Horoscop știri

Horoscopul și viața sexuală a fiecărei zodii

Berbec

Berbecul are multa energie cand trebuie sa o imparta cu partenerul potrivit. Este dificil pentru acesta sa invete lucruri noi dupa un anumit punct in relatie, asa ca incearca lucruri noi cand ai un nou partener. Amandoi veti descoperi cum puteti avea o viata sexuala interesanta in viitor.

Taur

Partenerul unui Taur este cea mai norocoasa persoana. Aceasta zodie da inapoi tot ce primeste. Nu exista aproape nimic ce Taurul nu ofera, atunci cand persoana de langa el face primul pas.

Gemeni

In unele momente sexul pare sa fie ultimul lucru in mintea unui nativ Gemeni, aceasta fiind pregatita pentru pasiunea fizica. Cel mai bun moment pentru Gemeni este atunci cand au hainele pe ei. Dezbracarea poate duce la cea mai pasionala partida de sex.

Rac

Racul are nevoie de securitate si de aceea dureaza pana cand se deschide in fata unui nou partener. Cand aceasta zodie pleaca cu cineva acasa nu exista prea multe conversatii, insa odata ce este confortabila cu un nou partener, totul merge mai usor.

Leu

Leul are nevoie de putina drama cateodata pentru a fi atent la relatia sa, insa atunci cand este prezent trebuie sa te bucuri si tu de atmosfera. O cearta inofensiva inainte de ora de culcare este o tehnica de flirt a Leului. Acesta trebuie sa stie ca partenerul va fi acolo chiar daca s-au certat.

Fecioara

Consecventa este unul din lucrurile care atrag o Fecioara. Sa stie exact situatia in care se afla este ceea ce face ca aceasta zodie sa fie in dispozitia necesara. Daca partenerul tau este Fecioara, spune-i exact ce iti doresti, s-ar putea sa accepte.

Balanta

Iubitul Balanta este inventiv si usor de sedus. Ii place sa incerce noi pozitii, dar cel mai mult prefera sa stea pe spate.

Scorpion

Scorpionului ii place sa incerce mereu lucruri noi. Desi isi doreste un partener stabil, acesta va fi tentant de noi oportunitati, mai ales cand vine vorba de viata sexuala.

Sagetator

Sagetatorul este un aventurier si cand vine vorba de sex. Acesta poate cunoaste multe paturi, angajamentele si dragostea fiind lucruri necunoscute cateodata pentru acesta. El poate fi egoist cand simte ca cineva il adora, asadar este indicat ca partenerii lor sa nu le acorde foarte multa atentie.

Capricorn

Capricornul are un mod specific de a face lucrurile, dar asta nu inseamna ca nu poate fi un iubit minunat. Aceasta zodie este grozava in pat, cand exista roluri clare. Un partener care iubeste aventura va adora o relatie cu un Capricorn.

Varsator

Un iubit Varsator poate fi schimbator. Acum este iubitor si cald, iar imediat devine rece si distant. Nevoia de stimulare intelectuala este mai importanta decat cea fizica. Conversatia, rolurile si aventura sunt cele care starnesc interesul acestei zodii.

Pesti

Imaginatia Pestilor poate fi foarte buna in dormitor. Atunci cand partenerul Pesti este intr-o dispozitie buna, pregateste-te sa fii uimita de dragostea lor. Din pacate, nu se intampla mereu ca acesta sa fie bine dispus. Aceasta zodie iubeste explorarea si joaca, experimentele si interactiunea psihologica si fizica.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...