featured Horoscop știri

Horoscopul zilei – 28 Martie 2023

Berbec

În această zi, Berbecii încerc ca activitățile de la locul de muncă să nu-i țină departe de familie și de preocupările personale. Își organizează mai bine timpul și refuză de activitățile suplimentare care vin la job. Astrele menționează că acest nativ se pregătește activ pentru un eveniment legat de familie și face câteva cumpărături importante. Finalul zilei îi poate aduce surprize neplăcute.

Taur

Taurii simt că încep să se îndrăgostească și fluturii zboară cu o intensitate mai mare la ei în burtă. Lucrurile încet, încet se schimbă și acest nativ își dă seama că îi place să participe la unele lucruri. În această zi, Taurii nu se tem de necunoscut și sunt gata să riște. De asemenea, au posibilitatea de a-și demonstra talentele, dar simte când trebuie să se oprească.

Gemeni

Astrele menționează că zodia Gemeni înțelege ce își dorește și își stabilește un plan exact pentru următoarele acțiuni. Își beau cafeaua în liniște și se gândesc serios la un nou hobby, care îi poate permite să se dezvolte într-un alt domeniu. De asemenea, nu lasă ca bârfele și jignirile să stea prea mult în viața lor. Fac o curățenie generală între prieteni sau rude.

Rac

Racii vor să facă ordine în casa și gândurile lor. Simt nevoia de a arunca lucrurile care nu mai sunt necesare și ocupă în zadar spațiu în casa și sufletul lor. Astrologii menționează că în această zi, Racii sunt hotărâți în ceea ce fac și cuvântul lor este auzit peste tot. De asemenea, vin cu niște idei îndrăznețe și mai multe persoane îi susțin.

Leu

Leii atrag atenția prin atitudinea lor sau prin felul în care se îmbracă în această zi. Astrologii scot în evidență că este o zi bună pentru a ieși în oraș sau pentru a vizita niște oameni, care locuiesc departe. Conjuncția planetelor arată că Leii decid să facă o schimbare radicală în viața lor. Poate fi legată de felul în care arată sau chiar de viața lor personală.

Fecioară

Astrele spun că Fecioarele se pregătesc pentru distracții și își finisează foarte repede toate treburile. Se gândesc pentru o petrecere sau un eveniment, unde pot face cunoștință cu oameni noi, dar și să se distreze la maxim. Conjuncția planetelor arată că Fecioarele în a doua jumătate a zilei, se orientează spre un nou hobby, care îi poate aduce emoțiile din trecut.

Balanță

În această zi, Balanțele au o atitudine schimbătoare și acest lucru îi poate deranja pe cei din jur. Se grăbesc și fac mai multe greșeli pe parcursul zilei. În schimb, reușesc să facă o înțelegere cu o persoană importantă și pe viitor îi va fi mai ușor să acționeze într-un anumit domeniu. De asemenea, poate lua naștere un proiect special legat de un hobby.

Scorpion

Scorpionii selectează cu atenție oamenii cu care urmează să colaboreze sau să lucreze la un proiect. În trecut au avut mai multe situații neplăcute cu niște persoane care nu puteau să ducă ceva până la capăt. De data asta sunt mai selectivi și atenți la detalii. Poziția planetelor mai arată că talentele acestui nativ îi ajută să evite câteva probleme și să atragă norocul de partea lor.

Săgetător

Săgetătorii nu se simt foarte bine, s-ar putea să fie mai obosiți și mai irascibil decât de obicei. Îi pot supăra mai multe lucruri și simte nevoia de o pauză. Astrologii spun că ajutorul unei persoane este binevenit și îi scapă de câteva responsabilități. În a doua jumătate a zilei, vine o propunere bună pe plan profesional, dar acest nativ nu știe dacă o să-i ajungă suficiente forțe și timp pentru a duce până la capăt.

Capricorn

Astrologii spun că Capricornii nu se simt foarte bine în această zi și nu pot funcționa la maxim. S-ar putea ca din cauza unei afecțiuni, acest nativ să fie lipsit de puteri și de dorință de a face ceva. Stelele arată că organismul său este ocupat cu altceva i nu este capabil să îi ofere energie suplimentară. Mai sunt și zile în care nativii Capricorn își pot permite mai mult să se odihnească și să se restabilească.

Vărsător

Vărsătorii pregătesc ceva special în această zi și se gândesc la mai multe lucruri. Acest nativ își dorește să arate un produs frumos, perfect și bine gândit. Stelele arată că norocul este de partea lor și poate atrage atenția oamenilor potriviți. În a doua jumătate a zilei, Vărsătorii sunt perfect conștienți că apar niște concurenți, care trebuie depășiți sau eliminați.

Pești

Peștii trec prin noi provocări în această zi și la locul de muncă totul merge extrem de haotic. S-ar putea ca superiorii să ceară mai mult decât trebuie să facă și unele conflicte nu vor putea fi evitate. Conjuncția astrelor arată că în această zi poate să apară o persoană, care nu s-a hotărât până la capăt ce vrea să facă cu o relație și unde vrea să ajungă.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...