featured Horoscop știri

Topul celor mai agresive zodii

Berbec

Berbecul este unul dintre cele mai agresive semne, deoarece ştie că această atitudine îl va duce departe în viaţă. Nu e agresiv din răutate, dar dacă te pui cu el, vei pierde bătălia. Agresivitatea lui e naturală şi, de obicei, încearcă să o folosească în scopul muncii şi a oportunităţilor în viaţă.

Gemeni

Gemenilor le place să îşi croiască singuri drumul în viaţă, iar atunci când nu sunt lăsaţi să facă asta, se vor arăta deranjaţi.

Gemenii se folosesc de agresivitate pentru a răzbi în viaţă şi nu le pasă pe cine calcă în picioare.

Leu

Leul este o persoană foarte ambiţioasă, care are mari planuri pentru ea însăşi. Când ceilalţi află de planurile sale, Leul este foarte fericit. Agresivitatea lui se rezumă la oportunitate. Dacă are şansa unică de a obţine ceva, va apela la agresivitate pentur a nu o rata.

Săgetător

Săgetătorul este o persoană pasiv agresivă. Ceea ce îl face să fie aşa este capacitatea lui de a se implica şi include în orice situaţie şi mediu, indiferent dacă este dorit sau nu.

El nu vrea să rănească sentimentele nimănui, dar uneori e greu să îşi ţină agresivitatea în frâu atunci când vrea să facă parte din ceva.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...