Horoscop știri

Calea astrelor 9 – 15 ianuarie 2023

Berbec

Berbecii intră într-o perioadă profitabilă financiar, chiar dacă săptămână poate începe cu tot felul de certuri. Ulterior lucrurile se liniștesc și dragostea câștigă. Astrele spun că acest nativ va fi preocupat de înfățișarea lor și își pot îmbunătăți câteva lucruri la ei. În a doua parte a săptămânii, Berbecii își schimbă atitudinea față de unele cheltuieli și reușesc să economisească foarte mult.

La capitolul sănătate, zodia Berbec se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomandă să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințele care vor apărea pe parcurs.

Taur

Astrologii spun că în viața zodiei Taur apar noi interese la orizont și chiar oameni care îi pot ajuta în începuturile lor. Stelele arată că au noroc pe plan profesional și că multe lucruri vin de la sine. În a doua jumătate a săptămânii, Taurii opresc evoluția unui proiect sau relații pentru a avea mai mult timp să se ocupe de un nou hobby. De asemenea, au parte de flexibilitate și noi condiții de trai.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia Taur nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Gemeni

Gemenii scot la iveală latura lor sensibilă și în multe momente pot reacționa extrem de neașteptat. Acest nativ are o inimă mare și demonstrează în această perioadă că este capabil nu doar să ofere sfaturi, dar și să ajute cu acțiuni. În a doua parte a zilei, acest nativ este motivat să înceapă o nouă activitate legată de un domeniu preferat.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Gemeni se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Rac

Racii pot fi surprinși atunci când vor afla despre ce oamenii îi discută și unele bârfe îi pot șoca. Astrologii spun că acest nativ este mai echilibrat și nu se grăbește să spună unele lucruri. Viața le-a demonstrat că râde cel mai bine care râde la urmă. Nu se știe niciodată ce îți poate pregătit soarta. În a doua jumătate a săptămânii, Taurii își arăt adevăratele posibilități și nu le este milă de nimeni.

Astrele recomandă ca zodia Rac să își controleze emoțiile, pentru că își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Leu

Leii se pot bucura de o călătorie frumoasă în această perioadă și se simt liberi ca niciodată. Evenimentele și situațiile plăcute din jurul lui îl fac să nu piardă motivația și încrederea că totul se poate schimba. Astrele spun este o săptămână grozavă pentru a sta la piscină sau a ieși cu prietenii. Conjuncția planetelor arată că sectorul comunicării este foarte bine conturat și prin intermediul discuțiilor pot rezolva multe probleme.

Zodia Leu trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Fecioară

Conjuncția planetelor arată că Fecioarele gândesc diferit în această perioadă și fac unele alegeri destul de neașteptate pentru cei din jur. Astrologii spun că acest nativ preferă să riște, decât veșnic să se bucure de ce are și să nu mai evolueze. Nativii Fecioară sunt destul de periculoși, în special în a doua jumătate a săptămânii, când fac orice ca să obțină ce își doresc. Cei din jur mai bine să se dea la o parte.

În această săptămână, zodia Fecioară va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Balanță

Balanțele gândesc diferit în această perioadă și acționează într-un mod ciudat. Ceva s-a întâmplat în interiorul acestui nativ și își schimbă regulile după care trăiește. Astrologii spun că Balanțele nu sunt gata să-și jertfească viața pentru ceva ce nu se știe dacă o să aibă succes sau nu. Finalul săptămânii aduce surprize pe plan financiar, mai ales dacă în trecut au investit în niște oameni.

În această săptămână, zodia Balanță va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Scorpion

Scorpionii nu se mai ascund și scot la iveală un secret sau o relație. Este o săptămână mai complicată pentru acest nativ, fiindcă lucrează mai mult și primește însărcinări mai speciale. De asemenea, pe plan sentimental se pot întâmpla tot felul de situații, care îi fac să privească o anumită probleme din mai multe unghiuri. În a doua jumătate a săptămânii, s-ar putea ca taurii să viziteze un lor frumos.

Stelele arată că în această perioadă, zodia Scorpion nu va avea probleme serioase de sănătate. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Săgetător

Pentru zodia Săgetător începe o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Aceștia vor înțelege ce trebuie să facă și pe ce lucruri este mai bine să își concentreze atenția. Profită din plin de prezența unui om în viața lor și este destul de sincer atunci când vine vorba de dorințele personale. Stelele arată că finalul săptămânii îi poate aduce surprize pe plan financiar, în special dacă în trecut au investit în ceva valoros.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Săgetător, dar este foarte important să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Capricorn

Capricornii se pot îndrăgosti în această perioadă, în special dacă sunt singuri de ceva timp. Astrele menționează că acest nativ este pregătit pentru o relație și își dorește să trăiască o poveste frumoasă. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Capricornii sunt energici, dinamici și își păstrează concentrația pe lucrurile importante din viața lor, iar cele secundare le dau la o parte.

Astrele arată că din punct de vedere medical, zodia Capricorn nu va fi într-o formă excelentă, deoarece există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Vărsător

Vărsătorii, în această perioadă nu vorbesc în zadar și nu promit ceva ce nu pot să facă. Sunt siguri pe ei și în propriile cunoștințe, din acest motiv se implică în rezolvarea unor probleme, pentru că au experiența necesară. La mijloc de săptămână pot fi surprinși de niște declarații care vin destul de spontan în viața lor. De asemenea, banii sunt cheltuiți cu rațiune.

Zodia Vărsător nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Pești

În această perioadă, Peștii nu mai vor să lucreze până la epuizare și se gândesc să facă o pauză sau cel puțin, să renunțe la o parte din responsabilități. În această viață nu trebuie doar să muncești, dar mai trebuie și să te odihnești. Este o săptămână despre distracții, discuții, nebunii și momente frumoase cu cei dragi. La final de săptămână, zodia Pești își face griji pentru cineva sau ceva.

Conjuncția astrelor arată că zodia Pești la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...