eveniment sau un proiect la care lucrați împreună. Nu este exclus că pot cunoaște un nou om, care poate juca un rol important în viitorul lor.

Balanță

O zi cu bani pentru Balanțe, care muncesc din greu ca să-i obțină. Poziția planetelor arată că vor apărea multe treburi neplanificate, care trebuie rezolvate foarte repede. Astrologii menționează că acest nativ poate să vorbească cu o persoană despre un subiect care îi afectează foarte mult și poate să găsească și o soluție interesantă. Mai aproape de seară, Balanțele vor face primul pas pentru a pune capăt unor conflicte.

Scorpion

Astrologii spun că este o zi cu bani pentru Scorpioni, fiindcă norocul îi însoțește peste tot. În prima parte a zilei, vor obține o sumă de bani în urma unei colaborări sau proiect, la care a lucrat ceva timp. De asemenea, pot să obțină și niște bani suplimentari datorită faptului că știu pe cine să ajute la timpul potrivit. Astrologii mai spun că la final de zi, Scorpionii se vor simți extrem de obosiți, dar împliniți, fiindcă au făcut tot ce și-au planificat.

Săgetător

Săgetătorii pot observa ceva ciudat în această zi la partenerul de viață sau la o persoană importantă. Astrologii spun că acest nativ se va simți vulnerabil în fața unui om, care îi poate influența foarte ușor. În a doua parte a zilei, Săgetătorii pot face câteva cumpărături alimentare sau își pot cumpăra niște haine, pentru a arăta mai bine. Nu este exclus că planurile legate de această seară să fie schimbate datorită unui mesaj sau apel.

Capricorn

Capricornii pot întâlni pe cineva în această zi și își vor da seama că unele sentimente încă nu au dispărut. De asemenea, mai pot conștientiza care au fost principalele greșeli care au dus la o anumită despărțire sau situație neplăcută. În a doua parte a zilei, acest nativ nu vrea să stea acasă și să se plictisească, dar alege să petreacă timpul frumos alături de niște oamenii speciali.

Vărsător

În această zi, se înmulțesc ocaziile de a vă suplimenta veniturile și veți avea posibilitatea să vorbiți cu un om influent. De asemenea, astrologii mai observ că pot face niște investiții care se vor dovedi profitabile în viitor, dar mai trebuie să muncească un pic. În a doua parte a zilei, Vărsătorii vor descoperi un adevăr despre o persoană apropiată și își va da seama că în zadar a făcut unele gesturi.

Pești

Peștii au o zi plină de emoții, fiindcă trec prin mai multe evenimente și situații. În prima parte a zilei, vor fi plini de nervi și poate chiar vor plânge din cauza faptului că nimic nu mai merge așa cum își dorește. Iar în a doua jumătate a zilei, nu mai poate de fericire, întrucât primește niște surprize și noutăți din partea unei persoane. S-ar putea chiar să primească și un răspuns destul de clar.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...