Horoscop știri

Zodiile care au o relație proastă cu familia lărgită și rudele

Berbec

Berbecii se descurcă singuri de la o vârstă fragedă și nu așteaptă ajutor din partea nimănui. Nu își doresc să depindă de nimeni și s-au obișnuit să fie așa. Nu caută o validare din partea părinților, iar dacă aceștia le oferă sfaturi nesolicitate, devin imediat deranjați și pornesc discuții aprinse.

Gemeni

Pentru Gemeni, pe primul loc este întotdeauna confortul personal. Echilibrul trebuie să se regăsească în toate relațiile lor, în special în familie. În cazul lor, au parte de foarte multe tensiuni care în final îi vor face nesiguri de propria persoană. Le este extrem de dificil să-și exprime emoțiile pentru părinți și asta îi face să pară distanți în fața lor.

Leu

Leii se pun tot timpul pe primul loc și din cauza asta se ceartă des cu familia lor. Sunt concentrați pe cariera lor și nu păstrează o comunicare deschisă cu părinții. Au impresia că nu vor fi niciodată pe placul lor, că orice ar face nu sunt suficient de buni în ochii lor. Se ceartă pe tema asta și din cauza asta se îndepărtează de familie.

Săgetător

Săgetătorii își iubesc foarte mult familia și fac multe eforturi pentru a le asigura persoanelor dragi confortul și bunăstarea. Însă, țin foarte mult la independența lor și nu vor să primească sfaturi de la alte persoane, nici măcar din partea membrilor familiei. De aici, pornesc o serie de conflicte și tensiuni, dar care în timp încep să se diminueze.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...