Horoscop știri

Calea astrelor 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Berbec

În această săptămână, zodia Berbec acționează cu prudență și la timpul potrivit. Astrologii spun că multe fapte a acestui nativ pot fi criticate de oamenii din jur, dar își păstrează verticalitatea în orice situație. În a doua jumătate a săptămânii, Berbecii ajung la un compromis cu partenerul de viața sau cu un prieten în legătură cu un eveniment sau călătorie.

În această săptămână, zodia Berbec va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, va fi predispusă la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Taur

Taurii pot achiziționa ceva important în această săptămână și se bazează pe rațiune, deoarece nu își doresc să investească în ceva ce nu o să le aducă în viitor mai mulți bani. De asemenea, astrele arată că Taurii vor ține cont de starea lor de sănătate. S-ar putea să înceapă un nou sport și vor aborda o alimentație mai sănătoasă. Chiar le place să aducă mai multe schimbări în stilul lor de viață.

În această perioadă, nativii Taur se simt foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Gemeni

În această perioadă, Gemenii simt presiunea problemelor care sunt acum în toată lumea. Încearcă să găsească un echilibru, fiindcă nu poți mereu să te gândești doar la rău. În a doua jumătate a săptămânii, discuțiile, întâlnirile și dezbaterile cu oamenii apropiați îl fac să privească din alt unghi o anumită problemă. Îi apare și energia de care are nevoie ca să termine un proiect sau niște treburi legate de casă.

Stelele arată că în această perioadă, zodia Gemeni nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Rac

Racii sunt foarte sociabili și comunicativi în această săptămână. Problemele nu ajung să se agraveze, pentru că acest nativ la timpul potrivit le observă și lucrează la ele. Mulți oameni îi vor admira pentru carisma pe care o au și dorința de a crea ceva nou și inedit. În a doua parte a săptămânii, au posibilitatea să își schimbe funcția sau chiar job-ul.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Rac, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Leu

Leii fac o mare schimbare în viața lor și se pot simți un pic dezorientați. Câteva detalii îi pot duce în eroare și nu pot înțelege de ce să se apuce de la început. Astrologii spun că apare o persoană care îi arată calea și învață să se descurce într-o nouă atmosferă. În a doua jumătate a săptămânii, stelele arată că Leii se pot îndrăgosti într-o persoană, care mereu era lângă ei.

Astrele arată că medical, zodia Leu nu va fi într-o formă excelentă, fiindcă există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Fecioară

În această săptămână, Fecioarele fac o mare schimbare în viața lor și se pot simți mai ciudat în noua atmosferă. Conjuncția planetelor arată că acest nativ este destul de puternic și știe să facă față situațiilor dificile. Dar în această perioadă, apare ceva ieșit din comun și Fecioarele nu sunt siguri dacă fac alegerea corectă. Stelele arată că această zodie caută răspunsuri la o persoană cu o experiență mai mare.

Zodia Fecioară nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și pot să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Balanță

Balanțele își rezolvă problemele destul de rapid în această perioadă, fiindcă nu au de gând să lungească ceva ce nu le place. Acest nativ este extrem de organizat și își face toate treburile în timp util. În a doua jumătate a săptămânii, simte că are suficientă forță și influență ca să schimbe o părerea sau un obicei. Astrologii spun că poate să afecteze oamenii din jur cu puterea sa. Așa că în unele momente ar fi bine să fie mai delicat.

Astrele arată că zodia Balanță la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Scorpion

Scorpionii sunt în căutarea dragostei și pot să se îndrăgostească brusc într-o persoană. Astrele spun că este o săptămână despre emoții puternice și experiențe noi. S-ar putea ca niște cuvinte sau gesturi să nu le mai puteți scoate din minte. Poziția planetelor arată că pe plan profesional lucrurile nu merg așa cum au fost planificate și nu este exclus o mică ceartă la locul de muncă sau cu partenerul de afaceri.

La capitolul sănătate, zodia Scorpion se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii nu pot sta prea mult pe un loc și simt nevoia de a face tot felul de schimbări. Conjuncția astrelor arată că în prima jumătate a săptămânii, pot lua o decizie legată de viața lor personală și sunt puși în situația în care să analizeze cât mai rapid. Astrologii spun că este o perioadă bogată în experiențe legate de domeniul în care activează.

Astrologii recomandă ca în această perioadă, zodia Săgetător nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități.

Capricorn

Capricornii se bucură de oportunități bune legate de locul de muncă sau studii. Acest nativ nu se rușinează să vorbească și să-și arate talentele. Sunt plini de încredere și știu ce trebuie să facă ca să convingă un anumit om. Conjuncția planetelor arată că acest nativ se pregătește pentru ceva important și face mai multe cumpărături. Capricornii verifică de mai multe ori niște detalii, ca să se asigure că nu fac ceva greșit.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Capricorn se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosește foarte mult.

Vărsător

Călătoriile lungi, întâlnirile cu străinii pot aduce schimbări semnificative pentru zodia Vărsător în această perioadă. Poată apărea o persoană care vă sucește mințile și vă puteți simți ciudat în prezența lui sau ei. De asemenea, zodia Vărsător discută cu mai mulți parteneri de afaceri sau oameni influenți pentru a obține o confirmare sau o anumită finanțare. Finalul săptămânii este mai dificil, mai ales pentru cei care au copii.

Astrologii sfătuiesc ca zodia Vărsător să își controleze emoțiile, fiindcă își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Pești

În această perioadă, nativii Pești au nevoie de o companie plăcută alături de care să se comporte natural și să fie ei înșiși. În caz contrar, pot fi inhibiții și stânjeniți. În a doua parte a săptămânii, acest nativ trece prin niște schimbări pe plan personal și un om îl poate face să se simtă unică și special. Astrele arată că sentimentele preiau controlul în această perioadă.

Nativii Pești trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...