featured Horoscop știri

Care sunt cele mai bune luni din anul 2023 în funcție de zodie

Berbec

Pe nativii zodiei Berbec îi așteaptă nu doar norocul la bani, dar și la dragoste. Acesta va fi resimțit în lunile de vară, adică iulie și august. Le este recomandat să profite la maxim de această perioadă. Însă, trebuie să fie precauți, pentru că s-ar putea să se confrunte cu unele probleme în relația de cuplu. Este posibil să ajungă chiar și la despărțire.

Taur

Taurii vor avea o stare extraordinară în lunile aprilie și mai. Acest nativ este unul din puținii care va începe anul 2023 cu dreptul. Trebuie să profite în această perioadă la maxim de puterea amorului. Pentru că îi poate influența pozitiv în mai multe domenii.

Gemeni

Lunile în care nativii Gemeni vor avea noroc sunt mai și iunie. Vor avea parte de cele mai multe reușite. Au șansa să își îndeplinească chiar și cele mai îndrăznețe vise și proiecte. În luna Octombrie se vor bucura de inspirație și nu vor face risipă de energie.

Rac

Racii vor fi extrem de norocoși în lunile iunie și iulie. Vor avea parte de energie vitală nemaivăzută, dar și de poftă de viață. Se recomandă să se bucure de această perioadă, întrucât Gemenii fac parte din ghinioniștii anului 2023. Astfel, multe lucruri nu vor funcționa așa cum se așteptau.

Leu

Leii se vor evidenția la maxim spre sfârșit de an, și anume în lunile noiembrie și decembrie. Vor profita din plin în această perioadă, pentru că nu vor avea un an ușor, deloc. Se pot confrunta cu unele obstacole în carieră și sănătate.

Fecioară

Pe nativii zodiei Fecioară îi așteaptă luni de bucurie în a doua jumătate a anului 2023. O perioadă destul de fabuloasă va fin în lunile august și septembrie. Vor avea posibilitatea de a-și transforma defectele în calități.

Balanță

Balanțele fac parte din zodiile cele mai norocoase ale anului 2023. Iar cea mai benefică perioadă pentru acești nativi va fi toamna. Lunile septembrie și octombrie vor fi cu cele mai bune vești. Au șansa să obțină o promovare la locul de muncă. Iar dragostea și banii vor fi prezenți mereu alături de Balanțe.

Scorpion

În lunile de toamnă, Scorpionii vor fi extrem de norocoși. Octombrie și noiembrie le vor aduce mai mulți bani în portofele. Nu vor simți blocaje care îi vor împiedica să acționeze. Norocul are șansa să se extindă pe întregul an în viața Scorpionilor.

Săgetător

Săgetătorii se vor simți excelent în lunile de primăvara. Și anume martie și aprilie va fi perioadă de recompense. Își vor primi remunerarea pentru toată munca depusă. Totodată, întreg anul 2023 este excelent din punct de vedere financiar pentru acest nativ.

Capricorn

Persoanele născute sub semnul zodiacal Capricorn vor fi loviți de ghinion în dragoste. Însă, vor fi feriți de necazuri în lunile ianuarie și decembrie . Sectorul dragostei va trebui să fie bine consolidat. Nativii care sunt într-o relație trebuie să depună mai mult efort. Iar cei singuri vor fi neliniștiți sufletește.

Vărsător

Începutul de an este cea mai favorabilă perioadă pentru Vărsători. Vor da dovadă de eficiență și concentrare și vor trece cu ușurință peste unele obstacole. Îi așteaptă armonie și încredere în viața de cuplu. Le este recomandat Vărsătorilor să profite din plin în această perioadă de toate oportunitățile.

Pești

Acest nativ este creativ, calitate care îl va susține în acest an, Peștii vor avea lunile februarie și martie favorabile. Însă perioada în care vor avea șansa să-și întâlnească marea dragoste sunt următoarele două luni, și anume aprilie și mai.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...