Horoscop știri

Calea astrelor 27 Martie – 2 Aprilie

Berbec

În această săptămână, când vine vorba de alegerile pe care le fac Berbecii, știu să vadă dincolo de propriul interes. Astrologii spun că acest nativ se gândește foarte mult la sănătatea și comoditatea persoanelor din jur. Sun grijulii, atenți și delicați. Conjuncția planetelor mai arată că Berbecii se folosesc de momentele în care pot obține experiență și emoții tari.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Berbec să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Taur

Astrologii spun că zodia Taur simte minciuna în această perioadă. Își pot da seama cine este sincer, dar cine încearcă să ascundă ceva. Acest lucru îl ajută să evite probleme pe viitor și să își organizeze mai bine echipa. În a doua parte a săptămânii, apar mai multe discuții legate de bani, job și timp liber. S-ar putea ca acest nativ să facă niște modificări în orarul lor.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Taur se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosește foarte mult. Are un organism puternic și rezistent.

Gemeni

Gemenii se bucură de mai mult timp liber în această perioadă și pot să își organizeze activitățile mai bine. Astrele menționează că acest nativ își amintește de niște hobby și încearcă să readucă la viață o activitate din trecut. În a doua jumătate a săptămână, Gemenii se dedică foarte mult familiei și problemelor din interior. De asemenea, aleg să tacă în momentele în care o persoană este plină de emoții și frustrare.

Astrele recomandă ca zodia Gemeni să își controleze emoțiile, fiindcă își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Rac

Zodia Rac se poate raporta într-un mod mai diferit la persoanele din jurul ei, iar relațiile pe care le are se pot îmbunătăți. De asemenea, la locul de muncă găsește o limbă comună cu colegii sau cu șefii. Nu este exclus că o propunere îi poate atrage foarte mult, întrucât poate face bani suplimentari și dobândește mai multă experiență. Finalul săptămânii este plin de oameni noi.

Zodia Rac trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Leu

Leii se pot îndrăgosti în această săptămână și sentimentele îi învăluie cu noi forțe. Astrele menționează că o persoană din viața lor îi schimbă foarte mult și lucrurile din jur devin mai frumoase și mai plăcute. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate avea niște probleme la locul de muncă, dar foarte repede se descoperă că Leii nu au contribuit negativ la ceva.

În această perioadă, zodia Leu va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, va fi predispusă la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Fecioară

Fecioarele trec printr-o săptămână importantă, pentru că au multe întâlniri cu oameni influenți, care îi pot ajuta în realizarea unor proiecte sau vise. Conjuncția planetelor arată că acest nativ găsește cuvintele potrivite în situații dificile și nu se lasă manipulat. În a doua parte a săptămânii, apare o noutate legată de o sumă de bani investită în trecut și Fecioarele își fac planuri de viitor.

În această perioadă, zodia Fecioară se simte foarte bine și corpul său este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Balanță

Astrologii spun că stelele au pregătit mai multe obstacole pentru zodia Balanță în această săptămână. Acest nativ o să-și dea seama cât de puternic și rezistent poate fi în unele situații. Demonstrează propriei persoane, dar și celor din jur că știe să se țină de cuvânt și lucrurile nu sunt făcute de mântuială, dar calitativ. Finalul săptămânii îi aduce bani și responsabilități noi.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Balanță nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Scorpion

Scorpionii vorbesc serios și nu glumesc prea mult în această perioadă. Apar niște probleme care sunt abordate foarte atent și serios de către acești nativi. Sunt perfect conștienți că trebuie să clarifice niște detalii, chiar dacă o persoană este împotrivă. În a doua parte a săptămânii, apar detalii noi care îi ajută pe Scorpioni să înțeleagă cine are dreptate și cine doar încearcă să pară bun și cinstit.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Scorpion, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Săgetător

Săgetătorii se înțeleg foarte bine cu oamenii din jur și își creează relații potrivite pentru a colabora și a stabili condiții favorabile. La mijloc de săptămână, Săgetătorii sunt foarte grăbiți și fac o greșeală legată de documente. Astfel, un detaliu le poate da bătăi de cap. Astrologii spun că până la final își asumă niște riscuri și obțin rezultatele dorite.

Astrele arată că medical, zodia Săgetător nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Capricorn

Astrologii spun că Capricornii se înțeleg foarte bine cu oamenii din jur și reușesc să obțină niște condiții favorabile pentru toată lumea. Conjuncția planetelor arată că este o săptămână destul de ușoară, mai ales la locul de muncă, deoarece nu apar conflicte și totul se desfășoară după plan. De asemenea, se pot preocupa de nevoile copiilor sau părinților.

Zodia Capricorn nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Vărsător

Vărsătorii obțin un rezultat frumos într-un domeniu în care activează de ceva timp. Își dau seama că munca lor nu a trecut neobservată și au mai multă încredere în sine. În a doua jumătate a săptămânii, Vărsătorii observă o problemă în familie sau în cuplu și vor să o rezolve într-un mod mai special. De asemenea, își fac mai multe planuri legate de o călătorie, vacanță sau eveniment  important.

Astrele arată că sănătatea zodiei Vărsător este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri.

Pești

Peștii se pot îndrăgosti în această perioadă și se vor simți din nou liberi, frumoși și iubiți. Astrologii menționează că în această săptămână, totul pare foarte ușor și simplu. Acest nativ se bazează foarte multe pe propriile emoții și încearcă să acționeze cât mai corect. Conjuncția astrelor arată că este o perioadă cu adevărat magică pentru Pești, care învață câteva reguli importante.

La capitolul sănătate, zodia Pești se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...