featured Horoscop știri

Horoscopul lunii aprilie 2023

Berbec

Zodia berbec pune prea multe lucruri la suflet și este foarte emoțional în luna aprilie.  Este puțin și energizant, impulsiv și acționează foarte mult în pripă. De asemenea, berbecii fiind foarte emoționali pot sări în ajutor, mai ales când este vorba de familie. Nu este exclus că poate fi prins în niște furtuni familiale, discuții, certuri, în care să se supere foarte ușor.

Taur

În luna aprilie, taurii vor rezolva mai multe treburi legate de documente și s-ar putea să afle că le-au expirat niște acte.  Acest nativ ar fi bine să verifice documentele, fiindcă sunt pe muchie de cuțit. Nu subestima importanța acestor verificări, căci riști să ajungi într-o situație critică. În caz contrar, s-ar putea să te confrunți cu multă alergătură pentru a ajunge la tot ce trebuie făcut în timp util. Rămâi concentrat și detește totul într-un ritm alert, căci timpul presează!

Gemeni

În luna aprilie, nativii Gemeni primesc multe invitații și, din păcate, sunt greu de refuzat. Cu toate acestea, aceste evenimente vin cu costuri semnificative, deoarece există nevoia de a respecta eticheta. Mai mult, Marte, aflat în zona Rac, pare să determine o abordare lentă a cheltuielilor, acționând cu „un pas înainte, doi înapoi”. Acest lucru ar putea duce la un sentiment de regret în ceea ce privește cheltuielile făcute după perioada câtva mai exagerată de cheltuieli. Prin urmare, este important ca Gemenii să ia în considerare cu atenție fiecare invitație și să fie mai atenți la cheltuieli pentru a preveni riscul de a rămâne până la urmă cu un sentiment de dezamăgire.

Rac

Marte se află în zodia Racului, care este cunoscută pentru energia sa ridicată. Acest lucru poate face ca nativii din această zodie să fie neastâmpărați și să aibă o dificultate de a se concentra asupra provocărilor profesionale importante. În ciuda acestui fapt, în luna aprilie ei par să fie atrași de probleme care nu îi privesc. Iar energia lor impulsivă îi împinge să se implice în situații care nu îi vizează. Această atitudine poate crea confuzie și nelinişte pentru ceilalți, deoarece poate stârni conflicte sau controverse. Ca urmare, nu este neobişnuit ca nativii din zodia Racului să primească critici sau avertismente de a nu se implica în probleme care nu îi privesc cu adevărat.

Leu

Zodia Leu trece printr-o perioadă internă agitată, iar în funcție de vârstă, reflectă asupra valorilor lor personale și filozofiei de viață. Din păcate, în luna aprilie se simt frustrați de chestiuni minore care se transformă în drame sau, chiar patologii. Acest comportament este și o tendință istorică în cazul leilor. Acest nativ se încărcă cu probleme nesemnificative și devin neatenți la problemele care contează cu adevărat. Prin urmare, reacționează naiv la situațiile esențiale deoarece mintea lor este aglomerată cu obsesii personale și egotiste. De asemenea, trebuie remarcat că Luna Neagră se află în semnul Leului.

Fecioară

Zodia Fecioară are unele dezechilibre în relația cu prietenii lor, în special în cazul în care unul ajută prea mult și celălalt condiționează. În luna aprilie, există un risc de discrepanță în ceea ce privește utilizarea banilor, in special in cazul in care un prieten împrumută bani de la Fecioara într-un mod nesustenabil. Cristina Demetrescu spune că din fericire, mulți prieteni pot fi pierduți astfel, dar banii Fecioarelor sunt salvati.

Balanță

Pentru zodia Balanță, lupta pentru diferite cauze poate fi de bun augur, mai ales dacă sunt avocați și le câștigă în luna aprilie. Cu toate acestea, trebuie să fie mai atenți pentru că uneori, se implică în situații care se întorc împotriva lor și a celor pe care încearcă să îi susțină. Pot apărea conflicte între tați sau socri și partenerii lor, unde balanțele sunt luate ca o parte a conflictului. Există, de asemenea, un risc de a fi implicați în anumite procese legale din cauza unor probleme nerezolvate cu justiția.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion ar trebui să fie atenți la călătorii, în special cele care sunt planificate în grabă și care pot fi dificil de gestionat ulterior. În luna aprilie, un consult medical în afara țării sau o problemă de sănătate ar putea să apară de asemenea. La locul de muncă, unii scorpioni ar putea fi solicitați să furnizeze anumite documente pe care nu le au sau nu le pot găsi. De asemenea, trebuie să fie atenți la anumite oferte de job, care ar putea fi tentante, dar care contravin principiilor lor filozofice.

Săgetător

Zodia Săgetător cheltuie foarte mult și trebuie să fie prudent în ceea ce privește amenzi sau orice conflict generat de diferențele în valorile lor materiale în luna aprilie. Mai mult decât atât, unii ar putea să se confrunte cu conflicte între generații. Iar cheltuieli extravagante ar putea fi determinate de dorința de a impresiona partenerii lor de viață.

Capricorn

În cazul zodiei Capricorn, există riscul să identifice duşmanii greșiți în luna aprilie. Ar fi recomandat ca nativii să revizuiască poziția lor și să acționeze astfel încât să gestioneze conflictele aprinse cu mai multă înţelepciune. De asemenea, trebuie să profite de perioada până în luna mai pentru a rezolva diferite probleme domestice sau pentru a-și schimba locuința.

Vărsător

Zodia Vărsător are o personalitate foarte interesantă, dar trebuie să fie atentă la faptul că filozofiile sale pot fi obositoare pentru colegii de serviciu. În luna aprilie, ar fi mai bine să se concentreze pe idei care sunt mai potrivite pentru colectiv și să evite dezbaterile cu persoanele din jurul lor. Nativi ar putea fi tentați să se compenseze financiar față de copii sau parteneri din diverse motive. Acest comportament nefiind recomandat de specialiști.

Pești

În cazul zodiei Pești, există riscul de a proiecta suferințele și traumele din relațiile anterioare sau traumele personale asupra partenerilor sau copiilor săi. Acest comportament nu este sănătos și nici nu ajuta la rezolvarea adevăratelor probleme. În plus, acest tip de comportament poate deschide răni emoționale, atât pentru ei, cât și pentru persoanele din viața lor. În luna aprilie, ar fi recomandat să fie mai atenți la modul în care își manifestă emoțiile. Și să fie mai responsabili în ceea ce privește cheltuielile.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...