Horoscop știri

Calea astrelor 3-9 Aprilie 2023

Berbec

Berbecii întâlnesc o persoană importantă în această perioadă și se grăbesc să clarifice o problemă sentimentală sau profesională. Astrologii spun că în această săptămână, sunt extrem de atenți și văd lucruri, pe care oamenii din jur nici nu le observă. În a doua jumătate a săptămânii, Berbecii își dau acordul ca cineva să înceapă un proiect sau o activitate mai puțin obișnuită.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Berbec se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosește foarte mult. Are un organism puternic și rezistent.

Taur

Taurii se bucură de mai mult timp liber în această perioadă și pot să își organizeze activitățile mai bine. Astrele spun că acest nativ își amintește de niște hobby și încearcă să readucă la viață o activitate din trecut. În a doua parte a săptămână, Taurii se dedică foarte mult familiei și problemelor din interior. De asemenea, aleg să tacă în momentele în care o persoană este plină de emoții și frustrare.

Astrele recomandă ca zodia Taur să își controleze emoțiile, pentru că își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Gemeni

Zodia Gemeni se poate raporta într-un mod mai diferit la persoanele din jurul său, iar relațiile pe care le au se pot îmbunătăți. De asemenea, la locul de muncă, găsesc o limbă comună cu colegii sau cu șefii. Nu este exclus că o propunere îi poate atrage foarte mult, fiindcă pot face bani suplimentari și dobândesc mai multă experiență. Finalul săptămânii este plin de oameni noi.

Zodia Gemeni trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Rac

Racii se pot îndrăgosti în această săptămână și sentimentele îi învăluie cu noi forțe. Astrele spun că o persoană din viața lor îi schimbă foarte mult și lucrurile din jur devin mai frumoase și mai plăcute. În a doua parte a săptămânii, acest nativ poate avea niște probleme la locul de muncă, dar foarte repede se descoperă că Leii nu au contribuit negativ la ceva.

În această perioadă, nativii Rac vor acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Leu

Leii trec printr-o săptămână importantă, fiindcă au multe întâlniri cu oameni influenți, care îi pot ajuta în realizarea unor proiecte sau vise. Poziția planetelor arată că acest nativ găsește cuvintele potrivite în situații dificile și nu se lasă manipulați. În a doua jumătate a săptămânii, apare o noutate legată de o sumă de bani investită în trecut și Leii își fac planuri de viitor.

În această perioadă, zodia Leu se simte foarte bine și corpul său este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Fecioară

Astrologii menționează că stelele au pregătit mai multe obstacole pentru zodia Fecioară în această săptămână. Acest nativ o să-și dea seama cât de puternic și rezistent poate fi în unele situații. Demonstrează propriei persoane, dar și celor din jur că știe să se țină de cuvânt și lucrurile nu sunt făcute de mântuială, dar calitativ. Finalul săptămânii îi aduce bani și responsabilități noi.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Fecioară nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap.

Balanță

Balanțele vorbesc serios și nu glumesc prea mult în această perioadă. Apar niște probleme care sunt abordate foarte atent și serios de către acest nativ. Sunt perfect conștienți că trebuie să clarifice niște detalii, chiar dacă o persoană este împotrivă. În a doua jumătate a săptămânii, apar detalii noi care îi ajută pe nativii Balanță să înțeleagă cine are dreptate și cine doar încearcă să pară bun și cinstit.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Balanță, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Scorpion

Scorpionii se înțeleg foarte bine cu oamenii din jur și își creează relații potrivite pentru a colabora și a stabili condiții favorabile. La mijloc de săptămână, Scorpionii sunt foarte grăbiți și fac o greșeală legată de documente. Astfel, un detaliu le poate da bătăi de cap. Astrologii menționează că până la final își asumă niște riscuri și obțin rezultatele dorite.

Astrele arată că medical, zodia Scorpion nu va fi într-o formă excelentă, pentru că există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Săgetător

Săgetătorii muncesc foarte mult în această perioadă și au dorința de a impresiona pe cineva. Sunt plini de energie și idei bune, chiar dacă multe lucruri nu merg așa cum au fost planificate. Conjuncția planetelor arată că este o săptămână favorabilă pentru cei care petrec timpul în familiei, deoarece certurile dispar și dragostea ia controlul.

Zodia Săgetătorii nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Capricorn

Capricornii obțin un rezultat frumos într-un domeniu în care activează de ceva timp. Își dau seama că munca lor nu a trecut neobservată și au mai multă încredere în sine. În a doua parte a săptămânii, Capricornii observă o problemă în familie sau în cuplu și vor să o rezolve într-un mod mai special. De asemenea, își fac mai multe planuri legate de o călătorie, vacanță sau eveniment  important.

Astrele arată că sănătatea zodiei Capricorn este pe primul loc în această perioadă și organismul este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri.

Vărsător

Vărsătorii au succes pe plan profesional și în sfârșit lucrurile merg mult mai bine în viața lor. Totul devine mai organizat și acest nativ își poate planifica unele evenimente. Astrologii spun că vor depune efort ca să termine la timpul potrivit un proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. De asemenea, Vărsătorii vor avea succes la diferite examene sau testări importante legate de studii sau job.

La capitolul sănătate, zodia Vărsător se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Pești

Astrologii spun că Peștii au succes pe plan profesional, mai ales dacă colaborează cu femei mai în vârstă. Stelele arată că în această perioadă, lucrurile devin mult mai clare și Peștii își pot construi planuri legate de job și familie. De asemenea, contribuie foarte mult la rezolvarea unei probleme familiale și acest nativ încearcă să fie cât mai delicat.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Pești să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...