Povești știri

O asistentă a recunoscut că a schimbat peste 5000 de copii la naştere

Elizabeth Mwewa, o asistentă medicală care a lucrat la The University Teaching Hospital din Zambia, a mărturisit că a schimbat, în decurs de 12 ani, peste 5000 de copii la naştere.

Între anii 1983 și 1995, asistenta a schimbat mii de copii la naștere. Femeie suferă de cancer în stadiul terminal și, pentru că nu mai are mult de trăit, vrea să fie iertată pentru păcatele ei.

Pare șocant, dar motivul pentru care asistenta medicală a făcut acest lucru a fost pentru propria distracție.

“Am cancer în fază terminală și știu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele înaintea lui Dumnezeu și în fața tuturor persoanelor afectate, în special celor care au născut la University Teaching Hospital (UTH) pe timpul turei mele.

În cei 12 ani în care am lucrat la maternitatea de la UTH, am schimbat aproape 5.000 de bebeluși. Știu că am păcătuit în fața lui Dumnezeu și ar putea să mă ierte pentru asta. De asemenea le cer zambienilor să mă ierte pentru faptele mele diabolice pe care le-am făcut inocenților bebeluși. Știu că unele cupluri au divorțat după ce au făcut teste ADN și au aflat că bebelușii nu erau ai lor. Am făcut multe mame să alăpteze copii care nu erau ai biologic ai lor. Nu vreau să merg în Iad pentru asta. Îmi pare tare rău că am păcătuit atât de mult. Vă rog să mă iertați’- a declarat Elizabeth Mwewa, potrivit tuco.co.ke.

 

 

Sursă foto – bbc.com

S-ar putea să-ți mai placă și...