featured Horoscop știri

Ce zodii au șanse ridicate să câștige la Loto?

Cele mai norocoase zodii: Capricornul si Pestii

Toate chestiunile speculative, printre care si jocurile de noroc sau castigurile usoare, tin in astrologie de casa a cincea. Aceasta casa este asociata in astrologie cu copiii, viata sentimentala si creativitatea, iar toate aceste au ceva in comun: apar in urma dorintelor noastre. Casa a cincea se refera in esenta la distractie si placere, iar jocurile de noroc sunt, practic, jocuri. Doua zodii, Capriconul si Pestii, au casa cinci foarte bine aspectata, potrivit astrologului citat.

Pentru Capricorn, casa a cincea se afla in Taur – o zodie de pamant care semnifica cea mai bogata si abundenta parte a primaverii. Avand aceasta casa a castigurilor in Taur, Capricornii nu vor participa nesabuit la loterie, ci isi vor folosi intuitia pentru a face cele mai bune alegeri.

In cazul Pestilor, casa a cincea se afla in Rac – o zodie ce simbolizeaza mijlocul verii. Astrologii din antichitate asociau zodia Rac cu inceputul sezonului in care apele Nilului cresteau si aduceau abundenta. Zodia Pesti este una intuitiva, dar avand casa a cincea intr-un semn de apa, acelasi element ca al sau, acest lucru le ofera si mai multa sensibilitate si intuitie cand vine vorba de castiguri. Pestii se bazeaza pe intuitie si au tendinta de a simti care sunt variantele castigatoare.

Daca Pestii si Capricornul sunt zodiile care au cele mai mari sanse sa castige premiul cel mare, alte doua zodii ar trebui sa evite cat se poate de mult jocurile de noroc.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...