Horoscop știri

Horoscopul complet al lunii Mai 2023

BERBEC

Luna aceasta te pregătește pentru o idee bună și unică și de care se vor bucura și cei din jur. Fii atentă la gândurile și împrejurările în care te afli deoarece Soarele și Mercur te vor favoriza cu un impuls de creativitate. Vei avea ocazia să călătorești în interes de serviciu și acest lucru îți va oferi noi oportunități profesionale.

TAUR

Este posibil ca Venus să adune mai multă forță pentru a da un impuls brusc în cariera ta. Ești sfătuită să ai o conversație directă și sănătoasă cu partenerul de viață, pentru a evita orice comunicare greșită. Soarele și Mercur vor facilita o interacțiune caldă cu acesta, dacă și tu vei avea încredere în propriile sentimente.

GEMENI

Luna mai este una intensă pentru tine. În fiecare zi, aștepți cu nerăbdare să petreci timp de calitate cu partenerul. Din interacțiunile pe care le ai cu el, tu de fapt îți iei toată energia psihică. Cu binecuvântările lui Jupiter, ai putea avea noroc și succes în raport cu proiectele personale la care lucrezi.

RAC

Ești sfătuită să eviți orice conflict inutil din cauza activității intense al lui Marte. Vei insista din ce în ce mai mult să-ți faci partenerul responsabil pentru erorile anterioare, iar acest comportament poate duce relația spre o zonă de dezechilibru. Vei avea șansa de a plănui vacanța de vară într-un loc unde visai să ajungi.

LEU

În una din zilele lunii mai, este planificată o mică sărbătoare cu familia și prietenii. Luna aceasta există oportunități excelente de promovare, creștere de salariu și acestea vor însemna pentru tine un bun stimulent. În plus, datorită localizării lui Venus, vei putea anticipa câștiguri financiare care te vor ajuta să faci achiziții pe care ți le doreai.

FECIOARĂ

Chiar dacă nu va fi prea multă agitație la nivel astral, în această lună pot exista cheltuieli neașteptate de călătorie. Este posibil să suporți costuri financiare considerabile atunci când achiziționezi un apartament nou, dar ți le asumi întru totul. În plan emoțional, starea ta este una așezată și împlinită.

BALANȚĂ

Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Ultima lună a primăverii este despre timpul cu tine. Ai multe evenimente sociale la care îți dorești să ajungi și pentru care îți vei face timp.

SCORPION

Ai grijă la tendința de a evita să dai curs propriilor emoții. Chiar dacă acestea te pot conduce spre zone de dezechilibru, tot ele îți oferă autenticitate. Luna mai este una greoaie din punct de vedere profesional. Sunt multe termene-limită care te vor scoate destul de mult din zona de confort.

SĂGETĂTOR

Zilele lunii mai se vor afla sub influența preponderentă a lui Saturn. Firea ta duală se va afla în plină activitate, deoarece vei fi nevoită să alegi constant între rațiune și sentimente. Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te vei afla.

CAPRICORN

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înaintea ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți emoțiile și faptul că nimeni nu le va înțelege cu adevărat.

VĂRSĂTOR

Nimic din ceea ce este în jurul tău nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au un „iz înșelător” pentru tine. Totul se întâmplă ca și cum se derulează un film cu o acțiune haotică. Percepția ta asupra ideii de fericire este din nou amenințată.

PEȘTI

Luna mai aduce un nou început în viața ta. Simți o stare de echilibru și armonie în jurul tău. Ai știut dintotdeauna că te-ai născut sub o stea norocoasă. Ideea aceasta îți călăuzește mereu pașii și te îndreaptă cu siguranță și hotărâre spre îndeplinirea obiectivelor pe care le-ai proiectat.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...