featured Horoscop știri

Zodiile care au ghinion în această vară

Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec se confruntă deja cu unele probleme pe plan personal și financiar, iar ceea ce urmează nu sună deloc bine. Parcă tot Universul s-a întors împotriva lor și nu reușesc să găsească niciun fel de rezolvare pentru impasul în care se află. Relația cu partenereul de viață scârțâie de la începutul anului, iar acum se vor lua decizii ferme pentru a pune capăt corvoadei sentimentale. La serviciu, cineva te sabotează sau îți fură ideea de proiect și, practic, toată munca ta se va duce pe apa sâmbetei. Important este să nu cedezi și să te încăpățânezi să rămâi cu capul sus. Nu uita că după orice cădere, urmează fabuloasa înălțare.

Gemeni

E clar că asta nu e vara ta! Planurile pentru vacanță vor trebui amânate din cauza unor probleme de sănătate grave ale cuiva din familie. Și ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, astrele prevăd un dezastru financiar, în ceea ce ye privește, în viitorul foarte apropiat. Se amână proiecte, se anulează contracte și nimic din ce ține de relațiile de afaceri nu va funcționa. Ar putea fi vorba și despre pierderea unor bunuri de mare valoare. În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile încep să nu mai fie atât de roz precum erau până acum. Apar conflicte și contradicții în opinii care vor duce la inevitabila despărțire.

Săgetător

Ghinionul se ține scai de acești nativi. Urmează o serie de probleme foarte neplăcute de ordin medical care te vor obliga să bați pasul pe loc o vreme. Este vorba despre ceva mai vechi, lăsat netratat și amânat. Îți va fi afectată activitatea zilnică, iar randamentul pe plan profesional va scădea considerabil. Există chiar riscul de a-ți pierde locul de muncă sau poziția în firmă. În afară de aceste aspecte sunt probleme și pe plan sentimental. Trădarea venită din partenerului îl va copleși iremediabil pe Săgetător și se va ajunge la depresie.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...