featured Horoscop știri

Calea astrelor 10 – 16 Octombrie 2022

Berbec

Berbecii sunt ajutați de mai multe persoane în această săptămână și simt susținerea celor din jur. Pot depăși o mare problemă legată de locul de muncă sau studii și se vor simți mai liberi. În a doua parte a săptămânii, Berbecii pot călători sau pot vizita locuri care au o semnificație deosebită pentru ei. De asemenea, acest nativ se va relaxa și își va da seama că totul funcționează chiar și fără prezența lor.

La capitolul sănătate, zodia Berbec se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Taur

În această perioadă, Taurii încearcă să mențină un echilibru între viața profesională și cea personală. Acest nativ și-a învățat lecția și nu își asumă mai multe responsabilități, dacă știe că nu o să facă față. Astrologii spun că Tauri devin mult mai atenți și înțelepți, mai ales când vine vorba de probleme emoționale și nu explodează pentru fiecare mărunțiș.

Astrologii recomandă ca în această perioadă, zodia Taur nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Gemeni

Gemenii pot lua decizii importante care îi pot duce mai aproape de visul lor în această săptămână. Se implică în noi proiecte, discuții și fac pași importanți pentru a-și îmbunătăți viața. Se vor descurca foarte bine în lucrul în echipă și reușesc să ajungă la un numitor comun. Stelele arată că la finalul săptămânii, demonstrează că sunt capabili să facă acțiuni concrete pentru a schimba ceva în viața lor.

La capitolul sănătate, zodia Gemeni se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Astrele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, întrucât nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Rac

Racii vor să pună în mișcare ceea ce până acum era doar idee. Se organizează foarte bine și reușesc să se implice sau să intereseze și oameni cheie. Stelele arată că acest nativ participă la evenimente sau întâlniri din care află informații noi, pe care le poate folosi pentru a-și face o viață mai bună. De asemenea, întocmesc un plan bun și cei din jur se pot alinia opiniilor pe care le are.

Astrele sfătuiesc ca zodia Rac să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Leu

Leii pot fi geloși și plini de aroganță într-o situație, în care simt că sunt amăgiți și duși de nas. Acest nativ nu mai vrea să rabde și să accepte unele condiții. Este o săptămână în care această zodie o să se revolte și o să își întoarcă tot ce îi aparține. În a doua jumătate a săptămânii, Leii participă la un eveniment sau întâlnire care îi aduce mai mulți bani în buzunar și mai mulți cunoscuți într-un domeniu.

Leii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele pun accentul pe dezvoltarea lor profesională și se gândesc foarte mult la cumpărarea unui obiect extrem de prețios și util pentru ei. Astrologii spun că acest nativ are controlul asupra stărilor emoționale și nimeni nu-l poate scoate din minți. În a doua jumătate a săptămânii, Fecioarele dețin cheile propriului succes, trebuie doar să acționeze și să nu facă nici un pas în spate, doar înainte.

În această săptămână, zodia Fecioară va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Balanță

Balanțele pun accentul pe dezvoltarea lor profesională, fiindcă vor să-și mărească venitul lunar. În plus, au o mulțime de vise, care trebuie împlinite și pentru asta muncesc din greu. Astrologii spun că unii nativi se pot îndrăgosti de o persoană, care îi ia mințile. Finalul săptămânii este reprezentativ pentru cei care au planificate evenimente sau întâlniri importante legate de job sau de viața lor personală.

În această săptămână, zodia Balanță va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Scorpion

Scorpionii descoperă o nouă persoană, care le deschide lumea în fața lor și îi fac să se simtă din nou liberi. Este o perioadă plină de emoții frumoase, dar și mai puțin frumoase, întrucât apar oameni care își arată nemulțumirea într-un mod neplăcut. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ simte puterea în mâinile lor și fac mai mulți pași importanți pe plan profesional sau financiar.

Poziția planetelor arată că în această perioadă, zodia Scorpion nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire, sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Săgetător

Astrele spun că vine o perioadă destul de instabilă pentru zodia Săgetător din cauza unor probleme cu rudele sau cu prietenii. Acest nativ va fi atras de un altfel de stil de viață și va crește interesul pentru un nou domeniu. În a doua parte a săptămânii, obțin un răspuns important de la o persoană și acest lucru îi permite să acționeze imediat. De asemenea, vor fi puși în situația să finalizeze rapid unele sarcini gospodărești.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Săgetător, dar astrele menționează că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Capricorn

Capricornii renunță la unele responsabilități în această săptămână, deoarece își dau seama că din cauza lor nu reușesc să își îndeplinească cele mai importante roluri din viața lor. Astrologii scot în evidență că unele persoane născute sub acest semn zodiacal, vor prefera activități individuale și retrase, în afara evenimentelor sociale. Pot descoperi un nou talent în ei, care îi fac să se simtă plini de energie.

Astrele spun că zodia Capricorn trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de înțelepți și echilibrați în această perioadă. În așa fel, este foarte greu să-i amăgești sau să-i încurci în detalii. Astrologii menționează că în prima parte a săptămânii, s-ar putea să obțină un statut important la locul de muncă sau în cadrul unui eveniment. De asemenea, au unica posibilitate de a obține o sumă de bani pentru niște declarații sau acțiuni simple.

În această perioadă, zodia Vărsător se simt destul de bine și nu este afectată emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Pești

Astrele arată că în această săptămână, zodia Pești are nevoie de cunoștințe noi și experiențe care îi pot aduce un nou statut. Vor avea o mulțime de idei și vor apela la cunoștințele anterioare pentru a duce până la capăt un lucru important. La mijlocul săptămânii, zodia Pești se poate simți vulnerabilă din cauza unei persoane, care pune prea multă presiune pe ea.

Conjuncția astrelor arată că zodia Pești la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...