Horoscop știri

Previziuni complete – Horoscopul lunii Martie 2023

BERBEC

Agitația socială din jur te indispune și parcă nu mai ai dispoziția necesară de a face totul într-o fugă continuă. Modul în care te raportezi la propriile eșecuri te ajută să adopți o atitudine tolerantă și empatică față de sine. Luna martie a acestui an te găsește mai deschisă față de oportunitățile de a te dezvolta profesional.

TAUR

Astrele sunt destul de agitate pe parcursul acestei luni de primăvară, iar tu vei resimți din plin această tensiune. Atunci când ești dezamăgită într-o anumită relație, nu te mai agăța de ideea că trebuie să rămâi fidelă propriilor sentimente. De prea multe ori ar fi necesar să acționăm cu mai multă rațiune.

GEMENI

Dedicarea ta absolută nu este apreciată în relațiile importante pentru tine. Luna martie a acestui an este potrivită pentru a readuce în viața ta entuziasmul de altădată. Erai o fire energică și se pare că toate evenimentele care au avut loc în viața ta au avut un impact negativ asupra ta. Nimic nu este definitiv, însă.

RAC

Astrele creează o energie iluzorie pentru tine. Tot ceea ce vei resimți își va lăsa amprenta asupra stării tale emoționale. Parcă din nou vine spre tine nevoia de a te reinventa la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Poate nu este un moment potrivit ca să te forțezi mai mult decât simți că o faci deja.

LEU

Ești pregătită întotdeauna pentru lucruri imprevizibile. La birou reușești să găsești inspirația de care ai nevoie zi de zi pentru a finaliza un proiect important pentru tine. Mergi până dincolo de propriile limite atunci când visurile tale se află la mijloc. Cariera este cea mai importantă constantă din viața ta.

FECIOARĂ

Indiferent de ceea ce ni se întâmplă zi de zi, este important să găsim mereu surse de inspirație și de reechilibrare. Acest aspect este esențial pentru a supraviețui. Lucrurile pe care le facem pentru noi sunt, de fapt, cele mai prețioase. Din cauza tumultului pe care îl trăiești în plan profesional pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție.

BALANȚĂ

Motivația de a face mai mult și mai mult pare să scadă în intensitate. De multe ori, îți pui singură piedici doar pentru că nu ești sigură pe ceea ce reprezinți. Atunci când familia are nevoie de tine, ești mereu prezentă. Oare pentru propria persoană ești mereu la fel de disponibilă din punct de vedere energetic?

SCORPION

Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada următoare este potrivită pentru anticipări în plan profesional și pentru acțiuni care te pot duce spre îndeplinirea visurilor. De prea multe ori va fi nevoie să renunți la promisiunile făcute. Starea ta emoțională este și va fi prioritatea ta în această primăvară.

SĂGETĂTOR

Proiectele la care lucrezi de ceva timp te ajută să îți îndeplinești obiective profesionale importante pentru statutul tău social. Cauți cu orice preț să te faci auzită de oameni importanți din anturajul tău. Îți place să vorbești despre propriile realizări și, pe alocuri, acest comportament este posibil să fie perceput ca fiind arogant.

CAPRICORN

Martie a acestui an este despre conexiunea cu cei dragi. Primăvara a fost dintotdeauna anotimpul tău preferat. Precum tot ceea ce te înconjoară, parcă revii la viață. Situația ta financiară este una stabilă. Este momentul potrivit pentru a face vacanța la care visai de mult timp sau să investești mai mult în dezvoltarea ta personală prin cursuri și ateliere.

VĂRSĂTOR

Te adaptezi atât de repede contextelor în care te afli încât cei din jur sunt uimiți de siguranța de sine pe care o emani. Dintotdeauna ai căutat să-ți depășești limitele și îți reușește acest lucru. A vorbi deschis despre ceea ce simți este esențial pentru armonia relației personale. Începând cu această lună, ai în vedere noi proiecte de suflet.

PEȘTI

Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Chiar dacă în viața ta sunt momente complicate, pe care îți este dificil să le integrezi, asta nu te definește ca persoană. Rămâi fidelă propriei capacități de a face față provocărilor. Venirea primăverii este benefică vitalității tale.

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...