featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 29 Septembrie 2023

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își proclamă independența și reușesc să se manifeste întocmai. Este important să fie atenți la toate deciziile luate în această zi. De asemenea, trebuie să își asculte sufletul în ceea ce privește relația amoroasă. Nu totul trebuie realizat într-un mod obiectiv.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt conștienți de lucrurile pe care trebuie să le schimbe la propria persoană pentru a fi fericiți.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt înconjurați de emoții puternice și nu știu cum să scape de acestea. Nu au nicio altă alternativă decât să trăiască cu ele și să observe unde se potrivesc fiecare. Este clar că traversează o nouă etapă din viață. Instinctul este cel care primează acum.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt forțați de împrejurări să-și schimbe locul de muncă. De asemenea, toată sfera profesională va fi diferită acum. Regăsirea de sine este importantă în toată aspectele vieții. Luna Plină în Berbec îi poate ajută să vadă cu adevărat care este drumul corect pe care trebuie să meargă, arată Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt îngreunați de anumite probleme personale și nu se pot concentra cu adevărat la locul de muncă. Acest lucru le poate aduce discuții în contradictoriu cu partenerii de afaceri. Sunt nevoiți să depășească anumite obstacole.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor face anumite schimbări pe plan profesional, însă vor fi afectați și în plan afectiv. Indiferent de situațiile care vor apărea pe parcurs, vor cunoaște acum modalitățile de gestionare a lor. Răbdarea este cheia în acest sens, spune Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și rezolve conflictele interioare și să se bucure de tot ceea ce au realizat până în prezent. Intuiția este cea care trebuie să-i ghideze în prezent. Vor face anumite alegeri și nu-și doresc să fie nepregătiți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au probleme la locul de muncă, însă eforturile depuse îi vor îndrepta spre drumul cel bun. Luna Plină în Berbec îi ajută să treacă mai ușor peste orice problemă din viața personală.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt nevoiți să ia decizii importante, însă sfătuiți să le lase pentru mai târziu. Sensibilitatea de care dau dovadă în prezent nu îi va ajuta în acest sens. Energiile primite din partea Lunii Pline îi poate îndrepta către anumite căi nedorite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În ceea ce-i privește pe nativii Capricorn, aceștia se pot trezi cu schimbări importante în viața de familie sau cuplu. O modificare neașteptată îi poate scoate din zona de confort. Cu toate că se vor îndepărta pentru un moment de ceea ce îi face fericiți, se asigură că întotdeauna vor reveni.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor călători mult în această perioadă pentru a-și încărca bateriile. Nu caută o destinație anume, ci doar să se relaxeze. Importantă este viața liniștită de care nu au avut parte în trecut.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești nu reușesc să găsească drumul potrivit în viață, de aceea sunt atrași în mai multe direcții diferite. În cele din urmă vor fi nevoiți să aleagă, iar acest lucru le poate produce anxietate sau depresie.

 

Susa foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...