featured Horoscop știri

Începe sezonul eclipselor în acest final de an 2022. Cum sunt afectate zodiile?

Sezonul eclipselor aduce de obicei două eclipse care lucrează împreună în tandem. În timp ce eclipsele au o dată de vârf, energia lor este atât de puternică încât avem tendința de a le simți cu o lună înainte și cu o lună după.

Lună nouă în Scorpion

În acest sezon final de eclipse pentru 2022, avem două eclipse, o eclipsă solară de Lună Nouă pe 25 octombrie și o eclipsă totală de Lună plină sângerie pe 8 noiembrie. Aceste eclipse au legătură cu eclipsele pe care le-am avut la începutul anului, în aprilie. S-ar putea să observăm teme care se întorc din această perioadă sau descoperi mai multe valențe ale unei situații.

În timp ce acest articol se va concentra pe prima eclipsă din serie, Eclipsa de Lună Nouă Solară, e dificil să-și separe energia de Eclipsa de Lună de Sânge din noiembrie. Luna plină sângerie este mult mai intensă și poate îneca unele dintre energiile mai blânde pe care le aduce această eclipsă de soare din octombrie.

Această eclipsă solară de Lună Nouă, din zodia Scorpionului, este o eclipsă parțială și o deschidere blândă a energiilor sezonului de eclipsă.

Eclipsele de Soare sunt portaluri ale noilor începuturi, ele fiind cauzate de Lunile noi, simbol al începutului ciclului Lunar. Ele deschid uși și pot forma noi căi energetice pe care ajungem să le parcurgem. Energia lor este proaspătă, chiar îmbietoare și ne poate aminti de ceea ce sufletul nostru a venit să realizeze aici.

Sub o eclipsă solară de Lună Nouă, putem începe să ne simțim inspirați sau poate dornici să plantăm noi semințe și să începem un nou capitol în viața noastră.

Energia feminină

Deoarece energia lui Venus, zeița iubirii, este atât de puternică în acest moment, este posibil să observi că îmbrățișezi mai mult din această dinamică în propria ta viață. Încorporarea energiei feminine ne ajută să ne simțim frumoși în propria piele, ne ajută să ne hrănim creativitatea și ne activează abilitățile naturale de a arăta compasiune.

Această activare a energiei feminine sub influența Lunii Scorpion ne poate ajuta, de asemenea, să ne activăm energia sexuală, să susținem ceea ce se simte bine în inimile noastre și să îmbrățișăm înțelepciunea Mamei Natură.

De asemenea, putem simți orice energie feminină reprimată ridicându-se, tânjind să fim auziți, simțiți și exprimați.

Inspirație

Eclipsele au propria lor putere care ne ajută să creăm, să ne mișcăm și să ne mutăm oriunde trebuie să ne aflăm, astfel încât să putem folosi această oportunitate pentru a ne așeza într-un loc, a merge cu fluxul și a avea încredere în orice ne aduce în cale Universul.

Creșterea energiei feminine în jurul acestei eclipse ne poate ajuta în mod natural să stăm pe loc, să acceptăm și să avem încredere oriunde ne conduce  Universul. Uneori, cele mai puternice schimbări pot apărea atunci când acceptăm situația. Această acceptare poate naște apoi noi idei, noi inspirații și noi moduri de a fi.

Eclipsa de Luna plină sângerie

În urma acestei Eclipse de Lună Nouă, vom continua să ne croim drum prin portalul Eclipsei până când ajungem la Eclipsa de Lună plină sângerie. Eclipsa de Lună sângerie este incredibil de puternică, așa că aceasta este o energie pe care probabil să o simțim împreună cu această energie a Eclipsei de Lună Nouă.

Fii deschis la ceea ce vine și folosește acest timp pentru a-ți reîncărca, proteja și hrăni corpul, mintea și sufletul. Păstrează lucrurile liniștite și concentrează-ți atenția asupra acestei frumoase energii pe care Venus o aduce și care ajută la expasiunea inimii noastre.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...