featured Horoscop știri

Calea astrelor – 29 Aprilie – 5 Mai 2024

Horoscop săptămânal Berbec: 29 aprilie – 5 mai 2024

Îți dorești mai multă siguranță în relațiile pe care le ai. Nevoia aceasta este importantă pentru starea ta de bine. În plan profesional, îți este dificil să spui stop compromisurilor pe care le faci zi de zi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec

Horoscop săptămânal Taur: 29 aprilie – 5 mai 2024

Încrederea în sine pare să fie la cote maxime în zilele care urmează. Este momentul potrivit să te încrezi în propria intuiție și să faci demersuri care îți vor garanta reușita.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 aprilie – 5 mai 2024

Nu te mai dai la o parte din fața provocărilor deoarece știi că acestea te ajută să îți dezvolți noi abilități. Săptămâna aceasta este o reușită din punct de vedere profesional.

Horoscop săptămânal Rac: 29 aprilie – 5 mai 2024

Cei care vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi ne ajută să aflăm lucruri despre propria persoană. În multe contexte în care te vei afla, vei descoperi ce înseamnă acceptarea de sine necondiționată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac

Horoscop săptămânal Leu: 29 aprilie – 5 mai 2024

Ești amabilă și sociabilă cu majoritatea persoanelor cu care interacționezi. Aceste caracteristici ale personalității tale fac armonioasă colaborarea cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 aprilie – 5 mai 2024

A fi mereu în mijlocul acțiunii este ceva care ce te împlinește. În relația de cuplu, ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul și aceasta este principala voastră problemă.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 aprilie – 5 mai 2024

Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, rămâi o fire asertivă și dedicată. Modul în care reușești să te împarți între personal și profesional te ține mereu în priză.

 

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 aprilie – 5 mai 2024

În această săptămână îți îndrepți atenția către viața de familie. Simți că agitația de la birou te-a îndepărtat de cei dragi. De asemenea, ai nevoie de timp cu tine.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 aprilie – 5 mai 2024

Zi de zi duci „bătălii” în raport cu propriile sentimente și emoții. Ești reticentă în fața unui nou început, mai ales atunci când în joc se află lucruri sau valori în care crezi cu adevărat.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 aprilie – 5 mai 2024

Tentațiile sexuale de care ai parte la orice pas te fac să te întrebi dacă ceea ce trăiești în prezent în relația de cuplu este și ceea ce îți dorești sau ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 aprilie – 5 mai 2024

Îți este greu să accepți că te minți singură. Încă nu reușești să înțelegi că în familie au loc conflicte sau discuții pe care nu vei reuși niciodată să le suprimi sau să le controlezi.

Horoscop săptămânal Pești: 29 aprilie – 5 mai 2024

Simți că îți consumi mare parte din energie pentru a putea face față sentimentelor confuze pe care ți le induc anumite evenimente din plan social.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...