featured Horoscop știri

Topul zodiilor care vor să pară ceea ce nu sunt

Gemeni

Gemenii sunt recunoscuți pentru faptul că se preocupă intens de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea lor personală și caută ca în fiecare zi să devină o persoană mai bună, care își urmează valorile orice ar fi. Deși demersul este bun, se pierd în tot acest proces pentru că primesc informații din toate părțile și nu le analizează corect, pentru a le putea integra în felul lor de a fi.

Scorpion

Scorpionii se simt inspirați de persoanele pe care le au prin preajma lor și au tendința de a încerca să fie precum ele. Nu își dau seama de asta, dar în timp acest lucru îi va face să fie confuzi și nesiguri cu privire la felul în care sunt ei. Ceilalți îi cataloghează drept cu două fețe pentru că mereu bârfesc pe cineva, dar când sunt în public vor să impresioneze pentru a primi laude și validare.

Săgetător

Săgetătorii devin foarte repede invidioși pe succesul altcuiva. Visează să ajungă la un anumit nivel profesional și nu se lasă până când nu obțin proiectele pe care și le doresc. Se compară foarte des cu persoanele pe care le admiră în secret, iar asta le va aduce destul de multe frustrări. În încercarea de a se apropia de modelele lor, își pierd identitatea și nu mai știu cine sunt cu adevărat.

Vărsător

Vărsători încearcă să evite să își dezvăluie adevăratele emoții pentru că nu vor să pară vulnerabili în fața celorlalți. Își păstrează această latură în care nu sunt afectați de ceea ce li se întâmplă, când, de fapt, în interior, se consumă foarte mult. Se prefac și nu își arată personalitatea reală pentru că nu se simt complet mulțumiți cu felul în care sunt și caută să devină altcineva.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...