featured Horoscop știri

Cum stau zodiile cu banii în perioada 9-15 ianuarie 2023

Berbec

Poziția planetelor arată că în această perioadă, zodia Berbec are mari șanse să avanseze la locul de muncă și să obțină o mărire de salariu sau un bonus important. În a doua jumătate a săptămânii își pot cumpăra ceva la ce visa de mult timp. Acest nativ acționează cu încredere și siguranță, pentru că știe ce face și unde vrea să ajungă cu o anumită idee.

Astrele arată că ziua de 12 și 13 ianuarie 2023 vă aduce pentru zodia Berbec mai mult noroc la bani. Și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Taur

Taurii au tendința de a cumpăra mai multe lucruri, deoarece vor să-și reîmprospăteze garderobă sau casa. De asemenea, pot cheltui bani și pe diferite distracții, care îi fac să se simtă mai bine și să iasă din rutină. În schimb, finalul săptămânii este mult mai productiv din punct de vedere financiar, pentru că primesc propuneri interesante, pe care nu le pot refuza.

Astrele arată că ziua de 13 și 14 ianuarie îi aduce mai mult noroc la bani zodiei Taur. Și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oameni importanți.

Gemeni

Gemenii se bucură de stabilitate în această perioadă, chiar dacă intervin și momente neplăcute. Conjuncția astrelor arată că nu vor câștiga, dar nici nu vor pierde. Astrologii menționează că totuși există șansa de a încasa sume mici și neașteptate, cum ar fi bonusuri la job, dar nimic semnificativ. Finalul săptămânii îi permite să facă niște înțelegeri profitabile, care îi poate aduce un venit în viitor.

Ziua de 14 și 15 ianuarie 2023 îi aduce zodiei Gemeni cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Rac

În această săptămână, zodia Rac are o altă atitudine față de bani și din acest motiv, își poate mări bugetul. Astrologii spun că acest nativ acceptă propunerile pe care în trecut le refuza. De asemenea, nu se grăbește să investească în lucruri, care nu sunt de durată. În a doua jumătate a săptămânii, stelele arată că o discuție îi fac să refuze la niște cheltuieli, care sunt destul de inutile.

Astrele arată că pe data de 14 și 15 ianuarie, zodia Rac este destul de norocoasă, mai ales la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Leu

Leii primesc propuneri de investiții tentante, dar nu se grăbesc să le accepte, întrucât sunt prea bune ca să apară adevărate. Acest nativ cunoaște că și oamenii onești, pot avea momente în care dorința de a obține mai mult poate prevala. Astrele spun că înainte să facă un pas important pe plan financiar, Leii se gândesc de multe ori dacă merită un anumit risc.

Astrele menționează că zodia Leu este norocoasă în ziua de 11 și 12 ianuarie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Fecioară

Astrele menționează că în această săptămână, Fecioarele își cumpără doar lucruri de calitate, de care se pot folosi ani și ani. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ poate face o sumă de bani dintr-un proiect sau activitate care credea că nu o să-i mai aducă banii doriți. Poziția planetelor arată că în timpul unei călătorii sau vacanțe reușește să se înțeleagă cu o persoană în legătură cu o afacere sau eveniment important.

Poziția planetelor arată că zodia Fecioară este norocoasă în ziua de 12 și 13 ianuarie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Balanță

Balanțele au noroc la bani în această perioadă și pot scăpa de o mulțime de probleme în plus. Acest nativ acționează logic și se bazează pe intuiția lor. Astrologii spun că la început de săptămână, Balanțele primesc o invitație la un eveniment sau întâlnire, unde pot face și bani și noi legături. De asemenea, au o ocazie bună de a-și demonstra abilitățile.

Conjuncția planetelor mai arată că pe data de 10 și 11 ianuarie, zodia Balanță are mai mare noroc. Și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Scorpion

Astrologii spun că Scorpionii au noroc la bani și obțin rezultate foarte rapide. Stelele mai arată că banii nu vin extrem de ușor, dar trebuie să muncească sau să iasă din zona de confort ca norocul să-i însoțească. Astfel, depun efort ca să demonstreze că merită un lor mai bun într-un anumit domeniu sau companie. Finalul săptămânii arată că munca nativilor Scorpion nu este în zadar și sunt câțiva oameni care apreciază efortul lor.

Astrele explică că pe data de 14 și 15 ianuarie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Scorpion de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Săgetător

Săgetătorii folosesc noi metode de a face bani în această perioadă și sunt extrem de ingenioși. Fac bani din orice și găsește tot felul de soluții, care îi permit să meargă mai departe cu o anumită idee sau proiect. Astrologii mai spun că sunt oameni care îi susțin și îi oferă sfaturi foarte bune, mai ales în situația în care se află. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, Săgetătorii fac o înțelegere șmecheră.

Astrele explică că pe data de 13 și 14 ianuarie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Săgetător de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Capricorn

Capricornii găsesc noi surse de venit în această săptămână și insistă foarte mult atunci când observă că o persoană are dubii. De asemenea, discuțiile cu anumiți oameni îi aduce informații utile, care îi permit să acționeze rapid. În a doua jumătate a săptămânii, Capricornii se bucură de o sumă de bani, care vine în urma unui lucru făcut calitativ și profesional.

Astrele spun că pe data de 13 și 14 ianuarie 2023, zodia Capricorn are mai mult noroc la capitolul financiar. Și atrage sume mari de bani în buzunarul lor.

Vărsător

Astrele spun că zodia Vărsător poate lua în calcul să își schimbe locul de muncă în această perioadă, care nu este o idee rea. Nu este mulțumită de banii pe care îi primește, pentru că știe că merită mai mult pentru munca pe care o face. În a doua parte a săptămânii, primește niște semne importante, care îi face să ia o decizie finală și nu mai ceară sfaturi.

Astrele arată că ziua de 13 și 14 ianuarie 2023 aduce zodiei Vărsător mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Pești

Peștii sunt foarte atenți pe ce cheltuie bani în această perioadă, întrucât nu vor să plătească bani pe lucruri care nu corespund descrierilor. Investesc timp într-un proiect sau activitate care îi aduce bani. Astrologii spun că poate nu sunt banii care îi dorește, dar cu timpul sumele pot crește. Au nevoie de muncă, răbdare și menținerea unor relații profesionale.

Astrele spun că data de 11 și 12 ianuarie, întrucât zodia Pești poate avea cel mai mare noroc la bani, în special dacă găsește limbă comună cu o persoană potrivită.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...