featured Horoscop știri

Cum stau astrele cu banii în perioada 13 -19 Martie 2023

Berbec

Astrele spun că situația financiară a zodiei Berbec se află în siguranță. Aceștia rămân cu picioarele pe pământ și nu pierd motivația, chiar dacă ceva nu merge cum trebuie. De asemenea, la mijloc de săptămână, apare o ocazie bună pentru a vinde ceva cu un preț convenabil. Astrologii spun că Berbecii dacă vor să vândă ceva, o fac cu o măiestrie aparte.

Astrologii menționează că data de 2 și 3 martie, fiindcă zodia Berbec poate avea cel mai mare noroc la bani, mai ales dacă găsește limbă comună cu o persoană potrivită.

Taur

Taurii au nevoie de bani în această perioadă și fac tot posibilul să-i obțină într-un timp cât mai scurt. Este o perioadă mai complexă, fiindcă mulți oameni au așteptări de la acest nativ și vor să îi facă la un anumit nivel. În a doua jumătatea săptămânii, în fața lor apare o persoană, care îi ajută foarte mult și cel mai important îi arată o cale mai simplă.

Astrele arată că ziua de 18 și 19 martie 2023 vă aduce pentru zodia Taur mai mult noroc la bani. Și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Gemeni

Gemenii pot cheltui bani impulsiv în această săptămână și își dau seama destul de repede. În a doua jumătate a săptămânii, devin mai liniștiți și nu cumpără absolut tot ce le place. Astrologii menționează că apare o ocazie foarte bună pentru a obține bani din ceva creativ. Gemenii depun suflet în ceea ce fac și rezultatul este extraordinar.

Astrele arată că ziua de 17 și 19 martie îi aduce mai mult noroc la bani zodiei Gemeni. Și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oameni importanți.

Rac

Racii își controlează fiecare pas, iar rigiditatea de care dau dovadă în această perioadă nu este înțeleasă corectă de ceilalți. În schimb, probabilitatea să faceți mai mulți bani cu această atitudine este mai mare. În a doua jumătate a săptămânii, Racii nu știu ce să facă cu o sumă de bani și unde să o investească. Le apar o idee interesantă dar o analizează cu atenție înainte să o aplice.

Ziua de 3 și 4 martie 2023 îi aduce zodiei Rac cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Leu

Leii se concentrează serios pe muncă în această perioadă. Vor să obțină niște rezultate într-un timp destul de scurt. Din acest motiv, aleg niște căi mai ciudate, dar care le pot garanta originalitate. În prima parte a săptămânii, o persoană vine cu o idee foarte bună, iar remunerarea este și mai bună. Leii sunt gata să muncească mai mult, deoarece știu că sunt bine plătiți.

Astrele arată că pe data de 17 și 18 martie, zodia Leu este destul de norocoasă, în special la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Fecioară

Fecioarele primesc bani în plus, în special în a doua jumătate a săptămânii, când depun cel mai mare efort. Astrologii spun că în această perioadă sunt mai rapizi, șmecheri și găsesc soluții, chiar dacă problema părea de nerezolvat. De asemenea, este cineva care îi îndrumă și le oferă sfaturi prețioase. Unii oameni plătesc bani ca să obțină aceste îndrumări, dar acest nativ le primește pe gratis.

Astrele scot în evidență că zodia Fecioară este norocoasă în ziua de 18 și 19 martie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Balanță

Astrologii spun că Balanțele primesc bani în plus în această perioadă și norocul îi însoțește peste tot. Stelele mai arată că activitățile sau proiectele suplimentare pe care le au, îi aduc nu doar bani, dar și cunoștințe noi. Unii oameni îi pot arăta calea mai simplă și mai sigură. În această săptămână, numărul 2 îi poate aduce zodiei Balanță mult noroc, în special dacă vrea să își îndeplinească un vis.

Poziția astrelor arată că zodia Berbec este norocoasă în ziua de 16 și 19 martie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Scorpion

Scorpionii pot face o greșeală în prima jumătate a săptămânii și acest lucru îi poate face să piardă o sumă de bani. Cu toate acestea, nu se oprește din a crede că totul e posibil și nimic nu e pierdut. Astrologii spun că o femeie mai în vârstă îi aduce foarte mult noroc, mai ales în activitățile creative. De asemenea, cunoașterea unor detalii legate de drepturile și obligațiile unui angajat îi permite să-și apere părerea.

Conjuncția planetelor mai arată că pe data de 17 și 18 martie, zodia Scorpion are mai mare noroc. Și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Săgetător

Săgetătorii câștigă mai mulți bani, fiindcă își schimbă principiul cu care lucrează. Acest nativ este mult mai selectiv și nu se aruncă pe fiecare propunere, fără să o analizeze cu atenție. Astrologii menționează că este un profesionist în ceea ce face și deja își poate permite să refuze ceva, dacă nu-i place condițiile. La final de săptămână, apare o propunere, în care acest nativ poate ieși cu mai multe beneficii.

Astrologii explică că pe data de 16 și 18 martie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Săgetător de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Capricorn

Astrele scot în evidență că Capricornii pot primi propuneri tentante și pline de oportunități. Cu toate acestea, zodia Capricorn nu se grăbește să investească ceva sau să schimbe, deoarece a mai trecut prin situații în care până la final au fost duși de nas. Așa că, nu se grăbește să acționeze și timpul va scoate la iveală adevărul. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ primește niște bani cu care poate să termine o reparație, un proiect sau un lucru important din viața lor.

Astrele explică că pe data de 17 și 19 martie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Capricorn de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Vărsător

Vărsătorii beneficiază de o invitație, care îi poate permite să cunoască oameni potriviți, dar și să obțină niște cunoștințe prețioase. De asemenea, află informații utile legate de domeniul în care activează și își dau seama unde nu trebuie să investească prea mulți bani. În a doua parte a săptămânii, banii vin destul de ușor, dar, la fel de ușor dispar, întrucât apar tot felul de cheltuieli legate de casă, copii, familie, părinți și așa mai departe.

Astrele spun că pe data de 16 și 17 martie 2023, zodia Vărsător are mai mult noroc la capitolul financiar. Și atrage sume mari de bani în buzunarul lor.

Pești

Peștii au o situație stabilă financiară în această perioadă și își găsește un echilibru. Acest nativ știe cât trebuie să cheltuie, cât trebuie să economisească ca să-și facă niște rezerve sau ca să-și cumpere un obiect important. În prima jumătate a săptămânii, Peștii pot lua o decizie spontană, care le poate aduce mai mulți bani în buzunar.

Astrele arată că ziua de 17 și 19 martie 2023 aduce zodiei Pești mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...