featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 12 Martie 2022

Berbec

În această zi, se înmulțesc ocaziile de a vă suplimenta veniturile și veți avea posibilitatea să vorbiți cu un om influent. De asemenea, astrologii mai observă că pot face niște investiții care se vor dovedi profitabile în viitor, dar mai trebuie să muncească un pic. În a doua parte a zilei, Berbecii vor descoperi un adevăr despre o persoană apropiată și își va da seama că în zadar a făcut unele gesturi.

Taur

Taurii au o zi plină de emoții, deoarece trec prin mai multe evenimente și situații. În prima parte a zilei, vor fi plini de nervi și poate chiar vor plânge din cauza faptului că nimic nu mai merge așa cum își dorește. Iar în a doua jumătate a zilei, nu mai poate de fericire, fiindcă primește niște surprize și noutăți din partea unei persoane. S-ar putea chiar să primească și un răspuns destul de clar.

Gemeni

Gemenii au parte de câștiguri în această zi și își vor da seama că efortul lor nu a trecut în zadar. De asemenea, acest nativ se poate lăuda cu niște reușite legate de familie sau de cariera lor. Se simt împliniți și fericiți că nu au dat mâinile în jos atunci când se simțeau extrem de prost. În a doua parte a zilei, poate primi și o propunere în care săgetătorii pot avea posibilitatea să facă niște bani în plus și așa se pot pregăti pentru sărbători.

Rac

În această zi, Racii au parte de câștiguri și găsesc stabilitatea financiară de care are nevoie. Astrologii spun că în prima jumătate a zilei pot apărea unele situații neprevăzute la locul de muncă sau acasă, pe care trebuie să le gestioneze cât mai repede posibil, până nu s-au transformat în niște probleme destul de mari. Iar la final de zi poate avea și o discuție importantă, în care vor fi stabilite niște priorități.

Leu

Leii își pot face dușmani în această zi, chiar dacă nu-și doresc acest lucru. Vor apărea în această zi câțiva oamenii care vor avea foarte multe pretenții și cerințe. De asemenea, în prima jumătate a zilei, Leii vor fi nevoiți să facă o alegere dintre două variante. Va fi o decizie foarte dificilă, dar extrem de importantă pentru viitorul lor. Iar seara va fi plină de emoții.

Fecioară

Fecioarele vor avea mai multe discuții serioase în această zi, care au ca scop stabilirea unor limite și condiții. În prima parte a zilei, Fecioarele se vor gândi serios la niște schimbări sau reguli care trebuie implementate, întrucât altfel nu mai poate trăi liniștit. De asemenea, nu este exclus că vor auzi niște vorbe despre ei, care îi va scoate din minți. Este o zi perfectă pentru a pune un punct în legătură cu un subiect.

Balanță

Este o zi cu multe lucruri încurcate și cu multe semne de întrebare. Cu toate acestea, Balanțele nu se grăbesc să cedeze sau să dea mâinile în jos. Este o zi în care Balanțele își arată cu adevărat caracterul puternic și adevăratele lui scopuri. În a doua jumătate a zilei, vor face câteva cumpărături extrem de utile pentru a-și schimba un pic garderoba și de a aduce câteva modificări.

Scorpion

Scorpionii în această zi nu stau degeaba și reușesc să facă câteva lucruri, pe care le planifica de mult timp. Este o zi în care acest nativ combină mai multe treburi și încearcă să le reușească pe toate. În a doua parte a zilei, Scorpionii se vor odihni și vor primi niște musafiri sau poate chiar vor vizita niște oamenii apropiați. Nu este exclus că pot cunoaște un nou om, care poate juca un rol important în viitorul lor.

Săgetător

În această zi, Săgetătorii pot primi o veste care o să-i pună pe gânduri. Este necesar să intervină într-o problem și să pună capăt unor vorbe care se învârt în jurul lor. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, Săgetătorii vor fi nevoiți să ia o decizie concretă, chiar dacă nu se simt pregătiți. Astrologii spun că îi pot aștepta niște surprize legate de casă sau de un proiect personal de care s-a apucat ceva timp în urmă.

Capricorn

Capricornii în această zi își explorează la maxim talentul și resursele. Astrologii menționează că pot primi mai multe vești legate de o afacere, eveniment sau concurs interesant. Este o zi cu multe schimbări legate și de viața lor personală. S-ar putea să afle un adevăr care îi poate șoca, deoarece nu se așteptau așa ceva de la o persoană. În a doua parte a zilei, chiar pot avea noroc la bani și se pot trezi cu o sumă de bani în buzunar.

Vărsător

Este o zi destul de bună pentru acest nativ, deoarece face exact ce simte și nu se rușinează să spună adevărul, chiar dacă este dureros. În prima parte a zilei, pot întâlni niște oamenii, care îi pot strica dispoziția și leii vor avea nevoie de mai multă răbdare și înțelepciune cu ei. Poziția planetelor arată că în a doua jumătate a zilei vor apărea mai multe propuneri și sugestii legate de un eveniment sau o întâlnire.

Pești

Peștii pot întâlni pe cineva în această zi și își vor da seama că unele sentimente încă nu au dispărut. De asemenea, mai poate conștientiza care au fost principalele greșeli care au dus la o anumită despărțire sau situație neplăcută. În a doua parte a zilei, acest nativ nu vrea să stea acasă și să se plictisească, dar alege să petreacă timpul frumos alături de niște oamenii speciali.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...