Horoscop știri

Calea astrelor 2-8 ianuarie 2023

Berbec

Berbecii își îndeplinesc niște vise și reușesc să se ridice la un nou nivel. Acest nativ se simte foarte bine cu noul său statut și face ordine în viața sa. De asemenea, nu mai vrea să vadă lângă ei oameni care mereu îi critică și îi lipsesc de motivație. În a doua parte a săptămânii, poziția planetelor arată că ceva se întâmplă în viața lor personală și iau niște decizii extrem de radicale.

Conjuncția astrelor arată că zodia Berbec la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Taur

Taurii intră într-o perioadă profitabilă financiar, chiar dacă săptămână poate începe cu tot felul de certuri. Ulterior lucrurile se liniștesc și dragostea câștigă. Astrologii spun că acest nativ va fi preocupat de înfățișarea lor și își pot îmbunătăți câteva lucruri la ei. În a doua jumătate a săptămânii, Taurii își schimbă atitudinea față de unele cheltuieli și reușesc să economisească foarte mult.

La capitolul sănătate, zodia Taur se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomandă să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Gemeni

Stelele arată că Gemenii intră într-o perioadă profitabilă financiar și rezolvă toate problemele cu mare atenție. Astrologii spun că o duc foarte bine cu banii, fiindcă nu sunt gata să arunce sume mari pe lucruri care nu își merită banii. Sunt înțelepți și gestionează cu atenție bugetul. În a doua jumătate a săptămânii, Gemenii pot să se îndrăgostească într-o persoană, pe care poate au mai văzut-o undeva.

Astrele recomandă ca în această perioadă, zodia Gemeni nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Rac

Racii scot la iveală latura lor sensibilă și în multe momente pot reacționa extrem de neașteptat. Acest nativ are o inimă mare și demonstrează în această perioadă că este capabil nu doar să ofere sfaturi, dar și să ajute cu acțiuni. În a doua jumătate a zilei, acest nativ este motivat să înceapă o nouă activitate legată de un domeniu preferat.

Astrele arată că în această perioadă, zodia Rac se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Leu

Poziția planetelor arată că în această perioadă, majoritatea timpului de socializare va fi dedicat ieșirilor cu colegii, întâlniri cu superiorii sau cu mentori. Zodia Leu prinde informațiile și oportunitățile din zbor. Se implică în multe lucruri, în special dacă le plac sau dacă au făcut asta anterior. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate pleca într-o călătorie sau vacanță.

Astrele recomandă ca zodia Leu să își controleze emoțiile, fiindcă își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Fecioară

Nativii Fecioară se pot bucura de o călătorie frumoasă în această perioadă și se simt liberi ca niciodată. Evenimentele și situațiile plăcute din jurul lui îl fac să nu piardă motivația și încrederea că totul se poate schimba. Astrologii spun este o săptămână grozavă pentru a ieși cu prietenii. Astrele arată că sectorul comunicării este foarte bine conturat și prin intermediul discuțiilor pot rezolva multe probleme.

Zodia Fecioară trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Balanță

Discuția cu o persoană poate să-i aducă zodiei Balanță emoții negative, pentru persoana din fața lui își permite să vorbească într-un mod urât. Din fericire, emoțiile negative sunt doar în prima parte a săptămânii. Până la final de săptămână, acest nativ reușește să facă reparații sau tot felul de îmbunătățiri legate de casă. De asemenea, o veste bună îi aduce motivația să termine cât mai repede treburile pe care le are.

În această săptămână, zodia Balanță va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Scorpion

Scorpionii, în această săptămână sunt foarte buni la negocieri și fac tot felul de înțelegeri ca să obțină cele mai bune condiții. Acest nativ are toate argumentele la el și știe să folosească cuvintele potrivite pentru a accentua o anumită problemă. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, Scorpionii pot încheia un contract important sau pot obține permisiunea unui om influent.

În această săptămână, zodia Scorpion va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Săgetător

Săgetătorii, în această săptămână își apără categoric granițele și opiniile în fața unei persoane apropiate. Acest nativ nu mai vrea să cedeze mereu doar el și să renunțe la lucrurile care îi plac. Astrele spun că devine mai puternic și mai sigur atunci când vine vorba de viața lor personală. Poziția planetelor arată că finalul săptămânii îi poate aduce mai mulți bani sau o nouă funcție.

Stelele arată că în această perioadă, zodia Săgetător nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Capricorn

Pentru zodia Capricorn începe o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Aceștia vor înțelege ce trebuie să facă și pe ce lucruri este mai bine să își concentreze atenția. Profită din plin de prezența unui om în viața lor și este destul de sincer atunci când vine vorba de dorințele personale. De asemenea, finalul săptămânii îi poate aduce surprize pe plan financiar, mai ales dacă în trecut au investit în ceva valoros.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Capricorn, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Vărsător

Vărsătorii se pot îndrăgosti în această perioadă, mai ales dacă sunt singuri de ceva timp. Astrele spun că acest nativ este pregătit pentru o relație și își dorește să trăiască o poveste frumoasă. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Vărsătorii sunt energici, dinamici și își păstrează concentrația pe lucrurile importante din viața lor, iar cele secundare le dă la o parte.

Astrele menționează că medical, zodia Vărsător nu va fi într-o formă excelentă, pentru că există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Pești

Peștii, în această perioadă nu vorbesc în zadar și nu promit ceva ce nu pot să facă. Nativii sunt siguri pe ei și în propriile cunoștințe, din acest motiv se implică în rezolvarea unor probleme, fiindcă au experiența necesară. La mijloc de săptămână, poate fi surprins de niște bani care vin destul de spontan în viața zodiei Pești. De asemenea, banii sunt cheltuiți cu rațiune.

Zodia Pești nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

 

 

Sursă foto –  pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...