featured Horoscop știri

Părțile ascunse ale horoscopului – ce defecte ti-a adus zodia ta?

Berbec

Nu esti nici pe departe un sfintisor. Nervos, certaret, egoist, lista ta de pacate e cam lunga. Si sa nu uitam ca trisezi fara mustrari de constiinta in competitii de orice fel, oricum nimeni nu merita mai mult decat tine primul loc, nu-i asa? Cel mai mult gresesti la manie, cand esti nervos ranesti fara menajamente.

Taur

Lacomia e pacatul tau capital. Nu stii ce inseamna cumpatarea. Arunci banii pe tot felul de lucruri scumpe, luxoase, fara sa-ti fie neaparat necesare. Iti place calitatea si investesti in ea. Nu la fel de usor cheltuiesti cand vine vorba sa-i ajuti pe cei nevoiasi. Dragostea pentru lucrurile materiale iti alunga multi prieteni.

Gemeni

Tu esti mereu nemultumita, iarba ti se pare mai verde in curtea vecinului si capra lui mai frumoasa. Invidia e pacatul care te defineste, dar nici mandria si lacomia nu-ti sunt straine. Fidelitatea nu e punctul tau forte. Fire duala, alunecoasa, ispitesti si te lasi ispitita cu mare placere, chiar daca esti asteptata acasa.

Rac

Crezi in Dumnezeu, dar porunca iubirii aproapelui o duci la extrem. Atat de mult ii iubesti, incat vrei sa-i controlezi zi si noapte, iar asta numai dragoste nu se cheama. Foarte iscoditoare, ii descosi pe ceilalti pentru ca mai apoi sa-i prinzi cu garda jos si sa-i invingi cu propriile… secrete. Ai mereu toane si poti fi agasanta.

Leu

Tu stii bine cand gresesti, si tot o faci. Pacatul tau chiar asta e, abuzezi de bunatatea divina si de a celor care tin la tine: „oricat as gresi, voi fi iertat, iti spui“. Si, ca si cum n-ar fi de ajuns, esti arogant si intolerant precum regele junglei. Te-ai plasat pe un piedestal in centrul Universului si nimeni nu e de nasul tau.

Fecioara

Cel dintai pacat al tau e scepticismul. Nu prea crezi in nimic din ce nu poti vedea si nici Dumnezeu nu face exceptie. Apoi, se stie ca nu-i crestineste sa-ti judeci aproapele, sa cartesti sau sa fii mereu nemultumit, iar tu cu asta te indeletnicesti toata ziua: critici. Ca e cald sau frig, zapada sau soare, sigur gasesti vreo hiba de unde nu-i.

Balanta

Comoditatea sau, ca s-o ziceam p-aia dreapta, lenea e pacatul capital al Balantelor. Iti doresti din suflet sa fii productiva si sa-ti termini treburile la timp, dar mai mult iti place tihna. Ai momentele tale de harnicie, in rest, relaxarea sa traiasca! In plus, esti foarte vanitoasa si destul de nestatornica.

Scorpion

Se pare ca Scorpionul e cel dintai pacatos al zodiacului. Nu de dai in laturi de la nicio nefacuta. Voluptoasa si inclinata spre infidelitate, esti si foarte suspicioasa: ii banuiesti si acuzi pe toti de orice-ti trece prin minte. Cicalirea e si ea tot pacat. Plus ca nu ierti usor, esti in stare sa porti pica o viata intreaga pentru nimic.

Sagetator

Ai atatea pacate preferate, ca e si greu sa te opresti numai la cateva. Esti nesabuita, iti lipseste tactul, pui sare pe rana si nici macar nu-ti dai seama ca cel de alaturi se zvarcoleste de durere sub ochii tai. Si nu poti fi fidela. Chiar daca te leaga multe de partenerul tau, mereu te lasi prinsa in mrejele pasiunilor ademenitoare.

Capricorn

Foarte orgolios si egoist, greu intinzi o mana de ajutor cuiva. Avaritia e trasatura ta definitorie, vrei totul doar pentru tine, nu imparti nimic, nici cand isi prisoseste. Exceptii: persoanele de la care poti primi ceva in schimb. Si calci peste cadavre ca sa-ti atingi scopul dorit, mai ales daca-ti aduce castiguri banesti.

Varsator

Pacatul lui Lucifer e si al tau: trufia. Esti asa de mandru ca n-ai recunoaste ca ai gresit nici cand se vede de la o posta. Esti rebela, intoleranta si te superi usor cand ceilalti nu-ti canta in struna. Pastrezi distanta in toate relatiile pe care le ai, nu te implici trup si suflet, pastrezi emotiile intense ascunse intr-un colt de suflet.

Pesti

Esti credincioasa, dar si superstitioasa. Foarte posibil sa-ti ghicesti in cafea sau sa crezi in reincarnare, ceea ce nu e tocmai conform cu religia crestina. Ii analizezi in amanunt pe cei din jur si de multe ori invidia pune stapanire pe tine. De multe ori, te complaci in situatii deplorabile si n-ai curaj sa te ridici.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...