Săgetător

Apropiații Săgetătorilor au impresia despre ei că pot găsi o sursă de umor în aproape orice situație ar întâmpina. Se simt recunoscători pentru ce au și sunt fericiți așa cum sunt. Nu vor să-i vadă pe cei din jur supărați și încearcă să le ridice moralul, indiferent de perioada pe care o traversează. Îi fac pe oameni să râdă și îi îndeamnă să nu se ia atât de tare în serios, dar și să rămână optimiști.

Gemeni

Gemenii sunt recunoscuți pentru faptul că sunt sufletul oricărei petreceri. Nu ratează aproape niciun eveniment important din viața prietenilor și fiecare întâlnire cu ei este o experiență inedită pentru că nu poți anticipa ce anume se va întâmpla. Îi distrează pe oameni cu glumele lor și câștigă atenția tuturor, oriunde s-ar afla.

Fecioară

Fecioarele sunt dornice să meargă la petreceri și să se distreze. Observă cu o foarte mare ușurință personalitățile altor oameni, așa că se folosesc de asta pentru a încerca să fie pe placul tuturor. Deși nu le iese de fiecare dată și mai dau și peste persoane dificile sau greu de citit, Fecioarele sunt o companie plăcută și te vor surprinde cu simțul umorului.

Berbec

Nativii Berbec au momente în care sunt amuzanți. Nu obișnuiesc să-și scoată deseori la iveală simțul umorului, însă atunci când o fac, oamenii adoră să fie alături de ei pentru că reușesc să-i înveselească și să se simtă bine. Știu când anume să glumească și când nu este deloc cazul să facă acest lucru. Cei din jur admiră la ei inteligența, încrederea și răbdarea.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...